Skip to Content

7 Sikre Tegn På, At Han Er Helt Og Aldeles Vild Med Dig

7 Sikre Tegn På, At Han Er Helt Og Aldeles Vild Med Dig

Når en mand er vild med dig, vil han gøre alt for at lade dig vide det. Men når en mand er vild med dig, er du ikke i tvivl om, hvor du står i forhold til ham.

Han går måske ikke så langt som til at sige det hver dag. Ord er billige, hvis du spørger de fleste af de anstændige mænd derude.

Så han vil meget hellere vise dig sin kærlighed og hengivenhed med handling end at spilde din tid på at forsøge at sælge dig tomme ord og falske løfter.

Dette er de sikre tegn på, at han helt og aldeles forguder dig, hvilket vil få dig til at forgude ham lige tilbage:

Du er den, der betyder mest, og det gør han helt klart

Du behøver ikke at tigge ham om noget. Han giver sin tid gratis, og han stiller dig aldrig op (medmindre han har en ekstremt god grund til at gøre det). Han sørger for, at du ved, at du er hans prioritet.

Selv om han måske ikke bruger så meget tid sammen med dig, som du gerne vil have, gør han det bedste han kan, og det er tydeligt.

Han er der altid for dig

Hvis du har en dårlig dag, og det er for hårdt at håndtere, vil han bemærke det. Han har ikke noget imod at tale med dig så længe det tager, og han gør sit bedste for at muntre dig op.

Han er der for dig i alle gode og dårlige tider, uanset hvad der sker. Og du vil bemærke, at nogle gange er det nok, at han bare er der, til at berolige dit sind og få dig til at få det bedre.

Du er det eneste, han tænker på

Han går aldrig glip af chancen for at sige godnat eller ønske dig en god morgen. Det virker så lidt, men det er mere end nok.

Du er det sidste, han tænker på, inden han går i seng, og den første tanke, han har, når han vågner om morgenen.

Han er helt vild med små-store ting

Han ved, at den hemmelige passage til dit hjerte er at lægge mærke til små ting, som du kan lide, og som gør dig glad.

Så hvis du bare så meget som nævner, at du kan lide en bestemt chokoladesmag, vil han komme forbi og overraske dig med den.

Han vil huske, hvilken film du gerne ville se. Han vil putte dit tæppe ind, når du allerede sover halvt.

Han vil kysse din kind uden grund. Han vil nusse, hygge og forkæle dig med hengivenhed.

Han viser interesse for ting, der interesserer dig

Shopping, dans, bilture og rejser er måske ikke hans kop te, men han vil gøre det alligevel.

Han vil villigt forlade sin komfortzone og gøre noget, som han ved vil gøre dig glad.

Han får ikke det hele til at handle om ham og hans behov. Han tager også dine behov i betragtning. Han elsker dit smil, og han vil gerne se det så ofte som muligt.

Han spørger altid efter din mening

Det er ikke fordi, han ikke har sine egne holdninger og synspunkter. Det er bare det, at han gerne vil høre dine tanker, især om de ting, der også involverer dig.

Han vil også tage initiativ til ting og fortælle dig alle de steder, han gerne vil tage hen, men i sidste ende vil han lytte til dine forslag. Han vil gerne behage dig og gøre dig glad, det er det hele.

Det hele ligger i hans berøring

Han vil altid finde det praktisk at kysse, kramme, holde dig i hånden og kærtegne din krop blidt – og ikke kun som en form for forspil.

Selv om du har det fantastisk med ham i sengen, vil han vise dig, at det er mere end det.

Han har bare lyst til at mærke dig tæt på. Han vil have, at du skal føle dig tryg og beskyttet i hans favntag. Han vil have, at du skal vide, at han altid er der for dig at læne dig op ad.