Skip to Content

Hvilken Fuckboy Type Vil Han Være I Henhold Til Sit Stjernetegn

Hvilken Fuckboy Type Vil Han Være I Henhold Til Sit Stjernetegn

Vædderen

Vædderen

Dette er en fyr, der bruger mere make-up, end du gør. Hans behov kommer i første række. Og på andenpladsen. Og tredjepladsen. Så i det ene øjeblik han tænker noget i retning af: “ Hvem i helvede er du?” Han tænker kun på nøgenhed og selvom du er midt i en begravelse, og når han sender dig en sms, er chancerne store for at det første du ser er hans pik, når du åbner beskeden. Han er liderlig 24/7, og hvis du kan følge hans vanvittige tempo, vil han kneppe dig, til du besvimer!

Tyren

Tyren

Han opfører sig altid som husets overhoved, uden at spørge, hvad dine ønsker er. Og hvis I går ud, vil han bestille din mad, fordi han tror, at han ved det bedst. Den sørgelige sandhed er, at han slet ikke bryder sig om dig. Alt, hvad han ønsker, er penge, sex, og masser af alkohol. Han er en sand livsnyder og når han har fået, hvad han vil, vil han bare forsvinde. Absolut værdiløs, ikke sandt?

Tvillingerne

Tvillingerne

Dette tegn er umuligt at tolke på grund af deres svingende karakter. I det ene øjeblik vil han virkelig have dig, men i det næste, kan han ikke engang huske dit navn. Han synes at være interesseret, men stol mig – når han først har fået hvad han er ude efter, vil han aldrig tekste dig igen. Alt hvad han bekymrer sig om, er sig selv, så du vil sandsynligvis blive tvunget til at lytte til hans “interessante” historier igen og igen.

Krebsen

Krebsen

Da dette er en af de mest følelsesmæssige tegn, vil det at gå ud med ham, føles som om du dater pige. Han vil overreagere for hvert eneste problem og lave drama af ting, du har gjort. I sengen ønsker han at du skal kalde ham et navn, der hæver hans ego. Sandheden er, at du skal opretholde en konstant indsats, hvis du vil have et godt forhold til ham. Så fortæl mig, om du kan leve med det?

Løven

Løven

Denne fyr er en usikker narcissist, der flirter med alt, der har en puls bare for at føle sig bedre. Problemet er, at han helt glemmer dig, når han er sammen med andre piger. Han mister alt fornuft, når han flirter, det kan være en let berøring, kys, og BOOM – så har han allerede været dig utro. Hvis det sker, vil han på en eller anden måde finde gode grunde til, hvorfor han gjorde det, og i sidste ende vil han give dig skylden for alt.

Jomfruen

Jomfruen

Denne fyr vil bare have sin del. Når han finder en pige, kan han lide, tror han, at han er færdig. Han vil aldrig tage hende med nogen steder og heller ikke gøre nogen ekstra indsats for at krydre forholdet op. Han tager altid piger for givet, så du bør ikke blive hos ham uden at han har millioner på banken. Lad os se det i øjnene, vi har brug for en form for kompensation, ikke?

Vægten

Vægten

Du kan tro, at du hader følelser, men vægten hader følelser. Det værste ved dem er, at de aldrig fortæller hvilke følelser de rent faktisk har til deres partner. Selv efter at have været sammen i mange år, vil han ikke afsløre hans sande følelser for dig – noget som på en eller anden måde for dig til at spekulerer på, om du er i hans hjerte.

Skorpionen

Skorpionen

Skorpionen hader følelser og alt, hvad han vil, er at få sig et knald. Han vælger piger ud af størrelsen af deres ende eller deres røv og taler aldrig om følelser. Han mener, at han kun har et liv, og det skal leves fuldt ud. Jo flere piger han kommer i seng med, jo større bliver hans ego. Hans foretrukne hobby er at sende hans nøgne billeder, som om han vil prale af det, han har. En vanvittig skiderik, ikke sandt?

Skytten

Skytten

Han vil tale med dig, mens han med andet øje flirter med servitrice i klubben. Følelser er ikke hans kop te, og han binder aldrig tætte bånd med en kvinde. Han har sexet scenarier omkring hver eneste pige han møder, og han drømmer om at trække trusserne af dem og bare komme i gang. Det værste med skytten er, at han altid har en fod uden for døren, så han kan løbe væk, før du vågner. Du behøver ikke engang bekymre dig om at ringe til ham, for han vil skamløst spørge dig, hvem du er – selv om han var i seng med dig om sidste nat.

Stenbukken

Stenbukken

Det mest stædige tegn af alle stjernetegnene – Han vil aldrig lade dig vinde et skænderi. Han er parat til at diskutere med dig i timevis om de blomster, du ønskede at købe til huset, for at overbevise dig om, at du ikke kan lide farven. Han er en forbandet sindssyg, når det kommer til at få sin ret. Hvis det nogensinde lykkes for dig, at overbevise ham om, at du har ret – tillykke. Sandheden er, at han ikke er tilfreds med sit liv, så han bruger al sin magt, for at du også skal føle dig elendig.

Vandmanden

Vandmanden

Dette stjernetegn er lidt skræmmende. De tror altid at andre ikke forstår dem, men de gør ikke noget for at hjælpe andre med at forstå dem. Derfor ser det ud til tider, at de ikke har noget hjerte overhovedet. Som om der er et tomt rum i brystet, og der aldrig har eksisteret kærlighed der. Så nu spekulerer du sikkert, hvorfor så mange piger er tiltrukket af dem, eller hvad? Nu skal vi ikke glemme deres unikke personlighed og intellekt, og jeg tror, det er derfor, kvinder holde på dem så længe.

Fiskene

Fiskene

Dette er en fuckboy du sandsynligvis falde for, fordi du har ondt af ham. Han er en trist manipulator, der forstår at manipulere sig lige ind i dit hjerte. Han mener, at han ikke behøver at bidrage med noget til forholdet, fordi han mener, at du er heldig nok til at være sammen med ham. Han er ikke egoistisk, men han er helt blind for verden omkring ham og endnu vigtigere – han er blind for dig!