Skip to Content

5 Grunde Til At Have En Mand Som Din Bedste Ven

5 Grunde Til At Have En Mand Som Din Bedste Ven

Mange mennesker er mistænksomme når det kommer til venskaber mellem kvinder og mænd, de tror altid der ligger noget mere bag. Men de kvinder som har langvarige venskaber med mænd, ved hvordan de skal sætte pris på det specielle bånd.

Det at have en mandlig ven har flere fordele end du måske tror, og her er nogle af dem.

1. Han vil hjælpe dig med at forstå mænd

Når du har en mand som ven, kan du endelig se på verden fra en mands synsvinkel, og det er noget alle kvinder ønsker. Du har altid gerne ville vide hvad der foregår i en mands hovede, og dette er din bedste chance til at finde ud af det.

Din mandlige ven er en person som vil fortælle dig alt hvad du gerne vil vide om mænd. Råd som kommer fra din mandlinge ven kan udvide dit perspektiv og han vil give dig en anden synsvinkel end alle dine pigevenner. Denne ven er selv en mand og derfor ved han hvordan fyre tænker, og kan bedre forudse hvordan de vil opføre sig.

Han kan hjælpe dig med at vinde fyrenes gunst vid at tolke alle de blandede signaler du får, og ved at håndtere al dramatikken i forholdet. Husk, hans råd bør du aldrig tvivle på, fordi han ønsker dig kun det bedste.

2. Det er mindre drama

Uanset hvor meget du forsøger at kæmpe imod, når du for det meste er omgivet af kvinder, vil du finde dig selv involveret i en eller anden form for drama før eller siden. Men når du har en mand som din bedste ven, kan du forvente et dramafrit venskab, og det er præcist hvad du har brug for.

Selvfølgelig betyder det ikke at du aldrig har en diskussion med din mandlige ven, men når det sker, så behøver du ikke at forvente at han bærer nag eller stopper med at tale til dig. Han vil altid fortælle dig hvad der plager ham ved din opførsel og når i er uenige, finder i en løsning uden unødvendigt drama.

Desuden, når du har en pigeven, skal du konstant være på vagt for at se om hun er jalous på dig og det er noget der aldrig vil ske hvis du har en mand som din bedste ven.

3. Han vil beskytte dig

Det ligger i mandens natur at beskytte en kvinde som betyder noget for ham. En mand som din bedste ven vil altid beskytte dig og støtte dig.

Når du har en mand som din bedste ven, har du altid hans skulder at græde ud ved. Han vil altid passe på dig, og du vil have hans fulde opbakning uanset hvad. Ham her stikker ikke af når tingene bliver svære. Han er den bedste person til at passe på dig når du har kærestesorger, og du vil altid have nogen til at opmuntre dig uanset hvad.

Hvis denne fyr virkelig er din bedste ven vil han se dig som hans lillesøster, og han vil behandle dig derefter. Han vil aldrig tillade nogen mand at såre dine følelser, fordi han værdsætter dig så højt.

Uanset om du har problemer med fyre eller hvis der bare er nogen der er ondskabsfulde overfor dig, kan du forvente at din mandlige ven altid passer på dig, til og med truer med at gøre noget skørt bare for at beskytte dig. Sådanne skyts er svære at måle sig med.

4. Du kan stole på ham

Med en mand som din bedste ven har du en person du kan regne med, under alle omstændigheder. Enten hvis du har brug for hjælp i hjemmet eller du bare har brug for en til at trøste dig og en skulder at græde ud ved, så vil han altid være der.

Dette er en person du kan ringe til midt om natten og regne med at han møder op. Hvis i virkelig er bedste venner, vil han aldrig have for travlt til at lytte til dig, og give dig råd. Han vil aldrig tænke at dine problemer er latterlige, og han vil til og med hjælpe dig med ting som fyre normalt syntes er kedelige, såsom at vælge dit tøj.

Selv om han mener at det ikke er vigtigt, vil han være der for dig, fordi han mener det er vigtigt for dig

5. Han vil være ærlig overfor dig

En mand som din bedste ven vil være ærlig, uanset hvad. Denne fyt har ikke nogle ambitioner om at lave venskabet til en romance og derfor har han ingen intention om at fremstå bedre end han er.

Han er den som vil fortælle dig den bitre sandhed, uanset hvor smertefuldt det er. Han vil altid være ærlig overfor dig, og aldrig snakke dig efter munden fordi han er bange for at såre dine følelser. Selvfølgelig vil han ikke såre dig, men han ved at du har brug for at se realiteterne i øjnene engang imellem.

Så, hvis du nogensinde er i tvivl om en fyt han udnytter dig, eller om du burde give ham en chance, er din mandlige bedste ven den der vil stå ved din side, foran alle de andre mænd som fortæller dig om dine fejl når han ser dig i øjnene.