Skip to Content

Vil Han Nogensinde Komme Tilbage? 5 Ting Du Kan Gøre For At Få Det Til At Ske

Vil Han Nogensinde Komme Tilbage? 5 Ting Du Kan Gøre For At Få Det Til At Ske

Når din kæreste, som du stadig elsker, forlader dig, er det eneste, du tænker på, om han vil komme tilbage. Nå, her er 5 trin, du bør tage, hvis du ønsker at få dette til at ske, uden at du ser desperat ud.

1. Tænk tingene igennem

Før du gør noget for at få din eks tilbage, skal du først tænke tingene grundigt igennem.

Jeg ved godt, at du stadig elsker denne fyr, og at du på dette tidspunkt ville gøre alt for at få ham til at komme krybende tilbage til dig. Men du skal gøre dig umage for at se realistisk på tingene og lukke af for dine følelser i denne fase.

Det betyder, at du er nødt til at beslutte, om det er den mand, du virkelig vil have i kærlighed. Er alt det, der er sket mellem jer to, noget, der kan arbejdes på?
Er det det det forhold, du ønsker for dig selv? Hvis det er det, er det så virkelig kampen værd?
Elsker du ham virkelig, eller er det bare dit ego, der taler?

Det er alle de spørgsmål, du skal svare ærligt på, og når du har gjort det, og hvis du stadig ønsker ham tilbage, er du klar til det andet skridt.

2. Lad være med at kontakte ham

Hvis du virkelig har indset, at du vil have denne fyr tilbage, og at det er den bedste løsning for dig at være sammen med ham, er det næste skridt at lade være med at kontakte ham. Og jeg mener virkelig ikke at kontakte ham på nogen som helst måde.

Jeg ved godt, at det er det sidste, du har lyst til at gøre, og at du sikkert har lyst til at ringe til ham og måske endda tigge om, at han vil komme tilbage til dig. Men tro mig – det ville kun være kontraproduktivt, og det ville jage ham væk.

Følg i stedet reglen om ingen kontakt og giv ham nok plads til at tænke tingene igennem selv og indse, hvad han har mistet. Det vil være umuligt for ham at savne dig, hvis du altid er på hans radar. På den måde vil han vide, at han kan få dig, når han har lyst, og han vil tro, at han ikke behøver at gøre noget for at få dig tilbage.

3. Arbejd på dig selv

 

Mens du anvender reglen om ingen kontakt, er det bedste at gøre at fokusere helt på dig selv.
Jeg ved godt, at du ikke kan tænke på andet end denne fyr og at komme tilbage sammen med ham, men tro mig – mænd har en måde at fornemme fortvivlelse på, og det er præcis det, du skal undgå, hvis du vil have ham tilbage.

Derfor skal du gøre alt, hvad der står i din magt, for at holde dine tanker væk fra ham. Gør de ting, du ikke havde mulighed for at gøre, mens du var ham, og forkæl dig selv i processen.
Der er ikke noget galt med at tale med andre fyre eller endda gå på date med nogle af dem. Husk – du er single, og du er ikke nogen utro.

Ingen beder dig om at involvere dig selv i et seriøst forhold, for det ville være det mest skadelige for dig på dette tidspunkt, og det kunne skade en potentiel ny fyr i dit liv, fordi ingen kan lide at være en rebound. Men flirt eller dating vil hjælpe dig med dit selvværd, og det er præcis, hvad du har brug for lige nu.

4. Dril ham til at kontakte dig

Det næste skridt er at drille denne fyr til at være den, der kontakter dig, og der er flere måder at opnå det på.

Du kan vise dig et sted, som du ved, han besøger, eller hvis I stadig følger hinanden på de sociale medier, kan du poste et billede med en interessant og drilagtig billedtekst, som ikke får dig til at virke desperat, men som vil få ham til at tænke på dig. Du kan også nævne ham over for de venner, I har til fælles, og vise ham, at han ikke har forladt dine tanker endnu. Gør alt, hvad der skal til for at få ham til at indse, at han har brug for dig og savner dig.

Bare pas på, at du ikke overdriver, mens du gør det. Opfør dig som om han ikke er din prioritet, og gør alting afslappet, medmindre du ønsker, at han skal opfatte dig som en stalker. Selv hvis du kontakter ham, skal du sørge for at gøre det uden pres, men blot for at minde ham om, at du har tænkt på ham.

5. Vær klar til at tale tingene igennem

Når du endelig har opnået alt det, der er nævnt ovenfor, er det tid til det sidste skridt.

Når du og denne fyr endelig får kontakt, skal I have “snakken”. Det er vigtigt, at du ikke bliver overvældet af tanken om at finde sammen igen eller glemmer alle de ting, der gik galt mellem jer to.

På trods af alle de følelser, I to måske har for hinanden, er sandheden, at I gjorde det forbi af en grund, og den grund skal løses, før I kan komme videre med jeres forhold.