Skip to Content

Vent Ikke På Ham, Han Er Det Ikke Værd

Vent Ikke På Ham, Han Er Det Ikke Værd

Hvis du er smart, og hvis du respekterer og elsker dig selv, vil du ikke vente på ham.

Du giver ham en eller to andre chancer mere, men det vil være de sidste, du giver. Du vil ikke forlade ham uden en advarsel, fordi du ikke er den type pige. Du vil give ham en mere chance, for at gøre tingene rigtig, til at gøre forandringer, men hvis han blæser det hele op igen, vent ikke på ham bare forlade ham.

Vent ikke på, at han ændre sig, fordi han ikke vil. Mennesker ændrer sig ikke så let. Faktisk er jeg ikke engang sikker på om det er muligt. De kan narre dig og lade ud som om de har ændret sig, men i det væsentlige, dybt inde forbliver mennesker det samme.

Den eneste forskel er, at hvis de “ændre” sig, siger de ikke de ting, de gerne vil sige højt, og de gør ikke de ting, de gerne vil gøre, fordi de vil have dig til at tro, at de er den samme mere.

Du kan ikke købe det lort. Du kan tro det, men ikke for længe. Så tro mig, det er bedre at slippe af med ham med det samme end at vente og blive skuffet, efter at du har fundet ud af, at han løj for dig hele tiden.

Et forhold, hvor man skal vente på at nogen skal ændre noget i ens liv, ens adfærd eller endnu værre, ens personlighed, er et forhold der er dømt til at mislykkes fra starten. Der giver ingen mening at prøve. Det eneste du vil få ud af det, er at du er alene og såret.

Vent ikke på at han kommer til fornuft. Det kan tage lang tid. Og hele tiden bliver du bare endnu mere såret, mens du fornøjer ham og giver ham ethvert ønske han har. Så længe du fortsætter med at forsøge at få det til at fungere, vil han ikke indse, at hans adfærd er dårlig. Han vil fortsætte med at forsømme dig, fordi han ser at du er indforstået.

Hvis du fortsætter med at vente på ham og lade ham behandle dig som du ikke fortjener, vil du lade ham såre dit hjerte så hårdt, at du vil bruge måneder på at forsøge at helbrede det. Hvem ved? Måske er han slet ikke den, du skal være sammen med.

Måske er du ved at bosætte dig, og du ved det ikke engang. Måske er der noget så meget bedre derude for dig. Du skal bare krydse den første hindring. Du skal være modig nok til at bestå testen. Så, nej, vent ikke på at han kommer til fornuft.

Vent ikke på at han behandler dig som en prioritet. Du bør ikke komme på en anden plads. Du bør aldrig være nogens backup plan, og nu ser det ud som om du er hans. Når du bliver forelsket, skal den være den bedste oplevelse i dit liv.

Kærlighed skal fremkalde følelser, du ikke ønsker at afslutte, følelser du vil falde i søvn med og stå op om morgenen. Men hvis kærlighed får dig til at føle dig uønsket og får dig til at anmode om opmærksomhed, så er det ikke rigtig kærlighed, og han er ikke en mand for dig.

Han skal altid sætte dig først. Hvis han elsker dig, skal han vise det til dig. Disse tre små ord er helt sikkert rart at høre, men hvis de ikke understøttes af handlinger, så betyder de ikke noget.

Vent ikke på ham for at vise respekt. Du har fortjent din respekt, og hvis han ikke kan se det, er han ikke manden for dig. Måske han tror det er normalt at handle på den måde, men en stærk og selvstændig kvinde som dig, behøver ikke at affinde sig med det.

Du vil ikke have problemer med at finde nogen, der vil sætte pris på dig. Du kan finde ham på et splitsekund, da han … har mistet den eneste chance for at blive elsket i sit liv.

Du fortjener en mand, der sætter pris på dit hårde arbejde og hvor meget tid og kræfter du investerer i noget, hvad du brænder for. Du fortjener en mand, der tror på dig og står ved din side i alt, hvad du gør.

Du fortjener nogen, der kan se, hvor hårdt du prøver, nogen, der vil kramme dig og holde om dig så du får din styrke tilbage.

Vent ikke på ham, han vil indse hvilken forfærdelig fejl han har lavet. En dag, vil han være ked af at han ikke passede bedre på dig. En dag, vil han se dig med en anden mand, glad og smilende. Han vil se en gnist i dine øjne, han aldrig så før, og så vil den ramme ham.

Han vil pludselig indse, hvad for en komplet idiot han var. Men det er for sent. Han vil forsøge at vinde dig tilbage, men det vil ikke lykkes for ham.

Vent ikke på at han fortryder at han har mistet dig. Vent ikke så længe. Gå videre og fortsæt med dit liv uden ham.

Du har det alligevel bedre uden ham.

Du fortjener en der er bedre end ham.

Bare gøre det første skridt, og resten vil komme.