Skip to Content

7 Onde Ting, Han Vil Gøre Efter Et Brud

7 Onde Ting, Han Vil Gøre Efter Et Brud

Når en fyr går igennem et brud, vil han have det fint i begyndelsen, men derefter vil han sandsynligvis gå lidt, skal vi sige, off-piste. Han vil gøre ting for at få dig til at føle dig jaloux eller for at få dig til at savne ham og ønske ham tilbage.

Det betyder ikke nødvendigvis, at han virkelig vil have dig tilbage, men det ligger bare i hans natur at gøre den slags ting.

Dette er de 7 ondeste ting, din eks vil gøre, når du har slået op med ham:

1. Aktivitet på sociale medier

Han vil blive mere aktiv på alle de sociale medier, du også bruger. Han vil lægge billeder op af sig selv på klubber med andre piger eller af sig selv på rejser – alt sammen for at vise, at han har det godt efter dig, og at han nyder livet bedre, end da han var sammen med dig.

Der vil også blive postet nogle hjerteskærende citater, som tydeligvis er henvendt til dig. Men du skal ikke bekymre dig om det, for du er bedre end det.

2. Venlighed

Han vil være ekstremt sød og venlig over for andre, især jeres fælles venner. Hvis han ser nogle af dem på gaden, vil de blive mødt med et stort smil og en invitation til en drink.

Han vil igen tale om, hvor godt han har det, og hvor sjovt hans liv er nu, hvis du ikke havde set det på Facebook, og dine venner kan nu fortælle dig det.

3. Dårlig omtale

Han vil have, at alle også skal kende hans side af historien. “Det var ikke min skyld, jeg fik også en masse lort.”

4. Sms’er til dig

Han vil nogle gange sende dig en irrelevant sms, sandsynligvis med det ene formål at irritere dig og drive dig til vanvid.

5. Undgår dig i offentligheden

Når han ser dig i offentligheden, vil han forsøge at undgå at tale med dig eller helt undgå dig. Endnu værre er det, hvis han går lige ved siden af dig, men ikke engang siger “hej”.

Det vil bare bevise, at han aldrig var mand nok, ikke engang mens I var sammen.

6. At finde en ny kæreste

Der er ikke noget galt i at komme videre og finde en ny hurtigt, men han vil tvinge sig selv til at gøre det, og når han gør det, vil han være sikker på, at du er den første, der får det at vide.

Det vil nære hans ego at vide, at du er klar over hans nye kæreste, og at du er klar over, hvor fantastisk hans liv er nu. Selvfølgelig vil du håndtere det som en rigtig dame og ønske ham tillykke, uden at give ham noget, der kan nære hans ego.

7. Forsøger at få dig tilbage

Når dagen er omme, vil han indse, hvad han har mistet, og han vil forsøge at få dig tilbage. Han vil sende dig beskeder, han vil love, at han har ændret sig, og at du skal give ham en chance til. Men du vil være klogere end det.

Du ved, at en fyr som ham aldrig ændrer sig, og at du har det helt fint alene nu, eller har fundet en, der endelig er dig værdig. Det er under alle omstændigheder en win-win-situation for dig.