Skip to Content

Hvis Han Gør Disse 5 Ting, Er Han En Emotionel Manipulator I Forklædning

Hvis Han Gør Disse 5 Ting, Er Han En Emotionel Manipulator I Forklædning

Du har hørt historien en million gange før. En pige møder en fyr, fyren er perfekt og pigen falder hjælpeløse for ham, fyren afslører hans sande ansigt og pigen ender med et ødelagt hjerte. Jeg vil vædde med at du ikke kun har hørt dette før, du har været det hele igennem og blevet såret. Du er blevet såret grundigt.

Du vil sikkert ikke have mere med mænd at gøre. Du er skuffet og gal på dig selv. Du er frustreret fordi du faldt for alle hans kneb. Du lod ham narre dig og lyve overfor dig. Du er rasende fordi du ikke så det i tide. Du var ikke på vagt og han sneg sig ind i dit hjerte.

Jeg ved at det er svært at komme videre efter at der er en der har taget dit hjerte og revet det i tusind stykker. Smerten er enorm. Du vil gerne smile – du bliver nød til at smile for du vil ikke have at der er nogen der ser hvor ondt du har. Hver eneste smil gør mere og mere ondt. Hver eneste tvungen smil i stikker dig i hjertet.

Men du skal vide at ingen har sådan en magt over dig. Ingen har ret til at kontrollere og manipulere dig. Han gjorde det, i en periode, men du opdagede det og slap væk. Denne gang var det for sent at spare dig for smerten, men forhåbentlig, kan du ved at læse disse tegn undfå at begå de samme fejl igen.

1. Han vil få dig til at tro at det hele er din skyld

Han vil få dig til at føle dig som elendig til alt hvad du gør. Du vil have en konstant følelse af at alt hvad du er gør er helt forkert. Skyld er hans stærkeste våben mod dig i forhold til at opnå det han vil. Hvis du ønsker at gøre noget for dig selv, vil han lade dig gøre det, men med trist hvalpeøjne. Han vil spille offeret, sådan at du får dårlig samvittighed overfor ham og vælger at ignorere dine egne følelser, og tvinge dig til at være hos ham, og passe på at hans følelser ikke bliver såret. Han ville have det fint hvis du ikke var der hos ham, men han ego var såret fordi han ikke fik det som han ville.

2. Han vil respektere dig – i starten

Dette er grunden til at hele hans spil er så genialt. Han vil være perfekt fra starten. Han vil give dig hele verden. Han vil respektere dig og flytte bjerge for dig. Han vil være den mand som du altid har drømt om at være sammen med. Han vil være opmærksom på alt hvad du siger, men ikke fordi han er interesseret, fordi han er en skiderik der forsøger at manipulere dig til at gøre hvad han vil, til at opføre sig som han vil. Du tror han lytter til dig, for ja, han er en perfekt skuespiller, selvom han blot er en manipulator i forklædning som lyver og bedrager for at få det som han vil.

3. Han vil love dig hele verden og gøre….

Ingenting! Der kommer kun tomme ord og patetiske falske løfter kommer ud af hans mund. I begyndelsen lover han dig alt muligt og ved du hvad du får? Du får ingenting! Og han havde heller ingen intentioner om at give dig noget i første omgang. Han vil altid sige ting som får dig til at håbe, og derefter går han tilbage og gør det han hele tiden havde planlagt at gøre. Dine følelser betyder ikke noget – det har de aldrig gjort.

4. Hans “Hjælpe-masken” er på

Han vil være så sød og rar. Han vil være den fremmede på gaden som hjælper dig med at få styr på tingene efter der var en der overfaldt dig. Han vil være dit “Hollywood øjeblik” som handler om kærlighed ved første blik. Forskellen er bare at din historie ikke har en god afslutning. Din historie vil være hjerteskærende og smertefuld. Og han? Han vil gå videre, finde et nyt offer at spille hans “jeg er god spil” på

5. Han er offeret

Hans favorit taktik er at manipulere dig, det er det stærkeste våben han har. Disse mennesker er virkelig intelligente og snedige. De ved præcist hvad de skal sige og hvornår. De ved hvordan de skal sno alle situationer til deres fordel, fordi de ved hvordan de skal lyve rigtigt i det samme sekund som de har brug for det. Han vil spille offerrollen hver gang der er noget han vil have og indser at han ikke får det. Følg med hvis du ser dette: hver gang du vinder et skænder, noget som sætter ham i en dårlig position fordi han har taget fejl, vil du pludselig opdage at du har dårlig samvittighed og du får det skidt. Det er fordi han narrede dig, og gjorde sig selv til offer. Til sidst vil du i enhver situation som denne føle dig som en dårlig person fordi du har såret ham og du glemmer hvorfor du overhovedet var vred – præcist som han vil hele tiden

Emotionel manipulation er grusom fordi sår heles, blå mærker falmer, men hårde ord og psykologiske tricks saboterer dit sind. Og lige så snart du saboterer sindet, så ser det hele anderledes ud og din personlighed er ikke den samme længere. Smerten bliver der for altid og efterlader dig forsigtig og bange resten af livet.

Du kan få det bedre men du vil aldrig glemme. Du kan fortælle dig selv at du har det ok, men det har du ikke. Ikke før du beslutter dig for at tilgive dig selv og tilgive ham. Ikke før du beslutter dig for at komme videre.