Skip to Content

Spild Ikke Din Tid På Nogen, Der Ikke Er Sikker På Dig

Spild Ikke Din Tid På Nogen, Der Ikke Er Sikker På Dig

Spild ikke din tid på nogen, der ikke tager sig tid til dig. Uanset hvor travlt han har, uanset hvor hektisk hans dage er, vil han altid finde tid, hvis han vil. Han vil finde tid, hvis han bekymrer sig om det; alt andet er en undskyldning.

Spild ikke dine Sms’er på nogen, der ignorerer dem, eller ikke svarer på dem inden for et par timer eller nogle gange endda dage. Spild dem ikke på en person, der regelmæssigt glemmer at tekste først og derefter kommer tilbage med nogle undskyldninger. Spild dem ikke hvis du har lyst til at vide, hvordan han har det, og hvordan hans dag har været, hvis han ikke spørger dig, hvordan du har det, og hvordan din dag har været.

Spild ikke dine dage ved at tænke på nogen, der kun giver dig sine nætter. Han skal også vide, hvordan dit smil ser ud om dagen. Han vil gerne lære at kende den anden side af dig, som kun dagen bringer. Han er ikke sikker på dig, hvis han kun ringer midt om natten, beruset, ensom og med kun en ting i hans tanker.

Spild ikke din tid på nogen, hvis handlinger ikke falder sammen med hans ord. Han snakker sødt den ene dag og forvirrer din tillid den næste Han lover dig ting, men holder aldrig til dem. En mand, der fortæller dig noget den ene dag og ændrer sin mening, den næste dag er ikke noget for dig.

Spild ikke din tid på nogen, der giver dig blandede signaler. På nogen der sørger for alle samtaler med dine venner er ved at forsøge at bort forklare hvad han mente og hvorfor han
gjorde hvad han gjorde.

Spild ikke din tid på nogen, der ikke giver dig en god nats søvn vel vidende, at du er i god behold. Eller at du er den eneste for ham. Eller at du ikke behøver at bekymre dig om en anden kvinde.

Spild ikke din tid på nogen, der ikke deler sin verden med dig. På nogen, der ikke taler til dig om de ting, der er vigtige for ham. På en person, der holder dig hemmelig for sine venner
og familie.

På nogen der holder dem hemmelige for dig. Hvis han var sikker på, at han ønskede, at du skulle være en meningsfuld del af hans verden, ville han fortælle dem om dig.

Spild ikke din tid på nogen, der træder ti skridt tilbage, når tingene bliver et skridt mere alvorligt. I skal begge bevæge jer i samme tempo uden nogen form for frygt.

Spild ikke din kærlighed på nogen, der er bange for at føle. Til nogen der ikke er i dig, ligesom du er i ham. Alle dine følelser og hele din investering skal gengives. Han er ikke sikker på, om han giver noget mindre.

Spild ikke din tid på nogen, der ikke er sikker på dig. Hvis han var sikker, ville han finde tiden. Han ville gøre en indsats. Han ville sende en sms. Han ville aldrig lade dig gætte hans ord eller handlinger. Han ville være en mand af hans ord.

Han ville aldrig sætte dig i en situation, hvor du skal stille spørgsmål om hans hensigter. Han ville aldrig lade dig være i en situation, hvor du selv må stille spørgsmål, hvis han er sikker på dig eller ej.

Spild ikke din tid, fordi du kunne være sammen med en anden. Med en person, der aldrig får dig til at sætte spørgsmålstegn ved hans følelser. Med nogen der ved, hvem han er, og hvor han står med dig. Med nogen der er sikker på dig så meget som du er sikker på ham. Det er den fyr, du skal give din tid til.