Skip to Content

7 Tegn På At Hans Hjerte Er Dit (Og Kun Dit)

7 Tegn På At Hans Hjerte Er Dit (Og Kun Dit)

Det er ikke nemt at stole på nogen, specielt ikke efter du har haft kærestesorger efter at blive bedraget og behandlet som en idiot. Der er ingen sikker metode til at vide om fyren du er sammen med virkelig elsker dig eller om han bare udnytter dig.

Derfor foretrækker mange kvinder at være alene istedet for at blive såret. Det er ikke let at elske nogen som ikke elsker dig tilbage. Faktisk så er det ikke bare det at det ikke er let, det er forfærdeligt. Det eneste mulige resultat af sådan et forhold er at du ender op med at blive ftygtelig såret og alene.

Problemet opstår når mænd, af en eller anden grund skjuler hans følelser. De vil ikke have at du ser hvad de føler for dig, siden de mener at det at vise følelser er et svaghedstegn. Der er nogen der har fortalt dem at de skal være hårde og lavet af stål, og at følelser er for tøsedrenge.

Men det at han ikke viser følelser betyder ikke at han ikke elsker dig. Der findes massere af signaler som viser at han har dybe følelser for dig, men at han bare er lidt klodset eller bange for at vise dem.

1. Han sender beskeder til dig hver dag

mand, der sidder på sofaen og sender sms'er

Dette gælder specielt hvis han skriver til dig om morgenen. Det er et bombesikkert tegn på at han er vild med dig. Hvis du er det første han tænker på når han vågner om morgenen, behøver du ikke bekymre dig om noget. Han kan ikke modstå ikke at ønske dig en god morgen. Når mennesker er forelsket, har de ikke så meget selvkontrol og vil gøre ting som de normalt ikke ville gøre. Måske vil han ikke have det til at se ud som om han forsøger at kvæle dig, og forsøger ikke at kontakte dig for meget, men han kan ikke modstå fristelsen.

2. Han er ærlig overfor dig

Han vil aldrig lyve overfor dig, selv om han skaber problemer for sig selv ved at være ærlig. Han formår ikke at se dig i øjnene hvis han skjuler noget stort. Forveksel ikke ærlighed med de små hvide løgne. Det er noget vil alle gør og de kan alligevel ikke gøre nogen skade. Jeg taler om seriøse løgne. Hans samvittighed vil ikke lade ham lyve for dig, og det kan du stole på. Selv om du bliver rigtig vred, vil han hellere tage chancen og sige sandheden. Her kan du være sikker på at du har en der er værd at samle på.

3. Han vil tilbringe tid sammen med dig

Hvert sekund han får, vil han tilbringe sammen med dig. Han vil heller sin fritid på at være sammen med dig, end at gøre noget alene. Det er ikke bare at være sammen. Hvis han ønsker at involvere sig i hans privatliv, betyder det at der kan være mere i det. Det er et definitivt tegn på at hans følelser er dybe, og at han elsker dig

4. Han distancerer sig fra andre piger

Munter smilende ung mandlig model i hvid skjorte

Dette gælder uanset om det er eks-kærester eller piger som forsøger at tale med ham når han er i byen. Han vil ikke gøre noget dumt for at risikere jeres forhold, fordi det betyder for meget for ham. Han har brudt kontakten med hans eks fordi han ved han ikke har brug for en back-up. Han ved at han har dig og at du er mere end nok til ham.

5. Han er beskyttende overfor dig

Han vil forsikre sig om at ingen og ingenting sker med dig. Han vil være der for dig når du er ked af det. Og hvis nogen gør dig uret, vil han være der fordi der er nogen der har såret hans pige. Han vil have behov for at holde dig trygt i hans arme og det vil elske det fordi han ikke overdriver. Han ved præcist hvor meget af ham du har brug for.

6. Han vil imponere dig

Han vil hele tiden vise sig overfor dig fordi han vil være sikker på at du kan se at i passer sammen. Han ser på dig som den smukkeste og mest perfekte kvinde i verden, og det er vanskeligt at følge med til. Han vil jo ikke at du syntes han er kedelig og forsvinde væk fra ham.

7. Han behandler dig som en dame

Han vil at du får alt det du kan tænke dig. Han vil have at du skal være den lykkeligste person som lever. Han vil du skal føle dig, og blive behandlet som en dame, fordi det er det du er. Han ved at den person han holder af skal være tilfreds, og han vil gøre alt hvad han kan for at det sker.