Skip to Content

5 Ting Du Bør Vide, Før Du Elsker En Pige Med En Giftig Eks

5 Ting Du Bør Vide, Før Du Elsker En Pige Med En Giftig Eks

Når du møder en god pige, som er kommet ud af et dårligt forhold vil du indse at hun er noget særligt, og at du ikke kan behandle hende som alle andre. Til at begynde med føler du måske at hun ikke tror på kærligheden, og at hun gør alt hvad hun kan for at skubbe dig væk.

Men når du ser nærmere efter, vil du indse at hendes opførsel kun er en forsvarsmekanisme. Du vil indse at hendes personlighed har mange lag der venter på at blive opdaget. Vigtigst af alt – du vil indse at hun er din kærlighed, tid og energi værdig.

Sandheden er at denne pige er skrøbelig og bange, og du skal behandle hende med særlig omsorg og forsigtighed. Det er derfor vi giver dig 5 ting alle piger som har haft en giftig eks gerne vil have at du ved.

1. Hun har været gennem helvede og tilbage igen

Før du involverer dig med en pige som hende, skal du være opmærksom på det faktum at hun har gennemgået nogle forfærdelige ting, og han hun har oplevet mere smerte end du nogensinde kunne klare. Men hun rejste sig igen, og det har gjort hende stærkere end nogensinde. Den fyr hun elskede mere en nogen anden fik hende ikke ødelagt helt, men det har ændret hende forevigt.

Så husk på det hvis du overvejer at ødelægge hendes hjerte endnu engang, eller hvis du overvejer at lege med hendes følelser. Tro mig, det her er en pige der vil se lige igennem dig og dine intentioner og hvis du ikke har tænkt dig at behandle hende ordentligt så behøver du slet ikke at komme ind i hendes liv.

2. Der er en grund til at han er en eks

Selvom denne fyr ændrede hende fuldstædigt, er der absolut ingen chance for at hun nogensinde går tilbage til ham.

Hun indså alt hvad han gjorde mod hende og det er netop derfor hun gik fra ham. Der er en grund til at han er en eks, så du har ingen grund til bekymring.

3. Hun har tillidsproblemer

En anden ting du bør vide om at date en pige med en giftig eks er at hun har alvorlige tillidsproblemer. Når du møder hende vil hun tvivle på alt hvad du siger, og stille spørgsmålstegn ved dine intentioner. Nogle gange når du taler med hende, vil du føle som om du er i forhør, fordi hun bogstaveligtalt afhører dig.

Hendes erfaringer har lært hende at alle mænd er ens, og derfor antager hun at du også kun er der for at såre hende. Så hun har brug for at være forsigtig med at stole på dig.

4. Hun jagter dig ikke

Hun er ikke overmodig eller lader som om hun er svær at score. Hun vil ikke at du jagter hende så hun kan få det bedre med sig selv.

Men hun jagter heller ikke dig, fordi hun gider ikke at have en i sit liv som ikke gider at være der. Hun vil ikke tigge om din fulde opmærksomhed eller kærlighed, fordi hun har fået nok af alt det bullshit.

Hende her yder ikke al indsatsen og vil ikke være den eneste der forsøger, selv hvis hun virkelig forelsker sig i dig. Hun ved at hun ikke har brug for dig og at hun kan klare sig uden dig, uanset hvor meget hun holder af dig.

5. Hun har paraderne oppe

En anden ting du skal forvente når du falder for en pige med en giftig eks er at hun vil have paraderne oppe. Det er ikke fordi hun ikke har et hjerte – det er bare en af hendes måder at beskytte sig selv mod endnu et ødelagt hjerte. Sandhenden er at hun er bange for at elske igen, fordi hun forbinder kærlighed med smerte.

Selv når hun begynder at elske dig, vil hun ikke bare sådan indrømme det. Istedet vil hun lade som om hun er meget stærkere end hun er, og gøre alt for at holde hendes bløde hjerte for sig selv.

Hun vil aldrig slappe af og vise hendes sande følelser, før hun ved at du fortjener at se dem. Mest af alt, så vil hun skjule hendes sårbarhed og svagheder, af frygt for at du vil bruge dem imod hende lige om lidt.

Du skal være virkelig tålmodig og bruge en masse energi før denne pige lukker dig helt ind. Hun har bygget tykke og høje mure omkring hendes hjerte i noget tid, og du skal være ret speciel for at få dem ned.