Skip to Content

12 Tegn På At Et Brud Var Det Bedste (Selv Hvis Du Stadig Savner Ham)

12 Tegn På At Et Brud Var Det Bedste (Selv Hvis Du Stadig Savner Ham)

1. Din selvtillid er tilbage. Du er tilbage baby! Du føler dig ikke ensom og stiller ikke spørgsmålstegn ved alt hvad du gør. Dine tanker er det rigtige sted. Du føler dig som dig selv igen. Der er ingen panik eller angst.

2. Du føler dig fri. Du kan stadig være lidt ked af det, og føler dig måske lidt fortabt. Men den overordnede følelse der fylder dig er frihed. Du ved at du har dit gamle liv tilbage.

3. Det er længe siden du har taget tid til dig selv. Når du gør det forbi med en, samler du dig selv op, og finder dig selv igen. Du vil forsøge at finde det du har tabt igen. Og så indser du at det er evigheder siden at du sidst gjorde noget for dig selv.

4. Du føler en dejlig ro når du er alene. Ja, det er ikke fedt hele tiden. Ensomhed er svært, men på samme tid føler du at du har fundet indre ro. Du føler dig ensom fordi du stadig har ondt, og såret er stadig ikke lukket. Men de tider hvor du er glad for at være alene er der hvor du rent faktisk plejer din tristhed.

5. Du ved præcist hvad du vil have og hvor du er på vej hen. Du har ubegrænsede muligheder der venter i fremtiden. Du har et klart mål og du ved at der ikke er nogen der kan påvirke det. Ingen kan stoppe dig i at opnå det du vil have.

6. Du behøver ikke at gå på kompromis når du ikke har lyst til det. Du kan se det i fjernsynet du har lyst til. Der er så mange ting der var uden for rækkevidde da du var i et forhold, som er tilgængelige nu. Men det vigtigste er at det er de ting der gør dig glad.

7. Du griner på en måde som du ikke har gjort længe. Latter heler sjælen, men da du var i forholdet var der ikke meget latter. Latter blev erstattet af sure miner og skænderier. Nu hvor du griner igen, indser du hvor meget du har savnet det.

8. Du går i panik ved tanken om at finde sammen igen. Når man slår op er der øjeblikke med svaghed hvor du tænker hvordan det mon ville være hvis man stadig var sammen. På overfladen virker det så meget nemmere end gennemgå den smerte du gør. Men når du virkelig tænker over det, går du i panik, fordi du husker alle de dårlige ting der skete. Derfor! Så nu ved du at bruddet var for det bedste.

9. Du nyder dit eget selskab. Du har ikke brug for andre omkring dig for at være glad. Før havde du brug for andre for at have det godt. Nu vil du hellere drikke en kop kaffe alene end finde dig i andres unødvendige tilstedeværelse.

10. Du lærer ting som du ikke ville have lært hvis du var blevet i forholdet. Du lærer at trøste dig selv, fordi du har ikke længere nogen ved din side til at hjælpe dig. Du lærer hvordan du kan være lykkelig uden en mand i dit liv. Du lærer at være alene, og du elsker det!

11. Du er ikke bange for forandringer. Du er klar over at det er så meget bedre at være bange for hvad fremtiden bringer, og være lidt utryg, fordi du ved at du vokser mere end ved bare forblive det samme sted.

12. Du har fået din egen identitet tilbage. Da du var i et forhold så andre dig som en del af en anden. Du er din egen med dine egne interesser og personlighed. Nu har du fået det hele tilbage og du vil aldrig give slip på det igen.