Skip to Content

Den Perfekte Kæreste Er En Blanding Af En Alfa-B*tch Og Et Godt Hjerte

Den Perfekte Kæreste Er En Blanding Af En Alfa-B*tch Og Et Godt Hjerte

Når du hører udtrykket “alpha b*tch”, bliver du en smule skræmt, ikke sandt?

Du får med det samme et billede af en kvinde, der bare er ligeglad med dig, og som ruller på den måde, hun, og kun hun, ønsker.

På den anden side, når du hører “en alfahun med et godt hjerte”, bliver du forvirret. Det passer ikke rigtig, gør det?

Så hvad er hagen?

Alpha b*tch er en smuk, populær, skræmmende og selvsikker kvinde, som har styr på sit eget liv.

Når hun bliver observeret af en ukendt person, kan man argumentere for, at hun er den bedste slags kvinde derude, men det værste kærestemateriale. Men når man først lærer hende at kende, er hun slet ikke så slem.

Alfa-personlighed er noget, man udvikler gennem årene – nogle bliver måske endda født med det – og til sidst bliver det en del af dig.

Du arbejder hårdt for at stå fast på begge ben i livet, og så kommer der en mand og beder dig om at droppe alt og kun bruge din tid på ham?

Tja, enhver ville have råbt f*ck off med det samme. Måske er det grunden til, at alfakvinder anses for at være selvcentrerede.

Virkeligheden er meget anderledes.

Hun er 100 % ærlig om, hvem hun er. Hun skjuler ikke sin stærke personlighed, og hun foregiver ikke, at hun har brug for dig.

Hun foregiver ikke at være svagere, bare for at du skal falde for hende. Det er hende, der holder i sadlen i sit liv, og ingen andre får lov til at gøre det for hende.

Hun er uafhængig, men hun kan stadig stole på dig.

Hun vil ikke være bange for at græde ud på din skulder, når hun har brug for det.

Det er det samme med at være stærk – hvis hun har budt dig velkommen i sit liv som den mand, hun elsker, vil hun ikke skjule hverken sin styrke eller sin svaghed foran dig.

Hun vil udfordre dig til at blive en bedre mand. Hun vil komme med alle disse små hints, der forsøger at føre dig til en bedre version af dig selv.

Hun vil hele tiden vokse, og hun vil være den, der trækker dig med op.

Nogle gange virker det, som om hun er en plage, at hun kræver så mange ting af dig, og at du har nået din grænse, men du vil aldrig knække.

For hun vil være der til at hjælpe dig.

Hun vil ikke lade dig nøjes med mindre i livet, for hun har et godt hjerte, og hun holder af dig.

Hun lever i overhalingsbanen, og hun har meget at se til. Hun vil aldrig nøjes med at være en gennemsnitlig person, og hun er den, der altid stræber efter mere.

Men det er det, der vil holde dig interesseret. Du vil være den, der løber med hende, og I vil have det så sjovt.

At være en passiv person vil aldrig være en mulighed for dig.

Hun vil aldrig få brug for dig. Intet af det, du har at tilbyde, er uopnåeligt for hende. Der er ikke noget, hun ikke kan gøre uden dig i denne verden.

Du behøver ikke at betale hendes regninger, du behøver ikke at kæmpe hendes kampe, og hun kan leve uden dig. Hun vil aldrig få brug for dig, men hun vil have dig.

Hun vil have din kærlighed og alt, hvad du har at tilbyde, fordi du gør hendes liv smukkere. Hun vil aldrig få brug for dig, men hun vil have dig, og hun vil sørge for, at du ved, at du er hende værdig.

Hun giver ikke afkald på vigtige ting i livet. Du tror måske, at hendes karriere er det eneste, hun vil forsøge at beholde i livet, men der tager du fejl.

Det er ikke karrieren, hun vil beholde, det er alt. Hun er i stand til at beholde, hvad hun har lyst til i sit liv.

Og hvis du er vigtig for hende, vil hun gøre alt for at vise dig, at din plads er ved siden af hendes. Hun vil ikke være den, der knuser dit hjerte.

Hun er ekstremt loyal, så der vil ikke være behov for dine jaloux scener. Bare fordi hun er omgivet af en masse mænd, betyder det ikke, at hun vil have dem.

Hun vil have dig, og det vil hun gøre alle opmærksomme på. Hun vil ikke være bange for at blive opfattet som svag, fordi hun elsker en mand – i stedet vil hun være stolt af det.

Og ved du hvad? Hun vil slå sine fjender med noget endnu bedre – hun vil aldrig ramme så lavt, som de gør.

Hun giver ikke slip på sig selv. Hun ved, hvad selvrespekt er, og hvor vigtigt det er, og hun vil aldrig give slip på det.

Hun vil altid være tro mod sig selv, og hun forventer hverken mere eller mindre af dig. Hun vil lade dig være dig selv, hvis du lader hende være sig selv.

Hvis du ikke prøver at tæmme hende, vil hun vide, hvordan hun skal gøre gengæld.

Du behøver ikke at bekymre dig om hende – det kan hun sagtens selv. Det, du skal gøre, er at elske hende og lade hende være sig selv.

Først da vil du få chancen for at se, hvem hun virkelig er. Hver aften vil du takke Gud for at have skabt hende, som hun er, og du vil klappe dig selv på skulderen, fordi du ved, hvordan man elsker en alfakvinde.