Skip to Content

Sådan Ved Du, At Han Ikke Er Så Vild Med Dig, Baseret På Hans Stjernetegn

Sådan Ved Du, At Han Ikke Er Så Vild Med Dig, Baseret På Hans Stjernetegn

1. Vædderen

Vædderen kan ikke skjule, at han er forelsket. Hvis han virkelig vil have dig og ikke ønsker at leve uden dig, vil han sørge for, at du er klar over det.

At blive i et kærlighedsløst forhold, hvor der ikke er nogen tiltrækning og lidenskab, er ikke en mulighed for ham. Han vil hellere risikere at såre dig ved at fortælle dig, at han ikke er interesseret, end at trække dig i langdrag – hvilket faktisk er en god ting i det lange løb.

Hvis han vil have dig, så kommer han og henter dig. Alt andet er et tegn på, at han ikke er interesseret.

2. Taurus

Han er det mest tvetydige tegn, når det kommer til ‘han elsker mig, han elsker mig ikke’! Du vil ikke have nogen idé om, hvorvidt han er interesseret eller ej. Men uanset hans opførsel har han en fortælle, som kan hjælpe dig med at se, om du bare spilder din tid med ham.

Tyren-mænd er meget nysgerrige. Det tager meget tid for dem at beslutte, om de kan lide nogen eller ej, så de stiller en masse spørgsmål og vil vide alt, hvad der er at vide om dig. Så hvis han viser interesse for dit liv og for hvem du egentlig er, så har du helt sikkert en chance.

3. Gemini

Tvillingerne elsker at flirte. Hvis din Gemini-mand ikke viser hengivenhed, gør sig umage for at imponere dig og får dig til at grine, er han helt sikkert ikke så vild med dig. Hvis han ikke insisterer på at tage på eventyr sammen, vil han sandsynligvis have, at I bare skal være venner.

Når en tvillingemand kan lide dig, vil han tænde sin fulde charme. Han vil bruge alle kneb i bogen for at forføre dig og få dig til at blive hovedkulds forelsket i ham.

4. Krebs

Hvis en Krebsmand har følelser for dig, vil du helt sikkert vide det. De er naturlige omsorgspersoner, og enhver Krebsmand vil sørge for at give dig alt det, du har brug for. Hvis du er syg, vil de komme løbende til dig med en skål varm suppe og varm te.

Hvis din Krebsmand reagerer på en anden måde end ved at vise hengivenhed og bekymring, er han helt sikkert ikke så vild med dig.

5. Løven

Løve-mænd gør alt for den pige, de kan lide. Hvis du nogensinde har drømt om en bestemt situation eller noget, du gerne vil gøre eller se, og hvis du har fortalt ham det, kan du være sikker på, at han vil gøre dine drømme til virkelighed, men kun hvis han er vild med dig.

Han vil være opmærksom på alt, hvad du siger, og før eller senere vil han overraske dig med alt det, du ønsker og længes efter. Leo vil sørge for, at den kvinde, han kan lide, ikke savner noget fra sit liv.

6. Jomfruen

Jomfruer er usikre på alting. Deres analytiske tilgang ødelægger ofte enhver chance for kærlighed. Hvorfor? Fordi det tager dem en evighed at vise eller sige, at de kan lide dig, og som regel mister de fleste kvinder interessen eller tror bare, at deres crush ikke er interesseret alligevel.

Her begår jomfruer en fejl hver gang, så held og lykke til dig med at finde ud af, om han kan lide dig eller ej. Selvom, hvis du er ekstremt heldig, vil han købe små ting til dig som et tegn på, at han tænker på dig, når du ikke er i nærheden. Det er det eneste spor, han vil give dig, så åbn øjnene og vær opmærksom!

7. Vægten

En Vægten-mand vil vise dig sin hengivenhed gennem sociale færdigheder. Det er så simpelt som det. Da de er rigtige sociale sommerfugle, vil de vise dig, at de holder af dig gennem samtale.

Hvis de ønsker at engagere dig i en samtale, finder de dig logisk nok interessant, og de ønsker at udforske dig lidt mere. Så så længe en Vægten taler med dig om interessante emner, kan du være sikker på, at han er interesseret i dig.

8. Skorpion

Skorpion-mænd er super besiddende og jaloux. Hvis den kvinde, de kan lide, taler med andre mænd, vil han gå amok. Så at dømme ud fra hans opførsel kan du være sikker på, at der kan være noget i gang mellem jer to.

Han vil stille dig en million spørgsmål om fyrvenner, som du hænger ud med, fordi han vil sikre sig, at han er bedre end dem. Hans jalousi kan være freaky eller sød – det kommer an på, hvordan du ser på det.

9. Skytten

Skytterne er brutalt ærlige, hvilket kan være både godt og skidt. Det gode er, at du ikke behøver at spekulere på, om han kan lide dig eller ej. De vil fortælle alt, hvad de føler for dig, lige op i ansigtet på dig uden at holde sig tilbage.

Men det dårlige er, at når de ikke er til dig, vil de ikke have nogen problemer med at fortælle de dårlige nyheder koldt og distanceret og være ligeglade med dine følelser.

10. Stenbukken

Stenbukkemænd er hidsige og stædige. At indgå kompromiser er ikke deres måde at gå på. Så hvis du tager det i betragtning, hvis du formår at sætte en Stenbuk op til noget, de ikke bryder sig om, kan han helt sikkert lide dig.

Ellers, hvis han afviser din anmodning med et solidt nej, uden at tage noget i betragtning, kan han ikke lide dig så meget. Undskyld.

11. Vandmanden

Det er sikkert sket for dig, at du har sendt alle mulige signaler om, at du kan lide en Vandmandsmand, men han lader ikke til at forstå dem. Jeg er ked af at skulle sige det, men de er ikke dumme. De forstår dine signaler udmærket – problemet er, at de ikke er interesserede.

Når nogen kan lide dem, men de ikke kan lide den person tilbage, vil de opføre sig som om de er uvidende, og du kan måske tolke det som at de spiller svært at få, men desværre er de bare ikke så interesseret i dig.

12. Fiskene

Fiskene kan ikke skjule, hvis de er forelskede. Som et af de mest fornuftige og følsomme tegn i stjernetegnet bliver Fiskene forelskede med lysets hastighed, og de vil gerne gøre noget ved det så hurtigt som muligt.

Hvis de ikke overøser dig med kærlighed og opmærksomhed, er de ikke så meget for dig, for slutningen af en aften i byen med en Fisk, der er vild med dig, ender altid i et kys og ikke i et håndtryk.