Skip to Content

Selv om jeg er lidt ødelagt, vil jeg være den perfekte kvinde for en

Selv om jeg er lidt ødelagt, vil jeg være den perfekte kvinde for en

Jeg ved at jeg bruger for meget tid på at tænke at jeg ikke er noget værd, eller at jeg ikke er god nok, men inderst inde så ved jeg at der er en mand som vil se hvor perfekt jeg er.

Jeg ved at uansett hvor meget tid jeg bruger på at tænke negativt om mit liv, så kommer der en mand som vil vise mig at jeg hele tiden tog fejl.

Han vil vise mig at jeg ikke burde have grædt så meget, og føle at der var noget galt med mig. Han vil fortælle mig at han elsker alle mine ufuldkommenheder, fordi de gør mig perfekt for ham. Han vil elske min galskab og min elendige sans for humor.

Han vil være min beste ven og min elsker, min menneskelige dagbog og min sjæleven.  Han vil vide at jeg havde det fint uden, så han vil aldrig forsøge at fuldføre mig, men acceptere mig som jeg er. Den mand vil vide at jeg er lidt ødelagt, men han vil aldrig forsøge at fikse mig. Og det vil være den bedste gave han nogensinde vil give mig.

Og inden han kommer vil jeg dedikere mig selv til mig og jeg vil være egoistisk og kun bruge tiden på mig.

Jeg vil ikke kun vente på den rigtige mand, men jeg vil arbejde med mig selv, for mig selv. Jeg vil være den perfekte person når han dukker op, og jeg vil have at han bliver forundret over den kvinde han dater. Med ham, vil jeg være den bedste udgave af mig selv, men jeg ved at jeg skal arbejde hårdt indtil jeg finder ud af det. Men, jeg ved at det betaler sig til sidst.

Mens jeg venter på at den rette person dukker op, vil jeg overvinde al frygt. Jeg vil endelig være en som som er stolt over sig selv, og jeg vil ikke tro at jeg ikke er god nok. Jeg ved at det er en lang proces, men jeg er klar til at gå vejen. Og mens jeg forsøger at gøre alt hvad jeg kan for at jeg ser godt ud, så ved jeg at den rigtige mand i mine drømme tænker på mig. Jeg er sikker på at han tilbringer nætter hvor han forestiller sig hvordan jeg ser ud og hvordan mine læber føles.

Jeg ved at han ikke kan vente med at møde mig, lige så meget som jeg ikke kan vente med at møde ham. Til sidst, når skæbnen fører os sammen, vil jeg feje fødderne væk under ham. Ved du hvorfor? Fordi jeg vil være mere end han nogensinde havde forestillet sig. Jeg vil virkelig overraske ham med min indre skønhed, min charme og min personlighed når jeg er forelsket. Han vil blive overrasket over min stærke sjæl og indrømme overfor mig at han har ventet på mig i alle disse år. Og når han fortæller det til mig, vil jeg være i himmelen. Fordi den dag det sker, så vil jeg være den lykkeligste kvinde i verden.

Jeg vil vise mit perfekte match frem, min sjæleven og min bedre halvdel. Sandheden er at du vil finde dele af mig som jeg ikke vidste eksisterede og jeg vil finde den kærlighed i dig, som jeg ikke troede var ægte længere. Jeg vil endelig være den kvinde som blev elsket af den mest perfekte mand af alle, og jeg vil ikke engang behøve at kæmpe for det.

Og når den dag kommer, vil jeg endelig være hel igen!