Skip to Content

Når Du Giver En Mand Alt, Og Han Stadig Ikke Har Nogen Anstændighed Til At Vælge Dig

Når Du Giver En Mand Alt, Og Han Stadig Ikke Har Nogen Anstændighed Til At Vælge Dig

En rigtig mand vil aldrig lade dig gætte på, hvilken rolle han har tænkt sig at spille i dit liv.

En rigtig mand er altid ærlig omkring den rolle, han ønsker, at du også skal spille i hans liv.

Kun en giftig mand leger med en kvindes følelser.

Kun en giftig mand har den frækhed at få det bedste ud af en kvinde og derefter efterlade hende i stikken.

Gud ved, hvor mange kvinder der er blevet efterladt højt og tørt indtil nu i livet. Og kun Gud ved, hvor mange kvinder, der er blevet efterladt højt og tørt i mange gange i deres liv.

Bare fordi der er kvinder, der er klar til at bære deres hjerte på ærmet, bare fordi der er kvinder, der er mere end klar til at vælge én mand og hellige sig ham helt og holdent, er det ikke grønt lys til at bruge dem og derefter bare forlade dem, som om de var det mest ligegyldige i dit liv.

Hvor finder mænd, der forlader den slags kvinder, modet til at gøre det? Og hvordan kan den slags mænd sove om natten?

Hvordan kan de sove om natten, når de ved, at de har knust hjerterne på de kvinder, som håbede på at blive udvalgt, som fortjente at blive udvalgt?

De mest feje undskyldninger kommer altid fra mænd, som ikke er parate til at tage ansvar for deres handlinger.

Hvor mange gange har du ikke hørt: “Det var hende, der ville give mig alt, men jeg bad aldrig om det!”? Det er noget lort, undskyld mit franske.

Hvis han ikke ville have noget fra dig, skulle han have sørget for, at du var klar over det.

Hvis han ikke ønskede at bruge dig, som han sagde, skulle han have holdt op med at tage imod din venlighed, for i hans accept af din venlighed og alle de ting, du gjorde for ham, lå et tavst løfte om, at I to var bestemt til at være noget mere.

Når en rigtig mand vil have dig, er han åbenhjertig omkring det. Når en rigtig mand ikke er interesseret i dig, er han også åbenhjertig omkring det og ville aldrig sende dig blandede signaler.

Kun en kujon, en dårlig undskyldning for en mand, ville føre dig bag lyset i lang tid uden at have nogen intention om at være sammen med dig. Men det er ikke din skyld, da han har mestret denne form for spil for længe siden.

Du gav ham dine år. Det, I havde gang i, var ikke bare at blinke, og så er det slut. Det var så meget mere end det. Det var dage, uger, måneder, år af din tid og af dit håb.

Det var mange søvnløse nætter, hvor du ventede på at blive udvalgt, og hvor der var masser af tegn på, at du fortjente ham, men hans endelige beslutning kom aldrig.

Du gav ham din kærlighed.

Du gav ham dit smil og dit grin og din hånd og dit hjerte. Du var der for ham.

Du var i stand til at fornemme, når der var noget galt i hans liv, og du vidste altid, hvad du skulle sige på et bestemt tidspunkt.

Du var altid klar til at redde ham, når han kom til dig, såret af verden.

Uanset hvad han havde brug for, så havde du det. Selv når han nogle gange ikke anede, hvad han havde brug for, vidste du det for ham.

Du var hans ledestjerne i livet. Det var dig, der hjalp ham til det sted, hvor han nu befinder sig.

Du investerede så meget i ham, og hvad fik du til sidst? En fuld pose med ingenting.

Han bad aldrig om noget af det, du gav ham, men han sagde heller aldrig, at han ikke ville have det.

Han bad aldrig højt og tydeligt om noget af dig, men han forventede alligevel, at du gav ham det, han havde brug for.

Den eneste grund til, at han aldrig sagde det højt, var, at han kunne holde sin samvittighed ren, når disse ting skete.

Han ville være “ren”, når du kom til ham for at opkræve ham for alt det gode, du gjorde for ham.

Da du kom og bankede på og bad om mere i livet, da du bad ham om at give dig det, du fortjente, og det du havde givet ham i al den tid, havde han ikke anstændighed nok til at give dig det.

Han havde ikke anstændighed nok til at vælge dig, og da du fik nok, tog han afstand ved at sige, at han aldrig havde bedt dig om noget.

Han bad ikke om det, men han forventede det helt sikkert.

Hvad vil en kvinde, der er så hengiven, så begavet, så venlig og så kærlig som dig, have af en sådan undskyldning for en mand?

Lad os være ærlige, skal vi? Hvis han havde haft nogen intentioner om at vælge dig, ville du være blevet valgt nu.

Hvis han ville belønne dig for din loyalitet og for alle de gange, hvor du har været der for ham, når ingen andre var der, for alle de gange, hvor du har valgt ham frem for dig selv, ville det være en aftale allerede nu. Men det gjorde han ikke.

Det værste er, at du selv er klar over det, men at du bliver ved med at nægte at acceptere det.

Du er en klog kvinde. Du tillod dig selv denne gang ikke at være dum, men at lade dig lede af dit hjerte og af et håb om, at han en dag ville se værdien i dig, og at han ville værdsætte dig for den, du var, og for det, du gjorde for ham.

Du håbede, at han var en bedre mand, end han havde vist dig, og du blev ved med at give, indtil der ikke var mere, end du kunne give. Og alligevel havde han ikke den anstændighed at vælge dig.

I stedet for at han valgte dig, besluttede han sig for ikke at gøre det.

Han besluttede sig for at være en kujon og egoistisk og han nægtede at binde sig. Han ville være åben over for alle de muligheder, der var der.

Men det var langt fra det, du fortjente, eller det, der passede dig. Han håbede i hemmelighed, at du til sidst ville savne ham så meget, og at du ville være klar til at nøjes med mindre.

Hvad han ikke indså, er, at når først en kvinde som dig forlader ham, så kommer hun aldrig tilbage, uanset hvor meget smerte hun måtte udholde.

Det eneste, der er tilbage for dig, er at bevise over for ham, hvad du er lavet af.

Du skylder dig selv at vælge dig selv, når han ikke har anstændighed nok til at gøre det. Du skylder dig selv at holde op med at give hele dig selv til en, der ikke værdsætter dig.

Du skylder dig selv at holde op med at blive udnyttet af en mand, der ikke rigtig er en mand, men bare en dårlig undskyldning for en.

Så vælg dig selv. Vælg at være din egen helt. Vælg at redde dig selv fra det giftige forhold og vælg at du ikke vil nøjes med mindre.

En kvinde som dig fortjener hele verden, og hvis den mand, du ønsker dig, ikke vil give dig det, så hold op med at ønske dig ham.

For der er en, der er dig værdig, og der er en, der vil værdsætte dig for den, du er.

Der er en rigtig mand derude, som vil give dig en plads i sit liv. Hold op med at vælge ikke at blive valgt.