Skip to Content

22 Ting Som Kun Kvinder Der Er Blevet Følelsesmæssigt Misbrugt Af En Narcissist, Kan Forstå

22 Ting Som Kun Kvinder Der Er Blevet Følelsesmæssigt Misbrugt Af En Narcissist, Kan Forstå

1. Det tager pokkers lang tid at hele fordi du ikke kan undgå konsekvenserne af at date en narcissist. Det er umuligt at undgå smerten, og du ved det, så du accepterer det.

2. Dit selvværd forsvinder. Du føler dig fuldstændig fortabt. Når en narcissist er færdig med dig har du det ganske enkelt ad pommeren til – du er ude af stand til at fortsætte med dit liv, og kan ikke genkende dig selv.

3. Før han kom ind i dit liv, var du en normal pige, men når han er færdig med dig mister du din værdighed; du mister din fornemmelse for hvem du engang var.

4. Du forsøger at skjule din smerte. Du forsøger at skjule at der er noget der kan såre dig, men det lykkedes aldrig for dig. Du er utrolig skrøbelig, og det kan du ikke skjule.

5. Du føler dig usynlig fordi han har overbevist dig om at du er ingenting.

6. Dine øjne vil fortælle sandheden om hvordan du har det. Du kan give et falsk smil, men dine øjne er fyldt med sorg.

7. Du smiler ikke længere fordi du gerne vil, men fordi det er nødvendigt. Du ved at andre er bekymret for dig, så du smiler for at de ikke skal bekymre sig. Du har ikke givet nogen et ærligt smil i lang tid. Og det er bare den pris du må betale for at håndtere en narcissist.

8. Du har paraderne oppe. Du vil ikke tale om hvad der er sket. Du bygger følelsesmæssige mure omkring dig selv så du kan føle dig sikker. Du har brug for beskyttelse, og for nu, er du den eneste der kan gøre det.

9. At date en narcissist kommer ikke uden en pris. Du er hele tiden deprimeret og bange, og sådan var du ikke til at starte med. Det er den bivirkning der er ved at være i et giftigt forhold.

10. Du kan ikke gå gennem helingsprocessen alene. Kun de rigtige venner bliver i denne periode. Kun dem som virkelig holder af dig, bliver din evige støtte. Accepter deres hjælp: det bliver nemmere.

11. Du tror ikke på det bedste i andre mennesker længere. Fordi du er gået i hans fælde, så stoler du ikke på nogen. Det eneste du ser er personer der vil gøre dig ondt. Det eneste du ser i ham, uanset hvor du er.

11. Du har ikke brug for at andre dømmer dig. Du ved at du har begået en fejl. Det eneste du har brug for nu er forståelse og tålmodighed. Smerten forsvinder ikke bare, og dem der siger “Kom nu bare videre!” Har ingen ide om hvad du gennemgår.

12. Du har stadig ikke fordøjet hvad der er sket til dig. Det virker alt sammen som en ond drøm som du snart vågner op fra.

13. Du har brug for bekæftelse. Du har brug for opmuntring. Det er svært at komme ud af den verden du har levet i så længe. Det er svært ikke at vente på at der sker noget dårligt. Det var sådan du levede, og det er umuligt at nulstille det hele på en dag eller to.

14. Du stoler ikke på nogen. Den person der stod dig nærmest var den der fejlede dig mest. Hver gang du møder en ny, er du mistænkelig. Hver gang der er nogen der gør noget rart til dig, venter du på den pris du skal betale.

15. I øjeblikket ved du ikke hvordan man elsker. Du er såret, og kærlighed langt fra noget du kender. Du er bange for at syntes om nogen, bange for kærligheden.

16. Du forsøger at undgå følelsesmæssig smerte, så du siger hele tiden undskyld. Du siger undskyld selvom du ikke har gjort noget. Når du dater en narcissist, var det det eneste du skulle sige for at sikre dig at du ikke blev afstraffet. Du skulle være den der tog skylden. Du siger undskyld for den mindste ting, fordi du stadig er så usikker.

17. Du skjuler dine følelser fordi du er bange for at betale prisen for at føle noget. Jo mere du viste dine følelser i forholdet med en narcissist, jo værre behandlede han dig.

18. Du er bange for at virke omklamrende, afhængig eller for følelsesladet. Så du vælger den nemme udvej, og lader følelserne hobe sig op. Du holder alt for dig selv.

19. Den ene dag har du brug for at være alene med dine tanker, og den næste kvæler ensomheden dig. Dit humør skifter på få timer.

20. Du har brug for en der er der for dig. En som kan overbevise dig om at det er ok. Du er en stærk kvinde, eller var det i det mindste, men lige nu har du brug for en der beskytter dig indtil du er stærk igen. Indtil du bliver som dit gamle jeg igen.

21. Du har brug for en der faktisk holder hvad de lover. En som der endelig prioriterer dig, efter at du har været helt nede i så lang tid. Du har brug for at føle dig vigtig og levende.

22. Vær ikke bange. Der findes en god pige under det sårede ansigt. Der er en pige der kan elske af hele hendes hjerte. Men, hun er bange nu. Hjælp hende ved at vise hende at det dårlige forsvinder, men det tager tid, lang tid.