Skip to Content

Sådan Vinder Du En Mands Hjerte I Henhold Til Hans Stjernetegn

Sådan Vinder Du En Mands Hjerte I Henhold Til Hans Stjernetegn

Hvert tegn har sin egen personlighed, sine egne personlige træk og ønsker. Det betyder, at du kan lære en persons grundlæggende egenskaber at kende ved at kende hans tegn. Ret sejt, ikke?

Der findes 12 stjernetegn, og hvert enkelt af dem er forskelligt. Det betyder i bund og grund, at der findes 12 forskellige typer mænd.

Jeg er her for at hjælpe dig (eller i det mindste for at gøre det lettere for dig) med at finde ud af, hvordan du kan få ham til at falde i staver ved hjælp af astrologien. Så lad os komme i gang.

Vandmanden (20. januar – 18. februar)

vandmanden stjernetegn

Vandmandsmænd er meget intelligente, og meget få mennesker forstår dem helt og holdent. Deres intellektuelle evner er på et højt niveau, og det gør dem svære at forstå.

Hvis du vil imponere en Vandmandsmand, skal du være interesseret i filosofiske diskussioner og læsning. Måske kan du begynde at gå på hans yndlingsbibliotek eller gå med i hans bogklub.

Vær godt forberedt, hvis du vil imponere ham. Viden og intelligens er det, der fejer ham afsted.

Vandmænd har en usædvanlig sans for humor, og de taler sarkasme flydende. Men det betyder ikke, at du er nødt til at smile af hver eneste sætning fra dem.

Nogle gange er det meget svært at genkende, om de er sarkastiske eller ej.

Selv om de er meget sociale, har de brug for at have plads til sig selv fra tid til anden. De kan godt lide at være alene for at tænke over deres liv.

Ærlighed og sandhed er det, der tiltrækker dem, så bare vær åben og fortæl dem, hvordan du har det. Giv dem derefter deres plads og lad dem få det hele udredt i deres hoved.

Fiskene (19. februar – 20. marts)

fiskenes stjernetegn

Dybe, følelsesladede og fascinerende, ligesom en flod. Fiskene er uoprettelige romantiske sjæle. De falder meget hurtigt og meget dybt. Hvis du kan lide en Fisken-mand, så skal du være åben over for ham og fortælle ham det, pronto.

Men prøv at udtrykke dine følelser kreativt.

De er de mest kreative stjernetegn. De er meget dygtige til kunst, så prøv at finde noget kreativt at lave, som I begge vil nyde.

De bruger time efter time på at dagdrømme, så du skal ikke have noget imod at gøre dem selskab i det. Tænk ud af boksen. Tal med dem om ting, som du aldrig har talt om med andre.

Havde du en underlig drøm? Fortæl dem det. Kan du lide at skrive digte? Del det med dem; vis dem et af dine værker. De vil sætte pris på det meget mere, end du tror!

Hvis du vil have en mand, der vil være der for dig midt om natten, er dette manden for dig.

Vædderen ( 21. marts – 19. april)

vædderen stjernetegn

Det vigtigste er at være udfordrende nok. På grund af sin intelligens og intense passion kan han godt lide at blive udfordret.

Forbered ikke almindelige dates; en Vædder-mand er meget energisk, og det vil være kedeligt for ham. De kan lide bossy kvinder, fordi de ikke er typer, der er afhængige af andre mennesker for noget.

Disse fyre er ledere, så det er vigtigt at få dem til at tro, at du også er en bossy kvinde med en attitude.

Nogle gange kan de godt lide at være i centrum for opmærksomheden, så sørg for at rose ham, når han gør noget nyt, og komplimenter ham meget ofte.

En Vædder-mand kan lide at være et vigtigt individ, og det er dit job at få ham til at føle sig som sådan.

Tyren (20. april – 20. maj)

Tyren

Først og fremmest skal du være forstående over for en Tyr-mand. Du skal vide, at de har en sensuel natur, og de ændrer sig ikke let.

De kan lide at tage det stille og roligt med en pige. Men hvis det lykkes dig at ændre ham, vil han være det bedste ægteskabsmateriale.

Men de er ikke svære at behage. De har ry for at være en “simpel fyr”. Planlæg nogle hverdagsaktiviteter udendørs, og han vil være glad. Vær altid opmærksom på dit fysiske udseende.

Tyren-mænd kan lide kvinder, der ser godt ud og klæder sig endnu bedre. De har en “feminin side” og bruger meget tid foran spejlet.

Lad være med at gøre noget spontant eller eventyrligt. Vær tålmodig, og uanset hvad du gør, skal du ikke presse ham til noget. Han vil tage det rigtige skridt, når han føler sig klar til det. Og husk altid, at med

Taurus, at nøglen ligger i enkelhed!

Tvillingerne (21. maj – 20. juni)

tvillingen stjernetegn

På grund af deres foranderlighed er Tvillingerne også svære at forstå. De kaldes Tvillinger, fordi de kan have to meget forskellige personligheder.

Du kan ikke være sikker på (indtil du lærer en person godt at kende) hvilken personlighed har den person, du kan lide.

Som jeg allerede har sagt, er deres vigtigste egenskab foranderlighed, så du skal ikke planlægge noget. Vær klar til at tage nogle risici. Tvillinge-mænd er forelskede i livet og har en ægte livsglæde.

Deres vigtigste motto er “Rejs dig op og gå”. Det betyder, at du bør forberede noget eventyrligt til ham. Vær forberedt på, at hans energi er smittende og vil smitte dig.

Pres dem ikke for hårdt for noget alvorligt. De kan godt lide at se, hvordan tingene går langsomt og tage en dag ad gangen.

Krebsen (21. juni – 22. juli)

Krebsen

Der er en grund til, at de kaldes krebsere. De kan godt lide at blive beskyttet, så de bærer deres skal, hver gang de tror, at deres følelser vil blive såret, og de har deres tangen til at kæmpe tilbage.

En Krebsmand leder efter en trofast og stilfuld kvinde. Men hvis du er begge dele, skal du ikke tro, at han vil falde for dig med det samme.

På grund af sin sårbarhed virker Krebsen genert og svær at få fat i. Du bliver nødt til at være meget tålmodig.

På grund af deres ultra-følsomme og følelsesmæssige side er de store romantikere. Men deres følelsesmæssige side kan være en forhindring for deres beslutningsproces.

Jeg tror, at det vigtigste er, at du bliver nødt til at vinde over hans familie. Disse mænd har normalt stærke bånd til deres mødre, så du bliver nødt til at være tæt på hans mor.

Men jeg er nødt til at understrege, at de ikke er mors drenge.

Giv ham en gave, som ikke vil være en eller anden materiel ting, men noget, som du har lavet til ham, og som har en særlig betydning for jer begge.

De er mest glade for at være hjemme hos deres familie eller venner, så hvis du vil overraske ham, så lav en storm i dit køkken og inviter ham over.

Du skal være lidt barnlig og lidt af en drømmer. Hvis du er den type pige, der kan lide at have en partner, der giver dig så meget opmærksomhed, så er en Krebsmand den perfekte fyr for dig.

Løven (23. juli – 22. august)

Løvens tegn

Det er forståeligt, hvorfor du forsøger at forføre en Løve-fyr. De er svære at modstå. Junglens konge er et symbol på dette tegn. Og de er netop sådan. Fødte ledere.

De er lidt egoistiske, fordi alt altid skal handle om dem. De leder ikke efter kærlighed, de har andre prioriteter i livet.

Du skal være forberedt på, at du heller ikke vil være en prioritet.

Deres job vil altid være vigtigere. Vis dem, hvor organiseret du er, og hvor godt du forvalter din tid. De er utålmodige, så du bør aldrig komme for sent.

Vis ham din gavmilde side. Foreslå ham noget frivilligt arbejde, og han vil få en helt ny grad af respekt for dig. Han er modig nok til jer begge to, så vis ham din sårbare side oftere.

Jomfruen (23. august – 22. september)

jomfru stjernetegn

De er kendt som en af de mest forsigtige personer i en gruppe. Vis ham din sans for menneskelighed.

Du bør have et kæledyr eller i det mindste elske dyr. En Jomfru-mand er vild med dyr. Find frivilligt arbejde i et dyreinternat for jer to; det er den bedste måde at overraske ham på.

Prøv altid at vise dine gode manerer. Jomfruer er en smule konservative; derfor vil han behandle dig som en dame. Så hvorfor skulle du ikke opføre dig som en?

De er også kendt som hårdtarbejdende. Der er et godt emne at tale om med dem: arbejde. Tal om dit arbejde, men vis også interesse for hans arbejde.

Vær ikke bange for at vise dine følelser først. En jomfru mand er genert og lidt usikker. Men hvis du viser ham dine følelser, vil han følge trop og også afsløre sine følelser.

Vægten (23. september – 22. oktober)

Vægten stjernetegn

En Vægten-mand er en født gentleman. Flot, romantisk og intelligent. Det er en helvedes god kombination, ikke sandt? Han er en mand med principper, så det første, du skal have for at forføre ham, er mod.

Du skal være modig for at tale med ham først, fordi han virker utilgængelig. Men det er ikke mission impossible. Han lægger stor vægt på sit udseende, og det bør du også gøre.

Det første indtryk er alt for Vægten. Vær opmærksom på detaljer. Bær nogle tørklæder eller hold dine hænder ret langt oppe, mens du har handsker på. Han vil lægge mærke til det og tænke på, hvor speciel du er.

Du vil tro, at han lever i et eller andet fortidigt århundrede, fordi han vil være som en gentleman fra de gode gamle dage. Inviter ham på en gåtur i solnedgangen eller forbered en picnic kun for jer to.

Han kunne ikke sige nej til sådan en romantisk gestus.

Vægten-mænd søger efter dybe, meningsfulde forhold, og du kan vise dem, at du er godt materiale til det.

Skorpion (23. oktober – 21. november)

skorpion stjernetegn

Åh, det her er en svær en. Det er ikke så svært at forføre eller vinde en Skorpion, som det er at vinde hans tillid. Vær opmærksom på, hvordan du opfører dig, især på jeres første date.

Lad være med at tale for meget, lad ham tale.

Åbn ikke dig selv for meget foran ham – ikke før han har vundet din tillid. Skorpioner er fokuserede hele tiden og vil huske alt, hvad du siger, så prøv ikke engang at lyve om dig selv over for dem.

Desuden kan de godt lide at være velforberedte og sikre, så de vil sandsynligvis undersøge dig allerede før jeres første date. Hvis du vinder deres tillid, vil de være loyale over for dig resten af deres liv.

Desværre er der ingen middelvej med dem.

De tilgiver ikke. Deres kærlighed er “til døden os skiller”, men det er deres had også. Du må ikke vove at såre dem! Skorpioner elsker intenst, og de hader også intenst.

Skytten (22. november – 21. december)

skyttens stjernetegn

For at vinde en Skytten-mand over, skal du være åben for forandring. Han er åbensindet og frisindet.

Du bliver altid nødt til at lave nogle eventyrlige planer og prøve noget nyt. Det behøver ikke at være noget stort. Du kan for eksempel lave nogle orientalske retter eller tilberede nogle tropiske drinks.

Du må aldrig afsløre for meget om dig selv. Han vil betragte dig som en udfordring og nyde at lære dig støt og roligt at kende. Skytten mandens karakter er meget dømmende, så han vil analysere alt, hvad du siger om dig selv.

Han er optimistisk og positiv og ser kun det bedste i folk. Så undgå enhver form for sladder foran ham. Den bedste gave, du kan give ham, er en billet.

Flybillet, togbillet … enhver billet, der giver dem en chance for at se noget nyt.

Du bør være meget flirtende, men kun når I to er alene. Jeg tror, at den bedste måde at vinde denne type fyr for altid er at være hans ven først, og hvis du erstatter hans BFF, så vil det være for evigt.

Stenbukken (22. december – 19. januar)

Stenbukkens stjernetegn

Bevæbn dig med tålmodighed. Stenbukkemanden er ikke typen af mand, som du skal blive forelsket i med det samme, fordi han tager kærligheden alvorligt. Han tror ikke på kærlighed ved første blik, men på første indtryk.

Så arbejd på dit udseende. Han vil altid lægge mærke til, hvis du ændrer noget ved dig selv, men også dit beskidte og rodet hår.

Stenbukkene er reserverede mænd med en lille vennekreds. Så fokuser på at vinde deres tillid og få deres venner til at kunne lide dig.

Du skal altid have tillid til ham, fordi han er meget ambitiøs og har brug for en person, der vil opmuntre ham og hjælpe ham med at håndtere sin usikkerhed.

Vær opmærksom på, hvilken slags humor han kan lide, og send ham derefter en sjov besked eller video fra tid til anden.

Han er en familieorienteret mand, så det er altid en god idé at tale om familie og vise ham, at du er klar til det.