Skip to Content

Han Var Forvirret, Og Hun Blev Træt Af At Vente

Han Var Forvirret, Og Hun Blev Træt Af At Vente

Hun blev træt af at vente på, at han fandt ud af, hvad han ville. Hun var der ved hans side i en fuldstændig skygge alt for længe. Det er på tide at træde ud.

Hun fortjener en, der vil holde hende så tæt og aldrig give slip. Hun fortjener en, der svarer på hendes sms på et sekund, fordi hun er vigtigere end noget andet.

En, der vil prale med hende over for sine venner og ikke skjule hende, uanset hvilken grund der er til hans ubeslutsomhed.

Hun fortjener en, der er klar over, at hun er en engangsforestilling, og at der ikke er nogen, der er bedre for ham end hende. En mand, der ved, at han vil fortryde det, hvis han lader hende gå.

Hun hader tilfældige forhold, fordi hun åbenbart har siddet fast i et. Hun hader at blive holdt hen i uvished, fordi den mand, hun kan lide, ikke kan beslutte sig for, om han vil være hendes kæreste eller forblive venner med hende.

Hun fortjener ikke at blive udnyttet, bare fordi han ikke er sikker på, hvad han vil. Hun fortjener at blive behandlet som et menneske, fordi hendes følelser også bliver såret. Hun fortjener en, der er klar over, at hun har et hjerte, og at det også bløder.

Hun har følelsen af, at hun kun er en “just in case”-pige, en backup-plan, han har, hvis alt andet fejler. Hun har ikke lyst til at komme i anden række. Hun vil ikke bare være der for en sikkerheds skyld.

Hun fortjener at være øverst på listen, og det er ikke der, han placerer hende.

Enten vil du have hende, eller også vil du ikke, for dit “næsten” er tortur.

Hun fortjener en, der vil have hende og elske hende, selv når hun er allerværst. Når hun er irriteret og vred, når hun er deprimeret og ikke har lyst til at rejse sig fra sengen. Hun har brug for en, der vil være ved hendes side, når hun er et komplet vrag.

Det er nemt at elske, når alt er godt, men hvis du elsker, når alt er ved at falde fra hinanden, så er det ægte, og det varer ved.

Hun fortjener en, der får hendes hjerte til at springe ud, og hendes øjne til at lyse op, når hun ser ham. Hun fortjener en, der får hende til at føle sjove følelser i maven, noget, hun aldrig har følt før.

Det var ikke meningen, at hun skulle ende i et kærlighedsløst forhold. Det var ikke meningen, at hun skulle leve i smerte og blive råbt ad.

Du havde dine gode dage, men på dine dårlige dage ønskede hun, at hun aldrig var blevet født. Hun ønskede, at det hele skulle være overstået så hurtigt som muligt.

Det var meningen, at hun skulle være elsket, selv med sine små særheder og mærkelige ting, hun gør. Når alt kommer til alt, har alle den side af sig selv. Hun fortjente at blive elsket lige så meget, som hun elsker.

Hun fortjener en, der aldrig vil fortryde sin beslutning om at date hende. En, der ikke vågner op en morgen med ondt i maven, fordi han har begået en fejl. Hun fortjener en, der er sikker på hende og vil elske hende, så længe han trækker vejret.

Hun fortjener ikke at være sammen med en, der kysser hende uden at være til stede. Hun fortjener ikke en, der vil være sammen med hende, men når hun har brug for ham, er han ingen steder at finde. Hun fortjener ikke følelsen af at være alene, selvom hun ikke er det.

Hun fortjener ikke at få sit hjerte knust af en mand, der ikke kunne beslutte sig for, hvad han ville.

Hun fortjener ikke en kærlighed, der fører til en blindgyde. Hun fortjener en, der vil elske hende med lethed. Hun fortjener en, der har ventet på hende hele sit liv.