Skip to Content

8 Tegn På, At Du Er Helt Færdig Med Mænd

8 Tegn På, At Du Er Helt Færdig Med Mænd

Tænker du nogensinde på dengang, du var naiv og kæmpede for at overleve i den jungle, der hedder datingverdenen? Og nu griner du sikkert af hver eneste ting, der fik dig til at føle dig frustreret, fordi du er helt ovre det. Du er helt ovre mænd.

Du er ligeglad med, hvad de tænker om dig, eller hvordan du skal opføre dig, fordi du endelig har fundet din indre fred og lykke. Du er blevet din førsteprioritet, og at være single er det bedste, der nogensinde er sket for dig.

8 tegn på, at du er helt ovre mænd, fordi du har for travlt med at have det sjovt

1. Du er ikke længere ængstelig, når det gælder første date

Før var du så nervøs, når det kom til første date, at hver eneste date startede med en opkastningsseance og en evig justering af din makeup og dit outfit (indtil du endelig var klar). Men nu kunne du ikke være mere ligeglad.

Du er ligeglad med, hvordan de vil opfatte dig, for hvis de ikke kan lide dig, som du er, fortjener de dig i hvert fald ikke. Første date er som en picnic for dig, og hvis I ikke er kompatible, har du i det mindste nydt maden.

2. Du har forskellige prioriteter

Du vil nu altid vælge Netflix og chill, før du tager på nogle lorte-dates, som du ved, du vil kede dig på. Du vælger at nyde dit eget selskab, før du går på date med en, hvis personlighed er lige så kedelig og irriterende som at betale regninger.

3. Lækre fyre er simpelthen overvurderede

Du er helt færdig med alle de lækre fyre, du var interesseret i før, fordi dit perspektiv på dem har ændret sig markant. I dine øjne er lækre fyre simpelthen overvurderede, og de er ikke et sekund af din tid værd.

Spillere, narcissister, manipulatorer… Du ved på forhånd, hvilke løgne de vil sælge til dig, og du er simpelthen træt af at gå igennem det hele igen og igen.

4. De gode fyre er ikke så gode, som de ser ud til at være

Og når det kommer til de gode fyre, så virker de måske gode i starten, men når man graver dybere, er de faktisk langt fra det. De er måske gode til én ting, men en total fiasko til andre ting.

Og du er bestemt ikke interesseret i at være sammen med en, hvis seksuelle evner svarer til en kartoffel. De overøser dig måske med gaver og opmærksomhed, men i sidste ende ved du, at du vil kede dig over det hele. Når alt kommer til alt, leder du efter originalitet og ikke en lam kopist.

5. Du har en aversion mod alt for romantiske ting

Romantiske komedier, konstant at holde i hånd, overdrevne kram og kys er ting, der giver dig lyst til at kaste op igen (og denne gang af andre grunde). Du er bare træt af alle disse romantiske bevægelser, fordi du i de fleste tilfælde ved, at en af partnerne ikke er oprigtig. Så du vil hellere kramme din bamse end at give dig hen til nogle almindelige romantiske sessioner.

6. Folk er ikke længere interesserede i dit kærlighedsliv

De spørger dig ikke længere om dine potentielle dates eller dit kærlighedsliv i det hele taget, fordi de sikkert kan se, at du er single og har det fedt. Dit kærlighedsliv er blevet som en slags hellig gral, og de ved simpelthen, at de ikke skal forstyrre dig med nogle dumme spørgsmål.

Og hvis du havde noget at sige, ville du have fortalt dem det for længe siden, så de behøver ikke at bekymre sig om dit kærlighedsliv. Det eneste, de “behøver at bekymre sig om”, er, at du ikke overdriver at have det sjovt og har det sjovt i dit liv.

7. Du ser anderledes på sex

Du har ikke brug for en mand til at opfylde dine behov, fordi du er i stand til at gøre det selv. Du nyder at udforske din krop, og hver eneste dag finder du nogle nye steder og triggere, som du ikke vidste eksisterede før.

Du ser ikke længere på sex som et behov. Det er noget, du enten vælger at gøre eller ikke at gøre (hvis din partner ikke er så god til at tilfredsstille dine behov). Og hvorfor skulle du spilde din tid på en, der ikke er i stand til at gengælde det?

8. Barbering er ikke noget, du gider at bekymre dig om

Før barberede du dig to eller tre gange om dagen, hvis det var nødvendigt, bare for at sikre dig, at du havde den silkebløde, glatte hud, men i dag er du ligeglad med det. Hvis du ikke har lyst til at barbere dig, barberer du dig ikke.

Så enkelt er det. Og selv hvis du kommer ind i en handling, hvor du opdager, at du ikke er barberet, er du stadig ligeglad. Du er stolt af din krop, som den er, og hvis de ikke kan lide den, så fuck dem.