Skip to Content

11 Ting Kvinder Gør Fordi De Er Blevet Såret For Mange Gange

11 Ting Kvinder Gør Fordi De Er Blevet Såret For Mange Gange

Vi er nogle skrøbelige skabninger og kan forvandles til monstre når folk ikke ved hvordand de skal sætte pris på os. At være nedbrudt og såret forandrer en kvindes liv drastisk, og hun kan begynde at opføre sig anderledes omkring folk der betyder noget for hende.

Det er ikke altid en dårlig ting at forandre sig, men den ændring der sker efter at være blevet såret af nogen vi elsker kan få konsekvenser resten af livet. Den ødelagte kvinde kan identificeres ved hendes opførsel, små hverdagsaktiviteter som gør at hendes ødelagte dele bliver mere og mere synlige.

1. Hun griner af romantik

Hvis en mand nærmer sig hende med en klicheer og scoretricks, vil hun højst sandsynlig grine af ham og lave en stor scene ud af det. Roser er klamme, chokoladen er sikkert giftig, og kys og kram er ikke velkomne.

2. Hun tager ikke kærligheden alvorligt

Hun vil helt sikkert smide en vits eller to ind hvis du spørger til hendes kærlighedsliv. Hun vil fortælle dig at hun ønsker at dø alene med 72 katte. Selv om det lyder sjovt og du griner af det, er det alligevl lidt ubehageligt.

3. Hun stoler ikke på nogen

Hendes følelser er blevet mishandlet og hun lader ikke nogen komme tæt nok på til at se hendes sande jeg. Hun kan ikke og vil ikke stole på nogen igen. Det er det hendes erfaring har lært hende indtil nu.

4. Hun accepterer giftige personer i hendes liv

Hvad?! Hun er jo blevet såret før. Der er ingenting som kan overraske hende i denne tid. Så det er da lige meget om hun sender beskeder til hendes eks når hun er fuld og i byen. Der er ingenting han kan gøre som overrasker hende, og hun har sikkert bare lyst til lidt sjov.

5. Hun flirter. Meget.

Der var en gang (for længe siden) hvor hun kunne falde for en mand og hun var hans lige til det sidste. Men nu hvor hun er ødelagt, har hun erfaret at “holde mulighederne åbne” er meget bedre, og er ikke lige så følelsesmæssigt hårdt, og det er derfor hun flirter harmløst.

6. Hun ender med at såre mennesker, selvom det ikke er hendes intention

Du tænker, at ødelagte kvinder ved hvor vanskeligt det er at blive såret og måtte gå igennem al den smerte igen og igen, så hun ønsker ikke at såre nogen bevidst. Hun vil ikke have at der er nogen der skal gå det samme igennem som hende. Men siden hun er så utilnærmelig ender hun alligevel med at skade andre. Hvis der er nogen der forsøger at komme tæt på hnede, løber hun væk, personen står tilbage forvirret og ødelagt.

7. Hun lærte at sorg er en del af livet

I stedet for at fokusere på her og nu, bliver hun i fortiden og accepterer hendes depression og tristhed istedet for at komme videre med hendes liv. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, fordi vil alle har brug for at få en afslutning og gennemleve vores følelseer til det sidste, uanset hvor længe det tager inden man har det bedre igen. Men, hvis det varer evigt, så er det ikke normalt, så gør hun noget forkert.

8. Hun tror at alle vil udnytte hende

Når hun møder en ny mand, og han er god mod hende, tænker hun højst sandsynligt at han kun er interesseret i sex. Intet andet. Bare sex. Eller at han vil knuse hendes hjerte. Det er derfor hun ikke formår at starte et forhold.

9. Hun falder for mænd der er utilnærmelige

De føles rigtige og trygge. Hun er vant til mennesker der sårer hende og derfor skræmmer de rare mænd hende, det er derfor hun altid falder for følelsesmæssigt utilnærmelige mænd. Det er det hun kender og hun ved hvordan man skal håndtere dem.

10. Hun spejler historien i hendes tanker

Hun gentager alt inde i hovedet og forsøger stadig at finde ud af hvad der er glat. Hun kan ikke finde en måde at være sig selv på længere, fordi hendes sind tillader det ikke. Hendes tanker er alt for optaget af at tænke på de forfærdelige ting han gjorde mod hende og hvordan han fik hende til at føle.

11. Hun tror på forandring

Uansett hvor meget smerte og elendighed hun gik igennem på grund af kærlighed, tror hun stadig på at kærligheden er derude og venter på hende. Hun ved at hun en dag vil finde en der sætter pris på hende. Der findes en måde at ændre sin tankegang og få det bedre, hun tror på det.