Skip to Content

Dette Er Hans Drømmepige Baseret På Hans Stjernetegn

Dette Er Hans Drømmepige Baseret På Hans Stjernetegn

1. Vædderen

En Vædder-mand er altid på alle leder og kanter, og hans drømmepige bør være lige sådan. Han har brug for en, der konstant er på farten, som er eventyrlysten ligesom ham, og som vil udforske livet, når de har en chance.

Han ville elske at have en pige, som ikke er bange for at prøve nye ting eller bryde grænser.

Han har brug for en kvinde, der vil være i stand til at følge med ham i alle faser af hans liv, næsten som om hun er en af fyrene.

2. Taurus

En Taurus-fyr er den totale modsætning til en Vædder-mand, fordi han ville elske at have en rigtig femme fatale i sit liv.

Hans drømmepige er altid pænt klædt på, iført stilfulde høje hæle og dejlige accessories.

Hun er en ægte dame, mens de er i offentligheden, men hun forvandler sig til en kvinde, der ved, hvad hun vil have, når de er alene.

Han har brug for en person med en stærk karakter, da han virkelig respekterer den slags kvinder.

Men det vigtigste er, at hun er et godt menneske, fordi hendes fysiske udseende kan tiltrække ham, men hendes karakter vil helt sikkert holde ham tæt.

3. Gemini

Hvis du ved, hvordan du kan stimulere en mand mentalt og ikke kun i soveværelset, er du en tvillinges drømmepige. Han lægger ikke så meget vægt på udseendet, da det ikke er det, der er vigtigst for ham, men i stedet vælger han kvinder, der er kloge.

En tvilling kan lide at få stillet nogle vanskelige spørgsmål, han kan lide at blive udfordret, og det er alt det sjove, han beder om, når han vælger sin ideelle partner.

Han vil have en, der ved, hvordan han skal komme ud af en farlig situation, og en, der vil tænke for ham, når han ikke kan træffe den rigtige beslutning.

4. Krebsen

En kræftfyr vil have en kvinde, der har brug for, at han skal redde hende fra alt det dårlige, der sker for hende. Han har brug for en, der vil være som et barn, der har brug for beskyttelse og trøst.

Da dette stjernetegn er ret følelsesladet og følsomt, søger de en partner på den måde. Han har brug for en person, der vil fortælle ham deres mørkeste hemmeligheder, og som altid vil spørge ham til råds.

Først da kan han føle sig afslappet i et forhold og få det til at fungere.

5. Leo

En Leo mand ønsker en pige, der er perfekt. Da dette stjernetegn planlægger at perfektionere alle områder af hans liv, ønsker han, at hans pige skal være smuk, klog og modig.

Han ønsker en person, som han kan vise frem, men på den anden side ønsker han at være helt kompatibel med hende.

Han vil ikke bare have, at hun skal se godt ud, men han vil have, at hun skal vise ham, at hun har lige så meget kontrol som ham.

Det får ham til at føle sig godt tilpas, når han er sammen med hende, og han vil føle, at han har valgt godt.

6. Jomfruen

En Jomfru-mand vil have en pige, der er selvsikker, og som kan være hans bedste ven. Han bekymrer sig ikke så meget om udseende, men det indre er det, der betyder mest for ham.

Hans drømmepige er åben over for hans behov, og hendes venlighed får hans hjerte til at smelte, hver gang han ser hende.

Et stort plus er, hvis en pige er ambitiøs, og hvis hun ved, hvad hun vil med sit liv. Det kan virkelig få ham til at blive vanvittigt forelsket i hende og give hende alt, hvad hun har brug for for at være lykkelig.

Han hader dovne og rodede piger, så du skal ikke engang forsøge at vinde ham over, hvis du ikke har planer om at ændre dig.

7. Vægten

En Vægtens mands drømmepige er den, der kan tiltrække ham med sin flirtende natur. Hvis en kvinde kan flirte for at få, hvad hun vil have, er det en person, som en Vægten-mand gerne vil have i sit liv.

Han har ikke et seriøst syn på kærlighed, så han vil ikke blive fornærmet, hvis hun flirter og har det sjovt med andre fyre, så længe hun ikke går over stregen.

Han kan lide en glad pige med en positiv energi, så han vil altid vælge en person med disse kvaliteter.

Han kan ikke lide at være sammen med en pige, der ikke kan intrigere ham eller få ham til at føle sig godt tilpas, men hellere med en pige, der er legesyg og altid har et positivt syn på livet.

8. Skorpion

En Skorpions drømmepige er lidenskabelig og drevet af små ting.

Hun er en person, der kan se lykke i at drikke kaffe på sin yndlingscafé eller som bliver begejstret, når nogen siger, at hun ser godt ud den dag.

På den anden side ville han elske at have en repræsentativ pige, hende, der altid vil være perfekt fra top til tå, så han kan vise hende frem.

Han leder ikke efter arm slik, men snarere efter en pige, der ikke har noget imod at klæde sig ud for hans øjne alene.

Dette stjernetegn står fast på jorden, og han ved altid, hvad han vil have ud af livet, så han forventer, at hans kæreste også er præcis sådan.

9. Skytten

En god gammel skytte elsker kvinder, der er til sport. Han er ret aktiv og elsker at tilbringe tid udendørs, så han vil elske at have en, som han vil dele sine oplevelser med.

Han elsker også at se den sixpack på en pige, fordi han ved, at hun må have brugt en masse tid i fitnesscenteret for at nå dertil, hvor hun er nu.

Han elsker, når en kvinde ikke kun tager sig af sin krop, men også af sit sind. Hans ideelle pige skal vide, hvordan hun får det, hun vil have, og altid kæmpe for sig selv.

Det sidste, han ønsker, er en jomfru i nød, som han skal redde, når hun ikke kan gøre det.

10. Stenbukken

Stenbukkens drømmepige er en seriøs kvinde, der ved, hvad hun vil have ud af sit liv. Han vil have en, der allerede har lavet sin prioriteringsliste, og som arbejder for at nå sine mål.

Han vil have en stærk og uafhængig kvinde, som ikke vil have problemer med at lede ham, når han ikke er i stand til det.

Det ville også være et plus, hvis hun ser godt ud, men det er ikke det vigtigste.

For ham er udseendet ikke afgørende, men i stedet hvordan hun opfører sig i hans selskab, og hvad hendes mål er. Han har brug for en, der ikke er bange for at leve og prøve nye ting.

11. Vandmanden

Dette stjernetegn søger en pige med et åbent sind, en der har en fri ånd, og som er ligeglad med, hvad andre har at sige.

Hans drømmepige er anderledes, hele vejen fra hvordan hun klæder sig til den måde, hun taler på.

Hun udtrykker altid sine følelser, og hun er ligeglad med, om hun ikke kender dig så meget, da hun altid vil være sig selv.

Hun lader aldrig som om hun er en anden, bare for at folk vil elske hende. Hun er altid trofast over for sig selv, og hun er fuld af positiv energi, selv om hendes liv ikke er perfekt.

12. Fiskene

En Fisken-mand søger altid en pige med noget særligt, som ingen andre har. Hans drømmepige skal være en slags kunstnerisk sjæl, og hun skal sprede positiv energi, hvor hun end går.

Dette stjernetegn er ret følsomt, så han vil have en pige, der kan føle empati, selv for folk hun ikke kender.

Han ønsker, at hun først og fremmest skal være et godt menneske, men han kan også godt lide, at hans kæreste er stilfuld og klæder sig på til at imponere.

Han vil gerne have en, der ikke følger med i de nyeste trends, men som laver sine egne trends, som hun holder sig til.