Skip to Content

Hvilken Slags Mand, Har Du Brug For Ifølge Din Stjernetegn

Hvilken Slags Mand, Har Du Brug For Ifølge Din Stjernetegn

1. Vædderen

Vaedderen

Du har brug for en mand, der vil være lige så stærk som du er. Nogen der ikke vil holde dig tilbage i at nå dine mål og være lidenskabelig over de ting, du elsker.

Du har brug for en mand, der har succes, og en der er en arbejdsnarkoman ligesom dig. Kun den slags mand vil være i stand til at forstå dig og acceptere dig, fordi han er den samme som dig.

Du bør vente på den mand, der elsker friluftslivet og eventyrlysten som dig og den der ved hvordan man opfører sig og hvad man skal sige i de forskellige situationer.

2. Tyren

Tyren

Du har brug for en mand, der kan imødekomme dine behov. En der vil følge dig i alle de vanvittige ting du gør, og nogen der vil være der for dig, når du er sårbar og såret.

Du har brug for din partner, der viser dig, at han er helt forelsket i dig, og at han forpligter sig over for dig. Du accepterer aldrig at være i et næsten forhold, og du løber væk ved de første tegn på det.

En mand der kan vinde over dine behov ved at elske de samme ting som dig og være klar til noget kompromis.

3. Tvillingerne

Tvillingen

Du har brug for en mand, der vil acceptere dig som du er, med alt din vanvid og legesyge. Han skal være ærlig om sine hensigter, fordi du ikke accepterer lort i et forhold.

Din drømmemand er en, der er lige så snakkesalig og eventyrlysten som du er, men også en der ved hvornår man ikke skal krydse linjen. Han skal være sjov og let at omgås, men også stærk og bestemt.

Du har brug for nogen der er stærk nok til at løfte dig op, når du er nede.

4. Krebsen

Krebsen

Du har brug for en mand, der er helhjertet, og en som ved hvad han vil have ud af et forhold. Han skal være en person, der er stærk nok til at forstå dine humørsvingninger og en person, der vil kunne åbne dig følelsesmæssigt som om du gør med ham.

Du har brug for en mand, der vil være din bedste ven og samtidig din elsker. Nogen der er okay med at give dig din frihed, men altid være der, hvis du skal græde ved hans skulder.

5. Løven

Loven

Din drømmemand en der er oprigtig med dig. En der vil fortælle dig de ting, du ikke vil høre, men han vil fortælle dig dem for din egen skyld.

Da du er dronning af junglen, skal du have en mand, der vil være lige så stærk som dig. En der ikke vil lade dig gøre alle de vanvittige ting, du senere vil fortryde.

Du behøver blot en person, der holder dig i balance, og en der altid vil være dit sene natte-opkald.

Hvis du finder sådan en mand, kan du betragte dig selv heldig, fordi han virkelig er din skytsengel.

6. Jomfruen

Jomfruen

Du er en person, der kan lide at prøve nye ting og møde nye mennesker. Du nyder at tale med en tilfældig mand på en busstation eller med en kasserer I supermarkedet.

Du elsker mennesker, og du har brug for en mand, der ikke holder dig tilbage fra at gøre, hvad du kan lide. Du ville aldrig acceptere at være sammen med en person, der kun ønsker at holde dig inden for sine 4 vægge, for kun at have dig for sig selv.

Din frihed er en af dine prioriteter, så du vil aldrig ofre for et forhold.

7. Vægten

Vaegten

Du har brug for en mand, der ved, hvordan man elsker. En, der er ærlig, og en der ikke spiller tankespil bare for at styre dig. Det meste af tiden ender du i et giftig forhold, fordi du er så sød og kærlig, og folk udnytter dig.

Derfor er din drømmemand en, der vil give dig den samme mængde kærlighed som du giver ham.

Det ville også være fantastisk, hvis I kunne kommunikere godt sammen, så I kunne have nogle brainstorming sessioner.

8. Skorpionen

Skorpionen

Du har brug for en mand, der vil elske dig for, hvem du virkelig er. Med din positive energi tiltrækker du mange mænd, men du har brug for en stærk, der ikke vil tage det som et problem.

Han skal have en stor selvværd og have sit eget liv helt adskilt fra det, han har med dig. Du vil ikke miste din frihed for nogen, så det er meget vigtigt at holde dine private ting for dig selv.

Din drømmemand skal være forsigtig og samtidig være stærk. Men hvis han virkelig ønsker at vinde dig, skal han have en god sans for humor.

9. Skytten

Skytten

Du har brug for en mand, der kan forstå dig i første omgang. En der vil hoppe på det første fly sammen med dig til Rio De Janeiro eller ham der vil blive hjemme hos dig, hvis du ikke har lyst til at gå ud.

Din Mr. Right er en person, der værdsætter dig for hvem du er, og en der ikke vil ændre dig.

Han ser på verden gennem et barns øjne, men han er stærk nok til at håndtere en stærk kvinde som dig.

10. Stenbukken

Stenbukken

Det ville være fantastisk, hvis du kunne finde en mand, der har det samme udsigter over livet som dig. Men i de fleste tilfælde er det ikke muligt.

Da du ved det, er du beskeden, og du sørger ikke for meget – bare en, der vil holde dig, når du ikke kan holde dig selv og den, der vil forstå dig.

Du har brug for en mand, der vil bringe positivitet i dit liv, og den der vil vise dig de smukke ord uden for de vægge du bygget omkring dig selv.

11. Vandmanden

Vandmanden

Du har brug for en mand, der får dig til at føle sig godt i din egen hud. Du har ikke brug for en mand, som altid vil gøre dig skyldig i de ting, du ikke gjorde, og hvem vil forbyde dig at være dig selv.

Din drømmemand bør være åben og sensuel. Du vil have ham til at være kommunikativ, fordi I på den måde kan lære hinanden meget bedre at kende.

Med en mand, der ved, hvordan han får dine drømme til at gå i opfyldelse, en der kan omdanne til en stærk kvinde, der får sin styrke fra manden, der står bag hende og sørger for at hun er sikker.

12. Fiskene

Fisken

Hvis du blev født under dette stjernetegn, betyder det at du er følelsesmæssig, og at du godt kan lide gamle kærlighedsfilm.

Du værdsætter alle de gamle værdier med hensyn til romantiske forhold, og du giver ham det hele, når du falder for nogen.

Du har brug for en mand, der vil være lige så ærlig som dig, så sød og kærlig som dig, og hvem der ikke vil glemme at gå det ekstra skridt for at gøre dig glad.

Din drømmemand behøver ikke at være perfekt, fordi du ved, at perfektion ikke eksisterer, men når han formår at købe din kærlighed med små ting, der betyder mest, bliver han perfekt for dig.