Skip to Content

5 Selvsikre Kvindelige Tankegange, Der Gør Mænd Vilde

5 Selvsikre Kvindelige Tankegange, Der Gør Mænd Vilde

Alle kvinder vil gerne vide, hvad der foregår i en mands sind. Vi stiller dem spørgsmål, men svarene synes at være for enkle til at være sandheden.

Vi taler med dem om alt og alle mulige ting, og vi kan stadig ikke finde ud af, hvordan vi kan regne dem ud.

Vi befinder os i situationer, hvor vi møder en mand, som er så vidunderlig, charmerende og omsorgsfuld. Men det eneste han gør er at udsætte vores dates, hver gang vi er sammen med ham, opfører han sig distanceret osv.

Lad mig fortælle dig, at du ikke har brug for sådan en mand, men hvad du har brug for, er en tilstrækkelig stærk tankegang, der kan tvinge enhver mand i knæ, selv når du ikke ønsker ham.

”Jeg ved godt, at jeg kan gøre det selv, men det er sjovere, hvis du gør det for mig.”

Hvis du kommer til at virke for stærk, vil du skræmme mænd væk. De vil løbe væk, og du vil blive ved med at spørge dig selv hvorfor.

Hvis du har været for stærk i for lang tid, tror jeg, det er på tide, at du endelig løsner dig lidt op. Han er ikke perfekt, du er ikke perfekt, og sådan er det.

Desuden har mænd dette behov for at føle sig maskuline, som om de kan give dig noget. Derfor bliver de bange for en kvinde, der er for stærk for dem, fordi de ikke kan håndtere hende.

Men stop lige et øjeblik og tænk: Hvorfor vil du gerne gøre alting selv, når det er meget sjovere at stole på nogen nogle gange?

At lade nogen være der for dig, når du ikke har det så godt, er en velsignelse, og manden vil føle sig nødvendig og værdsat. Han vil gerne have, at du føler dig tryg omkring ham.

”Jeg kan lide dig nok til at investere mig selv i dig”.

Det er allerede blevet sagt, at mænd elsker at føle sig specielle, så hvis han ser, at du kan lide ham nok til at investere din tid og energi i at holde på ham, vil han blive endnu mere tiltrukket af dig.

Når det er sagt, hader mænd det, hvis der er nogen form for konkurrence. Hvis han ser dig flirte med andre fyre i det virkelige liv eller online, vil han gå væk fra dig, fordi han (ligesom dig) ikke ønsker at være en mulighed, men derimod en prioritet.

”Jeg ved, hvad jeg vil have og fortjener.”

Denne type kvinde ved, at der er en derude, som er helt perfekt for hende, og hun nægter at nøjes med mindre.

Hun klager ikke over, at alle mænd er røvhuller, men hun når sine mål og følger sin egen vej, fordi hun ved, at hun en dag vil møde sin drømmemand.

Det er det, der gør hende til den mest sexede kvinde af dem alle!

”Jeg elsker mig selv.”

Du kender de der usikkerheder, du har? Smid dem ud et sted, for du har ingen grund til at være usikker.

Du er så unik, der er ingen som dig derude, og det er det, der driver mænd til vanvid efter dig.

Din mand vil elske dig for den, du er, bare fordi du ser din egen skønhed og er i stand til at elske dig selv. Han vil falde på knæ for en kvinde, der kender sin værdi.

”Det er ikke nødvendigt med pres.”

Der er ingen grund til at presse nogen til at gøre noget, som de ikke har lyst til. Du skal slappe af og slappe af, for alting vil falde på plads, og at bekymre sig om noget vil ikke gøre det bedre.

Mænd elsker simpelthen en kvinde, der kan læne sig tilbage og nyde turen. Intet pres for at gøre noget, der ikke er i jeres begges interesse, er nøglen til at gøre ham knyttet til dig for livet.