Skip to Content

6 Overraskende Ting Der Får En Fyr Til At Miste Respekten For Dig

6 Overraskende Ting Der Får En Fyr Til At Miste Respekten For Dig

Hvis du tror at fyre kun mister respekten for dig hvis du går i seng med dem for hurtigt, tager du fejl.

Der er andre ting der er meget mere vigtige, som du måske ønsker at være opmærksom på.

Vær opmærksom på hvordan du opfører dig overfor dem og hvilke beskeder du sender ham.

Hvis dine handlinger viser at du er for tilgængelig, for givende og at du ikke har et liv, vil han miste respekten for dig og du vil ikke vide hvorfor han pludselig er så fjern.

Og hvis han mister respekten, vil han omgående også miste tiltrækningen til dig.

Hvis du ikke vil at det sker, bør du undgå disse 6 ting, med det samme.

1. Du er enig i alt hvad han siger

Det er virkelig sjældent at møde en person der har den samme tankegang som dig, i en grad hvor vi blot nikker ja til alt, uden at lytte til dem længere.

Det er praktisk talt umuligt at være enig i alt hvad han siger hvis du har din egen mening.

Og hvis du aldrig afbryder ham eller siger at du ikke er enig, vil han mærke dig som en der ikke har sin egen mening og vil miste respekten for dig.

Vær ikke bange for at sige hvad du virkelig mener og modsige ham hvis det er nødvendigt, fordi det er indikatorerne på at du har din egen mening og at du er ligeglad med om han er enig eller ej.

Det betyder at du er selvsikker og du ikke bare nikker til alt hvad han siger til dig.

2. Du er for tilgængelig

Ved at være for tilgængelig, mener jeg at du altid er klar til at modtage hans opkald eller beskeder, og du svarer det sekund du hører telefonen ringe.

Hvis du gør det, vil han tro at du ingen liv har og det eneste du laver er at vente ved telefonen på at han ringer eller skriver til dig.

Du er også for tilgængelig hvis han inviterer dig ud og du svarer ham med det samme at du glæder dig og ikke kan vente med at se ham.

Selv hvis du altid er ledig til en date, skal du ikke svare ham 2 sekunder efter han inviterer dig ud.

Hvis det er nødvendigt, så lad som om at du skal tjekke din kalender og lad ham vente i noget tid, så han tror du overvejer om du skal gå ud med ham eller ej.

På den måde skaber du mystik, og han vil respektere dig hvis du har andre prioriteter end ham.

3. Du har ingen grænser

Hvis han siger noget der irriterer dig eller sårer dine følelser, og du ikke siger det til ham, vil han tro at du finder dig i for meget, og han vil vide at han kan behandle dig som han vil.

Og det er der du mister hans respekt.

Sæt altid grænser og hold fast i dem. Find dig ikke i hans BS bare fordi du kan lide ham, og du vil være den bedste for ham.

4. Du er altid for rar

Der er ikke en eneste person som kan være rar hele tiden uanset hvilket situation og omstændighed der er tale om.

Det ligger til vores natur at vi flipper ud engang i mellem, eller vi bliver vrede af en eller anden grund.

Hvis du er for rar hele tiden, bare fordi du tror at han forventer at du opfører dig sådan, og at han vil forlade dig hvis du ikke er rar, tager du grueligt fejl.

At være alt for rar hele tiden er udmattende og det vil få ham til at stille spørgsmålstegn ved din personlighed.

Han vil vide at du prøver hårdt på at få ham til at lide dig, og derfor mister han respekten for dig, ligesåvel som hans tiltrækning.

5. Du gør ham til din eneste prioritet

Hvis du altid er der for ham, og du altid forsøger hårdt på at overraske ham og vise din tiltrækning, vil han vide at han er dine eneste prioritet og han vil miste respekten for dig.

Du kan aldrig være 100% dedikeret til en ting der gør dig glad, det er ikke sundt.

Du skal finde en måde at skabe balance i dit kærlighedsliv med dine venner og familie, og du bør aldrig kun holde dig til en af dem.

På den måde forsømmer du alle andre som er lige så vigtige som ham.

6. Du er tavs

Hvis du konstant har en passiv-aggresiv opførsel, vil han miste tiltrækningen og helt sikkert også få ham til at miste respekten.

Hvis der er noget der gør dig virkelig vred, og det eneste du gør er at vise ham tavshed og ignorere ham, for derefter at opføre dig som om intet var sket, vil han vide at der er noget der irriterer dig, men at du ikke er villig til at dele det med ham.

Denne passiv-aggresiv behandling vil irritere ham og han vil opfatte dig som svag, fordi du ikke er stærk nok til at sige det med det samme hvis der er noget der generer dig.

Tavshed er den værste dræber når det kommer til tiltrækning og respekt, og er bestemt noget du skal undgå for enhver pris.