Skip to Content

Stop Med At Knuse Dit Eget Hjerte – Han Vil Ikke Ændre Sig

Stop Med At Knuse Dit Eget Hjerte – Han Vil Ikke Ændre Sig

Jeg ved, at du har overbevist dig selv om, at tingene nok skal blive anderledes.

Jeg ved, at du tror på det fra bunden af dit hjerte, at du faktisk ønsker, at tingene skal ændre sig. Men desværre får vi ikke altid de ting, vi ønsker os i livet.

Jeg ved, at din kærlighed bandt dig til denne mand. Jeg ved, at den kærlighed, du føler, nogle gange giver dig vinger, men oftere end ikke lægger den dig i lænker.

Jeg ved, at hele din krop bliver lammet, når du tænker på at forlade ham.

Giftighedens hvirvelstrøm har trukket dig for dybt ind, og at komme ud af den er som en umulig mission for dig nu.

Jeg ved også, at du går igennem et helvede hver dag, og at du håndterer det hele med et smil. Den kærlighed, du føler, er ikke sund.

Den kærlighed, du føler, knækker dig, fordi han spiller kærlighedskortet bare for at kunne bruge dig.

Men det er ikke kærlighed, når alt, hvad du får, er smuler af kærlighed, ord uden handling og tårer, der triller ned ad dit ansigt hver aften.

Gud, hvordan kan du ikke se, at kærlighed er så meget mere, og at du er så meget mere værd?

Jeg er ked af at sige det, men du vil ikke kunne leve sådan her ret længe.

Du lægger ikke mærke til det, fordi du nægter at åbne øjnene, men selv om du ikke vil se det, bliver det faktum, at din sjæl bliver mere og mere drænet for hver dag, ved med at være der.

Og det værste er, at du ikke har noget at fylde den op med, for den eneste person, der burde gøre det, er den, der slår dig ihjel. Og du kalder det kærlighed.

Tro mig, når jeg fortæller dig, at det altid er en bedre beslutning at være alene end at være sammen med en, der suger livet ud af dig.

Han tager alt, og han giver ikke noget til gengæld. Så egoistisk er han. Og tænk på, hvor længe du har ladet ham slippe af sted med det.

Hvor længe vil du være den eneste, der trækker jeres forhold i langdrag og ofrer alt for en, der ikke er det værd?

Du hænger i en tynd tråd. Alle dine forhåbninger sidder fast i det billede, du har af jeres fremtid, og hvordan tingene kunne være, men desværre er det kun dig, der ser det.

Og det er bare en illusion. Det er et fatamorgana, som kun du kan se, og tro mig, når jeg siger, at det ikke varer længe, før det forsvinder, før han gør noget, der splintrer det i millioner af stykker.

Efter al den tid, hvorfor åbner du så ikke øjnene? Hvorfor kan du ikke indse, hvad der sker i dit liv?

Hvorfor tillod du dit hjerte at bedrage dig så længe?

Hvorfor har du brug for en anden til at fortælle dig de ting, du allerede selv ved, men nægter at acceptere? Han er ikke det værd, og det vil han aldrig blive.

Nogle mennesker er bare så egoistiske, så selvcentrerede og så grusomme, at ingen kærlighed vil kunne ændre dem, og tusind forskellige chancer eller den venligste person i denne verden vil ikke kunne få dem til at ændre sig.

Skat, du knuser bare dit eget hjerte. Hold op med at lade, som om dine illusioner er virkelige.

Hold op med at se tingene meget bedre, end de er. Hold op med at spilde dit liv. Du fortjener så meget mere. Du fortjener at leve dit liv fuldt ud.

Du fortjener at modtage mindst lige så meget kærlighed, som du giver.

Du fortjener at blive behandlet med respekt, og du fortjener en mand, der tager dig alvorligt, som planlægger sin fremtid med dig, og som giver løfter, han rent faktisk har tænkt sig at holde.

Og hvad du ikke fortjener, er et manipulerende røvhul, der bare vil udnytte dine følelser og bruge dig.

Jeg ved, at du ikke kan forestille dig dit liv uden ham, men jeg sværger, at du vil hade dig selv, når du indser, hvilken slags mand du valgte som din livsledsager, eller hvis du holder fast i denne mand, der ikke gjorde andet end at tage alt, hvad du havde at tilbyde, og ikke gav noget til gengæld.

Uanset hvor meget kærlighed du giver ham, uanset hvor mange chancer han får, uanset hvor meget tid der går, eller hvad du gør for ham, vil han ikke se dit værd.

Han vil ikke sætte pris på dig. Han vil ikke respektere dig eller gide at give dig, hvad du fortjener.

Og jeg ved, at det knuser dit hjerte, men du er nødt til at få det til at sidde fast i dit hoved, og det er bedre at gøre det før end senere.

Jo før du accepterer sandheden, jo mere tid har du til at reagere. Jo mere tid får du til at hele dit knuste hjerte.

Jo mindre tid vil du investere i en person, som ikke er et sekund af din tid værd.

Hold op med at knuse dit eget hjerte ved at give hele dig selv til en, der ikke fortjener dig.

Hold op med at håbe på, at en mand, der ikke har gjort andet end at såre dig, vil kunne gøre dig lykkelig i fremtiden. Han er ikke den mand, du leder efter.

Hold hovedet højt, tør tårerne af kinderne og tak Gud for den lektie, du har fået.

Nu ved du, hvad du ikke skal lede efter hos en mand. Og du kan gøre alle de ting, du gjorde for den forkerte fyr, for den gode fyr.

Tro mig, der er nogen, der vil kysse den jord, du går på. Hold op med at nøjes med mindre, end du fortjener.