Skip to Content

7 Ting En Stærk Kvinde Aldrig Ville Gøre

7 Ting En Stærk Kvinde Aldrig Ville Gøre

Hvad definerer en stærk kvinde? Tjae, hun er den som kan svare for sig selv, og den der siger fra overfor andre når hun mener de gør noget forkert. En stærk kvinde er en som ved at det at være kvinde er det bedste i verden, og ingen burde forsøge at overbevise hende om andet.

Hun ved det at være sårbar er noget sødt og hun viser sin bløde siden frem fordi det er også hvad det vil sige at være kvinde. Man lad os tale om de ting en stærk og selvstændig kvinde ikke gør. Her er en liste over de ting som en stærk og selvstændig kvinde ikke ville gøre, ikke engang hvis hele verden tiggede hende om det.

1. Hun lader sig ikke skræmme af en mand

En magtsyg mand har ingen plads i en stærk kvindes liv. Hvis du har tænkt dig at fortælle hende hvad hun bør tage på eller hvad hun skal gøre eller ikke gøre, så har vi et problem. Lad os være ærlige! Hvorfor skulle en kvinde overgive sig til en mand? Hvis du ser nogen som helst grund til det, er det sandsynligvis en dårlig grund. Hun kunne måske lade dig gøre det et kort øjeblik, bare for at se hvordan du reagerer, men i det tilfælde at du ikke fik fat i det, så er hun alfaen.

2. Hun lader ikke nogen være respektløs overfor hende

Mennesker som kommer med onde kommentarer og ækle bemærkninger får tilbage fra hende med det samme. Hvis der er nogen der holder hende nede med deres holdning eller ikke respekterer hendes grænser, vil hun øjeblikkeligt forsøge at kommunikere med den person for at høre om de har noget at sige til deres forsvar. Hun behandler respekt grasiøst

3. Hun bryder sig ikke om standarder

En stærk kvinde er egentlig ikke interesseret i hvad andre tænker om hende, for hun elsker sig selv nok. Hun kan gøre hvad hun vil. Hun kan vælge og få børn eler ikke at få børn, gifte sig eller ikke gifte sig. Selv når det kommer til at barbere ben, så bestemmer hun selv, uden at tænke på hvad alle andre tænker.

4. Hun undertrykker ikke en andre kvinder

Dette er faktisk utroligt vigtigt, og det er også mit favorit træk ved en hver stærk kvinde – de undertrykker ikke andre kvinder, men forsøger at opmuntre dem. Når der er nogen der er usikre på sig selv, når de som regel til et punkt hvor de bliver skræmt af andre, og når de så forsøger at forsvare sig selv, angriber de. Men ikke når det kommer til en stærk kvinde! Hun ved hvor god hun er, og derfor vil hun have at alle andre kvinder også er klar over deres kvaliteter.

5. Hun skjuler ikke hendes fejl

Når en kvinde er usikker, forsøger hun at skjule hendes fejl i frygt for at andre griner af hende. Men en stærk kvinde kan let snakke om dem, fordi det betyder at hun sætter noget i søgelyset som hun måske kan forhindre andre i at gøre. Og, hun vil aldrig beskylde andre for sine egne fejl.

6. Hun vil aldrig tage til takke med halvhjertet kærlighed

Det betyder ikke noget for hende hvor længe det tager hende at finde den rette, hun vil hellere være single i årevis end tage til takke med mindre end hvad hun fortjener. Hun vil tålmodigt vente på den rigtige mand som ved hvordan han skal behandle hende. Hun er utrolig tålmodig når det kommer til kærlighed og tænker at når tiden er inde, så dukker den rigtige op.

7. Hun klæder sig på for sig selv, ikke for andre

Det betyder ikke noget om hun tager pænt tøj på for at gå ud med pigerne, eller om hun beslutter sig for at gå ud i jeans og en skjorte – i begge tilfælde gør hun det for sig selv. Hun har ikke behov for at imponere en mand, hun har ikke behov for at gøre en anden kvinde jalous. Hun vil ganske enkelt bare glæde sig selv.