Skip to Content

3 Alarmerende Tegn På, At Du Ikke Er Andet End Hans Plejekæreste

3 Alarmerende Tegn På, At Du Ikke Er Andet End Hans Plejekæreste

I den seneste tid er begrebet “plejekæreste” dukket op. Selv om det er blevet populariseret af TikTokers for nylig, har fænomenet eksisteret i al evighed.

Dybest set er en fosterkæreste en kæreste, som mænd dater, indtil de finder deres livsledsager.

Den, som fyre bruger som et springbræt til deres endelige destination; den kvinde, som de ønsker at tilbringe resten af deres liv med.

Så hvordan kan du vide, om du er nogens fosterkæreste? Bare gå disse røde flag igennem, og hvis de fleste af dem er relaterbare, er alt krystalklart.

Du er mere hans forælder end hans romantiske partner

Når du kommer til at tænke over det, hvis det ikke var for jeres intime øjeblikke, ville nogen karakterisere dig som denne fyrs mor mere end hans kæreste.

Det meste af tiden opfører han sig som en umoden møgunge, der ikke ved, hvad han vil have ud af livet.

På den anden side er det dig, der tager føringen. Den, der tager sig af ham og opdrager ham.

Du tænker måske, at det er sådan et sundt forhold bør fungere. Tja, det ville være perfekt, hvis det hele ikke var ensidigt.

Jeg hader at være den, der skal sige det til dig, men du forbereder bare denne mand til den kvinde, der kommer efter dig.

Du lærer ham alt, hvad han skal vide om forhold og livet generelt.

Du lærer ham gode manerer, rådgiver ham om bogstaveligt talt alt, og du skubber ham fremad for at blive den bedst mulige udgave af ham selv.

Ja, du gør en dreng til en mand. Du bruger år på at vande en plante, som til sidst vil blomstre.

Ikke desto mindre er problemet, at du ikke vil høste frugterne af dit arbejde.

I stedet gør du bare alt det hårde arbejde, og den pige, der kommer efter dig, vil få dem i stedet.

Han nægter at binde sig til dig

Et andet tegn på, at du er din kærestes plejekæreste, ligger i hans manglende evne til at binde sig.

Selvom I to har været sammen i lang tid, opfører han sig stadig som om, at jeres forhold ikke er seriøst nok.

Han er ikke hengiven over for dig, og han lægger heller ikke nogen som helst indsats i jeres romance. Desuden nægter han at tale om fremtiden.

Han laver planer uden dig og inkluderer dig ikke i sit liv, som han burde. Han ser ikke jer to som partnere i kriminalitet.

Lad mig fortælle dig noget; du er ikke hans endelige destination. I stedet ser han dig bare som et af stoppestederne på vejen.

Vær sød at holde dig selv op med at narre dig selv. Han er ikke en forpligtigelses-fobiker, han ønsker bare ikke at forpligte sig TIL DIG.

Faktisk er det hele pointen. DU er ikke den pige, han tager alvorligt, han planlægger ikke sin fremtid med DIG, og han ser dig ikke som sin rigtige partner.

Han er følelsesmæssigt utilgængelig

Når den mand, du dater og holder af, ikke giver dig den behandling, du fortjener, finder du på undskyldninger for ham i stedet for at se sandheden, i stedet for at se sandheden.

Bare rolig; næsten alle kvinder gør dette.

Nå, men en af de mest almindelige retfærdiggørelser i din situation er påstået følelsesmæssig utilgængelighed.

Du er en klog pige, så det tog dig ikke lang tid at indse, at din fyr ikke ser dig som hans evige person.

Men i stedet for at gå væk konkluderede du, at han har brug for tid til at nedbryde murene omkring sit hjerte.

Du tror, at han elsker dig, men at han ikke ved, hvordan han skal vise det på den rigtige måde.

Måske blev han skadet i fortiden, så nu er han bange for at åbne sig op. Han er ikke i stand til at elske nogen på den rigtige måde, og det er hans maksimum.

Lyder det bekendt, ikke? Nå, men alt dette er et eventyr.

Han er ikke følelsesmæssigt utilgængelig. Faktisk vil du selv se det, når han først giver sin helhjertede kærlighed til hende.

Pludselig bliver han alt det, du ønskede, at han skulle være.

Han vil ikke have problemer med at udtrykke sine sande følelser, han vil være romantisk og opmærksom og vil gøre alt for dette forholds skyld.

Så tag venligst dine rosenrøde briller af og hold op med at finde undskyldninger for noget, der er dømt til at mislykkes.

Hey, ingen kan lide at være en plejekæreste. Lad os være ærlige, det er ikke noget, du har drømt om, eller hvordan du så din romantiske fremtid.

Ikke desto mindre beder jeg dig om ikke at se dette som verdens undergang. Nu ved du i det mindste, hvor du står, og du kan gøre noget ved det.

Det, du aldrig bør gøre under disse omstændigheder, er at bebrejde dig selv, at du er en plejekæreste.

Det er ikke din skyld, og det gør dig ikke mindre værdig.

I to klikkede bare ikke nok sammen. Han har aldrig set dig som “den eneste ene”, og jeres forhold har aldrig været “den ægte vare”.

Men stol på mig, når jeg fortæller dig, at han heller ikke er ‘den eneste ene’ for dig. Det vil du forstå, når du finder din evige person.