Skip to Content

Sådan Vil Han Ødelægge Dit Hjerte Ifølge Hans Stjernetegn

Sådan Vil Han Ødelægge Dit Hjerte Ifølge Hans Stjernetegn

Vi har alle fået vores hjerter knust mindst en gang i livet. Hvis du har været i gennem denne smertefulde oplevelse så ved du at du bagefter føler dig tappet for energi og ødelagt. Et knust hjerte er noget jeg aldrig ville ønske for nogen, selv min værste fjende. Jeg har prøvet det selv og har helt sikkert ikke lyst til at prøve igen.

Men har du nogensinde spurgt dig selv hvorfor din partner knuste dit hjerte? Har det noget at gøre med astrologi eller positionen af stjernerne?

Det vil jeg vædde med. Faktisk har atroliger fundet ud af hvordan en mand vil ødelægge dit hjerte ifølge hans stjernetegn. Hvis du vil vide mere, så læs videre.

1. Vædderen

Vædderen

Dette stjernetegn er hjerteløs når han knuser dit hjerte. Han vil gøre tingene hurtigt fordi han ikke vil have noget med dig at gøre. Han er en jæger, så han har sikkert allerede fundet et nyt offer.

Hvis du forsøger at bede ham om at snakke eller fikse tingene, vil han blot ignorere dig. Når han er færdig med et forhold, kommer han aldrig tilbage til det samme territorium igen.

2. Tyren

Tyren

Den vigtigste egenskab ved en mand der er født i dette tegn er at han er selvcentreret. Han vil ødelægge dit hjerte, men ikke fordi han har fundet en anden eller fordi han keder sig, men fordi han elsker sig selv mere end han elsker dig.

At være i et forhold med ham kan være umattende fordi han altid plejer hans egne følelser, og han giver ikke ngoet tilbage. Så hvis han forlader dig, kan du betragte dig selv som lykkelig.

Selv om dit hjerte er ødelagt nu, har du reddet dig selv fra tårer og et liv med en skiderik.

3. Tvillingerne

Tvillingerne

Tvillingerne er det totalt modsatte af vædderen. Han vil gøre det langsomt, så det gør mere ondt. Men sandheden er at han ikke er helt sikker på beslutningen, og han forsøger at få feedback, og diskutere om i kan være sammen igen.

En tvilling vil hjemsøge dig med telefonsamtaler og beskeder og vil spørge dig 100 gange om du er sikker på din beslutning.

Og selv om han føler sig nede når han er sammen med dig, totalt ødelagt fordi forholdet er slut, så vil han aldrig indrømme det overfor nogen.

4. Krebsen

Krebsen

Dette tegn er det mest følelsesmæssige af alle stjernetegn. Derfor er det virkelig svært for ham at afslutte et forhold. Han er ikke god til det, og det som du vil være allermest nede over vil ødelægge ham.

Han vil være så ked af det at han vil have at kan græde ud ved din skulder, og det er utrolig svært fordi i allerede har besluttet jer for at gå fra hinanden.

Hvis du slår op med ham, så løb så hurtigt du kan eller så vil du se at han græder hver dag over hans dårlige skæbne.

5. Leo

leo

Hans kærlighedsmotto er: “Bekæmp ild med ild!” Det betyder at han vil hoppe fra et forhold til et andet.

Han kan lide at afslutte et forhold foran andre, sådan du er sikker på at han gør det foran dine venner. Han elsker at være i søgelyset og at afslutte et forhold på den måde vil betyde at du har gjort noget galt.

Din mand ønskede kun at afslutte alt dette sådan han kunne se en anden, som også var en del af jeres forhold, uden din viden.

6. Jomfruen

Jomfruen

En mand der er født i dette stjernetegn er fokuseret på sin karriere, så meget at han begynder at forsømme dig.

Jeg ved at det er utrolig vigtigt at mænd prioriterer deres arbejde så meget, men der burde være tid til arbejde og tid til at være sammen med dem der står en nær.

Så med mindre du er hans arbejde bør du ikke forvente at han giver dig meget opmærksomhed.

I sidste ende vil du være den som forlader ham fordi han aldrig gav dig den kærlighed og opmærksomhed du havde brug for.

7. Vægten

Vægten

En mand der er født i vægtens tegn ønsker faktisk ikke at knuse dit hjerte, men overtænker eller overanalyserer hellere ting som til sidst gør at forholdet bliver noget rod.

Han følelser er som en rutchebane, og han ved ikke hvad han vil have i et forhold. Hvis det fortsætter over en længere periode, kan det være utrolig udmattende.

Men det gode ved en vægt er at han altid er til at stole på, selvom du afslutter forholdet. Nogle mennesker er bare ikke ment til at være sammen, men er istedet gode venner.

8. Skorpionen

Skorpionen

Når en skorpion knuser dit hjerte vil han være rigtig hård. Han sårer altid andre med hans ord, inklusive hans kære.

Så bliv ikke overrasket hvis han fortæller at du ikke er ham værdig og han kan få hvem som helst han vil. Han tror faktisk at det er godt at have en ved siden af, men du skal kun være dedikeret til ham.

Hvis du viser en anden side, vil han forlade dig, men før han gør det vil han såre dig så meget med hans ord at det ødelægger dit hjerte.

9. Skytten

Skytten

Dette stjernetegn er en lusket skiderik. Ved du hvad han gør? Mens han nyder et forhold med dig, vil han se efter andre piger sådan han kan se hvordan hans potentielle kæreste vil være.

Når han knuser dit hjerte og forlader dig, ser du det ikke komme. Han vil gå uden forklaring og han mener ikke at han har gjort noget forkert.

Så du kan forvente at han går i seng med dig den ene nat og gå er med en anden pige den næste. Han er dårlig helt ind til benet, og udtrykket “skiderik” passer godt til ham.

10. Stenbukken

Stenbukken

Det værste med en stenbuk er at han sandsynligvis ikke er kommet sig over hans eks. Han er gået ind i et forhold med dig fordi han ikke ville være alene.

Han tænker sikkert stadig på hende når han kysser dig, og det er den værste måde at knuse dit hjerte på. Så hvis du finder ud af det, så lad ham ikke slippe for let.

Få ham til at betale for hans synder sådan du kan være glad og klar til en som behandler dig bedre end han gjorde.

11. Vandmanden

Vandmanden

Denne mand vil ødelægge dit hjerte på den gammeldags måde – han vil være utro. Og til trods for alle dine anklager vil han stadig forsøge at overbevise dig om at han ikke har gjort noget.

Glem ikke at han er en big-time-player og at han er ligeglad med dine følelser. Han vil bare have den bedste tid i hans liv, og hvis du vil være blind for hans utroskab kan du blive en del af rejsen.

Jeg håber bare at du ikke er så skør at du lader ham gøre det mod dig. I sidste ende er han bare en mand, og der er så mange flere og bedre muligheder end ham.

12. Fiskene

Fiskene

En fisk vil have det så skidt hvis han sårer dig, men hagen ved det er at hans følelser er meget vigtigere end dine.

Når du siger til ham at der er noget galt i jeres forhold, giver han op på dig. Han ønsker ikke at spilde tiden på at fikse ting der allerede er ødelagt.

Derfor vil han blot komme videre og forsøge at finde en anden pige som han kan bedrage.