Skip to Content

25 Emojis, Som Fyre Bruger, Når De Elsker Dig (+ Deres Hemmelige Betydninger)

25 Emojis, Som Fyre Bruger, Når De Elsker Dig (+ Deres Hemmelige Betydninger)

Jeg plejede at synes, at mit kærlighedsliv var kompliceret nok, men siden de sociale medier og emojis kom til (ja, så gammel er jeg), er det blevet endnu mere udfordrende.

Damer, jeg er sikker på, at I ikke længere kun overtænker de ord, der kommer ud af deres munde, men I gør alt det følgende:

– læser mellem linjerne i sms-samtaler (og tror, at der er en hemmelig mening med hvert eneste ord) ?

– analyserer deres sms-mønstre ?

– lader som om det er helt okay, hver gang de ignorerer dine sms’er, når du i virkeligheden er ved at dø indeni ?

– forsøger at ignorere den smertefulde følelse, der følger med sms’er med ét ord ?

– at analysere deres emojis for at se, om de kan lide dig eller elsker dig ?

I dag vil vi fokusere på det sidste. Mere specifikt vil vi fokusere på, hvilken type emojis fyre bruger, når de elsker dig, så du altid kan være et skridt foran dem!

25 emojis, som fyre bruger, når de elsker dig

Fra ? til ?, lad os se den virkelige betydning bag disse emojis, som fyre bruger, når de falder HÅRDT for dig:

1. ? betydning fra en fyr

Hil det berømte blinkende ansigt! Det blinkende ansigt eruden tvivl en af de mest mystisk fascinerende emojis og årsag til masser af overtænkning (i hvert fald i mit tilfælde).

Fyre bruger primært den blinkende emoji for at flirte med dig, men de fortsætter også med at bruge denne berømte emoji, selv når deres følelser for dig bliver dybere.

De ønsker naturligvis ikke at afsløre for meget, men de vil ligesom gerne holde dig i gang med at gætte på deres sande følelser for dig.

Denne emoji giver dem mulighed for at udtrykke deres kærlighed på en spændende og mystisk måde, fordi de ved, at piger er helt vilde med det (og det virker hver eneste gang).

2. ? betydning fra en fyr

I modsætning til det foregående emoticon har kysse-emoji’en en lidt anden betydning med hensyn til dens subtilitet. Fyre bruger kysse-emoji’er til at flirte direkte med dig og til at udtrykke deres kærlighed og hengivenhed på en varm og cool måde.

Hvis du nogensinde har modtaget denne emoji i sms’er (og det har du helt sikkert), så ved du, hvad jeg taler om.

I første omgang stiger din puls, og en varm og lun følelse overvælder dig. Du tænker for dig selv: Du tænker: “Jep, det er det. Han elsker mig totalt.”

Men så igen kan du ikke lade være med at google emojis, som fyre bruger, når de elsker dig, bare for at være sikker på, at du ikke bilder dig noget ind.

Nå, men det er godt, at du gjorde det.

3. ? betydning fra en fyr

Emoji’en med tre hjerter og et smilende ansigt? Jeg tror ikke, der er nogen grund til at analysere denne, for den skriger KÆRLIGHED, AFFECTION, OMSORG.

Tro mig, fyre sender ikke ansigtsudtryk med tre hjerter for at skide og fnise. De sender dem til piger, der har en særlig plads i deres hjerter, så betragt dig selv som heldig!

4. ? betydning fra en fyr

Det smilende ansigt med smilende øjne emoji bruges specifikt af fyre til at indikere én ting: At de føler sig trygge i dit virkelige liv og virtuelle selskab.

Så hvis en fyr sender dig denne emoji, skal du vide, at han langsomt men sikkert er ved at blive forelsket i dig. Han elsker at være i dit nærvær, og hans hjerte banker, hver gang han modtager en sms fra dig.

Han kan ikke skjule sin begejstring for dig, så han føler sig forpligtet til at lade dig vide, hvor meget din eksistens betyder for ham. (Så du må hellere tro ham.)

5. ? betydning fra en fyr

Hver gang jeg ser hjerteøjne-emoji’en, minder den mig straks om et barns øjne, når de er begejstrede for noget (det være sig deres yndlingslegetøj eller is). Jeg er sikker på, at du kan se, hvor jeg vil hen med alt dette.

Du skal bare erstatte ordene yndlingslegetøj og is med dig selv, og så har du svaret.

Ved at sende dig denne emoji ønsker en fyr, at du skal vide følgende:

– Du er genstand for hans dybe hengivenhed.

– Du er det første, han tænker på om morgenen, og når han går i seng.

– Han er begejstret, hver gang han ser dig og sms’er dig.

– Han fortæller dig ” jeg elsker dig” på en subtil måde.

6. ? betydning fra en fyr

Jeg ved ikke med dig, men jeg har bemærket, at fyre, der er hovedkulds forelsket i dig, ikke kan holde op med at grine, når de er i nærheden af dig.

Du behøver ikke engang at lave vittigheder, for alt, hvad du siger, får dem på en eller anden måde på magisk vis til at grine. ?

Du skal ikke lade dig narre.

De griner ikke af noget af det, du siger, men de griner, fordi DU og din stemning får dem til at føle det sådan.

De udtrykker hengivenhed og taknemmelighed over at du får dem til at føle sig godt tilpas med sig selv. Det samme gælder for den virtuelle verden.

Det er dig, der gør deres dag lysere, fordi du altid siger de rigtige ord, der inspirerer dem. Det er præcis, hvad denne emoji betyder.

7. ? betydning fra en fyr

En emoji med et krammende ansigt, der er sendt af en fyr, skriger følgende:

– Sårbarhed

– At føle sig godt tilpas

– Føler sig følelsesladet

– Dyb hengivenhed

Seriøst, hvis en fyr ønsker at kramme og kysse dig “virtuelt”, er det et godt tegn på, at han er helt vild med dig.

Og ja, når fyre når dette niveau af forelskelse i dig, bruger de emojis, der ledsager deres varme følelser, som f.eks. denne her.

8. ? betydning fra en fyr

Jeg har aldrig rigtig forstået denne ene emoji, fordi den falder et sted mellem et hjerte og et smil. Efter at jeg har lavet min research, fandt jeg endelig den rigtige betydning af den.

Stjerneøjne-emoji’en svarer til hjerteøjne-emoji’en. Den udtrykker fyrens ultimative forbløffelse. Det betyder, at han er forbløffet over den måde, du udtrykker dig på, ja, dybest set den måde, du gør hvad som helst på. ?

9. ? betydning fra en fyr

Hvis du nogensinde har modtaget en sms med et omvendt smilende ansigt, kunne du sikkert ikke lade være med at undre dig: Er han bare ved at flirte med mig, eller er der noget mere?

Tja, den omvendte smiley er meget brugt i flirtende sms’er af fyre, MEN den bruges også, når de fanger stærke følelser for dig (og de ikke er klar til at være åbne om det).

Jeg er enig i, at denne emoji bør forbydes, fordi den kan betyde mange ting, og hvem har tid til at dechifrere dem alle sammen? Vent, vi har også en løsning på det problem.

Hvis han kombinerer denne emoji med hjerteøjne-emojis eller kramme-emojis, er det alle emojis, som fyre bruger, når de elsker dig, så der er ingen grund til at tænke for meget over det.

10. ❤️ betydning fra en fyr

Hjerte-emoji’en anses for at være en klassisk måde at udtrykke dybere følelser på. Selvom det virker simpelt ved første øjekast, bruges den røde hjerte-emoji af fyre i forskellige situationer som f.eks:

– Når du får dem til at grine.

– Når de anerkender, hvor speciel du er for dem.

– Når de ikke kan vente med at se dig.

At modtage et hjerte er altid en god ting og et sikkert tegn på, at han kan lide dig mere end en ven og vil have, at du skal vide det.

11. ? betydning fra en fyr

Ja, engleansigts-emoji’en er bestemt en type flirtende emoji, men fyre bruger den også, når de subtilt vil lade dig vide, hvor meget du betyder for dem.

I de fleste tilfælde tolkes det som et uskyldigt svar på en sms, men det indikerer også en voksende følelsesmæssig tiltrækning. Denne emoji svarer til hemmelig rødmen.

Hvis en fyr rødmer, så ved du, at der helt sikkert foregår noget i hans sind og hjerte (noget stærkere end ham selv).

12. ? betydning fra en fyr

At modtage en kysse-emoji fra en fyr er altid en god ting. Nå, men ikke rigtig altid. Spillere kan også sende dig virtuelle kys for at lokke dig ind i deres spil.

Men hvis du allerede har krydset alle de røde flag og ved, at din fyr har rene intentioner med dig, bør du helt sikkert nyde det øjeblik af åbenbaring, der følger med at modtage et virtuelt kys. Hvorfor?

Fordi det betyder, at han har dybe følelser for dig, tøs!

13. ? betydning fra en fyr

Dette er en af mine yndlingssange. En rødmende emoji er både sød og lækker på samme tid af to simple grunde:

– Det viser, at en fyr er lidt overvældet af sine følelser.

– Det viser, at han sandsynligvis er bange for, at han er helt vild med dig.

Du har stjålet hans hjerte, og nu skal han finde en måde at anerkende det over for verden (og sig selv). At sende en rødmende emoji er helt sikkert en start.

14. ? betydning fra en fyr

Hvad er bedre end at modtage et hjerte fra en fyr? Jo, at modtage en emoji med to hjerter, selvfølgelig!

Det er som om, at han fortæller dig det: Kvinde, jeg elsker dig dobbelt! Du skal ikke vove at sætte spørgsmålstegn ved mine følelser for dig.

15. ? betydning fra en fyr

Dette er en sød kysse-emoji, som fyre normalt sender til dig for at ønske dig godnat, godmorgen, eller når de føler sig søde og romantiske.

Han nyder dine sms-vibes og kan ikke vente med at skifte jeres virtuelle samtaler ud med samtaler i det virkelige liv. Og ja, hans niveauer af dyb hengivenhed for dig vokser eksponentielt.

16. ? betydning fra en fyr

Vi ved alle, hvor meget fyre nyder at drille dig, når de har mulighed for det. Nu er spørgsmålet så: Hvorfor gør de det? Fordi de er vild med dig, selvfølgelig!

En fyr vil sende dig en emoji med tungen udad efter sine forsøg på at drille (især efter han har fået dig til at grine).

Hvis en fyr gør en indsats for at underholde dig med sin humoristiske sans, så ved du, at han er forelsket i dig.

17. ? betydning fra en fyr

Kender du den følelse, når du har skjult noget i så lang tid, og når du endelig deler det med nogen, føler du øjeblikkeligt en stor lettelse.

Det er det, som denne lettede smil emoji repræsenterer. Hvis en fyr sender det til dig, betyder det, at han har haft nogle indre kampe i et stykke tid nu, og endelig er han klar til at indrømme sin dybe hengivenhed for dig!

18. ? betydning fra en fyr

Ja, smørret emojis er primært reserveret til flirt, men de kan også have romantiske konnotationer. Flirt kan også være romantisk, ikke sandt?

Alt i alt er det at modtage et smørrebrød fra en fyr vittigt, legende og ekstremt sjovt (i hvert fald for os overtænksomme). Det antyder, at de forsøger at spille svære at få, når de i virkeligheden ikke kunne være mere vild med dig.

19. ‍❤️‍” betydning fra en fyr

Par emoji! Findes der et mere indlysende virtuelt udtryk for kærlighed fra en fyr? Det tror jeg ikke.

Ved at sende dig dette, lader han dig vide, at I hører sammen.

Du er hans, og han er din.

Han er stolt af at give dig sit hjerte og passe på dit.

Han er din Romeo, og du er hans Julie.

Skal jeg fortsætte? Ja.

20. ? betydning fra en fyr

Smiley-emoji’en med solbriller hører også til kategorien af flirtende emojis, som fyre også bruger, når de ønsker at udtrykke dybe romantiske følelser for dig.

Han vil have dig til at tænke på ham som en cool fyr, der gør sit bedste for at forfølge dig og tilbede dit blide hjerte.

Nogle gange har han måske svært ved at udtrykke disse følelser over for dig, men du ved, at de er der, og denne emoji ledsaget af romantisk seje ord er et ægte bevis på det.

21. ? betydning fra en fyr

Abe-emoji’en skildrer generthed, og det er helt sikkert en af de mest populære emojis, som fyre bruger, når de elsker dig.

Det er som om, at de skjuler deres sande følelser for sig selv og er flove over at afsløre for meget over for dig.

Hvis din fyr er genert, vil jeg vædde med, at du modtager mange abe-er-ikke-onde-emojis. Du vil modtage dem, selv hvis han ikke er genert. Det vigtigste er, at han er vild med dig!

22. ? betydning fra en fyr

Du kender sikkert glæden ved at modtage en rose fra din yndlingsperson. Når en fyr giver dig en rose, betyder det, at han respekterer dig, værdsætter dig og ser dig som en særlig person i sit liv.

Nå, det samme gælder, hvis han giver dig en virtuel rose. Han vil have dig til at vide, hvor vild han er forelsket i dig, og at du er hans kvinde! ?

23. ? betydning fra en fyr

Glad ansigt med smilende øjne! Hvis en fyr sender dig denne emoji, så ved du, at du får ham til at føle sig ELSKET og GLÆDELIG.

Han nyder at sende dig en sms, og mere end det, han nyder at tilbringe tid med dig. Du er yin til hans yang, og du kan lyse hans dag op på få sekunder (og uden at gøre meget ud af det).

Alt han behøver er at modtage en sms fra dig, og så har han ? resten af dagen.

24. ? betydning fra en fyr

I lighed med den foregående sendes grin-emojis af fyre for at lade dig vide, at de er helt vilde med dig, din humoristiske sans og din unikke personlighed.

Han kan garanteret ikke holde op med at grine, selv efter at I har afsluttet samtalen. Det er det ultimative bevis på hans stærke hengivenhed for dig.

25. ? betydning fra en fyr

Ansigtet med en hånd over munden-emoji bliver mere og mere populært blandt fyre, især fordi det er sødt, sentimentalt og ikke afslører for meget.

Denne emoji viser deres sårbare og hengivne side. Hvis en fyr føler sig fri til at sende dig en af disse emojis, så ved du, at han kan være sig selv i nærheden af dig.

Du ved også, at han sætter pris på den måde, du får ham til at føle sig på. Betragt denne emoji som en romantisk gestus og et bevis på hans hengivenhed over for dig.

Afsluttende tanker ?

Af alle de emojis, som fyre bruger, når de elsker dig, er ?, ? og ‍❤️‍? de mest åbenlyse virtuelle udtryk for kærlighed.

Andre emojis på listen ovenfor kan også betragtes som romantiske udtryk for deres dybere følelser for dig, blot i andre sammenhænge.

Når alt kommer til alt, hvis du lærer at afkode alle de tegn, der indikerer, at en fyr elsker dig, vil emojis’ psykologi kun være et sekundært bevis på deres dybe hengivenhed (som det bør være). ?