Skip to Content

5 Selvsikre Kvindelige Tankesæt, Der Gør Mænd Vilde

5 Selvsikre Kvindelige Tankesæt, Der Gør Mænd Vilde

Hver eneste kvinde i verden vil gerne vide, hvad der foregår inde i hovedet på en mand. Vi stiller dem spørgsmål, men svarene synes at være for enkle til at være sandheden.

Vi taler med dem om alt muligt, og vi kan stadig ikke finde en måde at forstå dem på.

Vi befinder os i situationer, hvor vi møder en mand, der er så vidunderlig, charmerende og omsorgsfuld. Men det eneste, han gør, er at udskyde vores dates, hver gang vi er sammen med ham, virker han fjern og så videre.

Lad mig fortælle dig, at du ikke har brug for sådan en mand, men at du har brug for en stærk indstilling, der kan tvinge enhver mand i knæ, selv når du ikke vil have ham.

“Jeg ved godt, at jeg kan gøre det selv, men det er sjovere, hvis du gør det for mig.”

Hvis du virker for stærk, vil du skræmme mænd væk. De vil løbe deres vej, og du vil blive ved med at spørge dig selv hvorfor.

Hvis du har været for stærk for længe, tror jeg, det er på tide, at du endelig løsner lidt op. Han er ikke perfekt, du er ikke perfekt, og sådan er det.

Mænd har også et behov for at føle sig maskuline, som om de kan give dig noget. Det er derfor, de bliver bange for en kvinde, der er for stærk til dem, fordi de ikke kan håndtere hende.

Men stop op et øjeblik og tænk: Hvorfor skulle du ønske at gøre alting selv, når det er meget sjovere at stole på nogen nogle gange?

At lade nogen være der for dig, når du ikke har det så godt, er en velsignelse, og manden vil føle sig tiltrængt og værdsat. Han ønsker, at du skal føle dig tryg omkring ham.

“Jeg kan lide dig nok til at investere mig selv i dig.”

Det er allerede blevet sagt, at mænd elsker at føle sig specielle, så hvis han ser, at du kan lide ham nok til at investere din tid og energi i at beholde ham, vil han blive tiltrukket af dig endnu mere.

Når det er sagt, hader mænd, hvis der er nogen form for konkurrence. Hvis han ser dig flirte med andre fyre i virkeligheden eller online, vil han gå væk fra dig, fordi han (ligesom dig) ikke ønsker at være en mulighed, men snarere en prioritet.

“Jeg ved, hvad jeg vil have og fortjener.”

Denne type kvinde ved, at der er en derude, som er helt perfekt for hende, og hun nægter at nøjes med mindre.

Hun klager ikke over, at alle mænd er nogle røvhuller, men hun når sine mål og følger sin egen vej, fordi hun ved, at hun en dag vil møde sin drømmemand.

Det er det, der gør hende til den mest sexede kvinde af dem alle!

“Jeg elsker mig selv.”

Kender du de usikkerheder, du har? Smid dem ud et sted, for du har ingen grund til at være usikker.

Du er så unik, at der ikke er nogen som dig derude, og det er det, der gør mænd vilde med dig.

Din mand vil elske dig for den, du er, bare fordi du ser din egen skønhed, og fordi du er i stand til at elske dig selv. Han vil falde på knæ for en kvinde, der kender sin værdi.

”Pres er ikke nødvendigt.”

Der er ingen grund til at presse nogen til at gøre noget, de ikke har lyst til. Du er nødt til at slappe af, for alt skal nok falde på plads, og det bliver ikke bedre af, at du bekymrer dig om noget.

Mænd elsker simpelthen en kvinde, der kan læne sig tilbage og nyde turen. Intet pres for at gøre noget, der ikke er i jeres begges interesse, er nøglen til at gøre ham knyttet til dig for livet.