Skip to Content

10 Tegn På At Han Er Ved At Miste Interessen For Dig

10 Tegn På At Han Er Ved At Miste Interessen For Dig

Lad os være ærlige, vi har alle været der. Vi har alle faldet for denne fantastisk fyr og alting går godt indtil han bare smutter og siger hvordan det ikke føles rigtigt lige nu eller hvordan han ikke er lykkelig.

Og vi sidder tilbage og tænker om der var noget vi kunne have gjort, hvis der var tegn på at han ikke var lykkelig eller om han blot driver væk fra os. Og hvert forhold der kommer derefter, vil vi overanalysere og hele tiden tænke mister han interessen?

Der er visse tegn på at han måske gør. For at forsøge at redde dit forhold, eller i det midste redde dig selv fra en knust hjerte, så kan du se dem her.

1. Han er ikke lige så tilgængelig på telefonen som han var før

I plejede at skrive sammen hele dagen og aftenen, og jeres telefonopkald varede i timevis. Men på det seneste tager du dig selv i at vente på hans svar, blot for ikke at få et.

Du tager dig selv i at stirre på en tom skærm, miste alt håb om at han svarer dine beskeder. Pludselig har han altid travlt, han glemmer hans telefin, han glemmer at svare eller lade dig vide om alt er ok.

Det er et af de første tegn på at han er ved at miste interessen, fordi han vil ganske enkelt ikke have dig omkring ham hele tiden.

2. Han kommer med undskyldninger

Han var der altid i begyndelsen, han var der altid når du havde brug for ham, var der altid til at hjælpe dig og søgte efter din støtte og backup. Men du er han alene, uafhængig og arbejder hele tiden.

Han har sindsyge deadlines, han skal gøre dit og dat nu, han tror ikke han kan være der til den aftalte tid. Det er enkelt, så snart en person begynder at komme med undskyldninger der ikke er til at tro på, ønsker de faktisk slet ikke at lave ting sammen med dig.

3. Han stoppede med at stille spørgsmål

Om dig, om dit liv, om dine følelser. Når vi stiller spørgsmål betyder det at vi er interesseret i den anden person. Det betyder at vi gerne vil lære dem at kende, at vi gerne vil vide hvordan de har det med visse ting og vi vil gerne vil hvad de elsker.

Men så snart spørgsmålene stopper betyder det at han ikke er interesseret i de ting du siger, han er ikke interesseret i at tjekke om du er ok. Han er ikke længere interesseret i dig.

4. Han blev uforskammet og gik i forsvar

Hvis den mand du engang kendte, den mand du forelskede dig i altid var rar, omsorgsfuld og åbnede sig for dig, er blevet en kold, uforskammet mand der går i forsvar er det ikke et tegn på at der er noget galt med ham eller dig, det er blot et tegn på at han mister interessen for forholdet, og han ved ikke hvordan han skal håndtere det så han tager afstand og bliver kold.

Og så snart at du begynder at stille spørgsmål og kræver svar går han i forsvar fordi han er endnu ikke klar over at jeres forhold ikke holder. Han er ikke klar over at han tager afstand fra dig og sårer dig.

5. Der er ikke længere nogen intimitet

Førhen elskede i hele tiden, i kunne ikke holde fingrene fra hinanden. Du kan stadig huske da i nød alle de romatiske elskovs nætter og andre nætter med rå og følsom sex. Men du er der gået uger siden i sidst gav hinanden et kram, eller siden i nød hinandens kroppe.

Mangel på intimitet er et af de mest åbenlyse tegn på at han mister interessen, men det kunne også være et tegn på at han har nogle problemer med hans sundhedstilstand eller på arbejdet. Med mindre han nægter at indrømme at der er et problem eller hvis han næger at tale om det, betyder det hans interesse for længst er væk.

6. Han bemærker ikke længere de små ting

Han plejede altid at bemærke når du ændrede din frisure, den nye kjole du købte eller det nye krydderi i madlavningen. Han plejede at bemærke når du frøs, og tilbød dig sin jakke. Og nu føler du at du er ved at fryse ihjel ved siden af ham, og han ville slet ikke bemærke det.

Du føler at du er et levende spøgelse i dit eget hjem, i dit eget forhold. Du er der, men han ser dig simpelthen bare ikke. Det eneste han ser er de ting han kan bruge i et skænderi.

7. Han tager dig ikke længere i betragtning

Når han træffer en beslutning, uanset om det er hans rejser, hans arbejdstid eller projekter han arbejder på tager han ikke dine følelser i betragtning. Han har besluttet at sætte ham selv først, og laver planer uden dig, fordi han ikke er interessert i at have dig omkring ham længere.

Han er ikke længere interesseret i dine følelser, måske håber han på at han hvis svigter dig nok så forlader du ham. Så bliver du “the bad guy” og ikke ham.

8. Han viser ingen initiativn

Han plejede at forberede overraskelser til middagen, tag dig ud på fine restuaranter og planlægge korte weekend ture. Men det gør han ikke længere, og nu tager du dig selv i kun at se hans ryg når han forlader huset.

Han er altid på vej på arbejde, træt og ikke interesseret i at gå ud med dig. Når i planlægger en date, så går i ud. Men hvis det var op til ham forlod i aldrig huset sammen.

9. Han starter skænderier

Det er noget fyre ofte gør når de mister interessen i den pige de går ud med, eller hvis de er ved at gøre sig klar til at gøre det forbi. Ideen er at drive dig til vanvid og dræne dig med alle jeres skænderier, indtil du giver op.

Og disse skænderier er over de mindste ting, såsom hvem der tager skaldet med ud, hvis tur det er til at betale regningerne, hvilket kjole du tog på til mødet. Det er ikke de ting der generer ham, det er selve forholdet.

10. Du ved det bare

Nogle gange, uanset hvad andre siger til os, uanset hvad han siger til os for at forsikre os om at han stadig elsker os, uanset hvad vi læser i et blad, så ved vi det bare. Og nogle gange forsøger vi så meget på at ignorere følelsen, vi prøver endnu mere for at bevare forholdet, forblive hele.

Men som en der altid prøver endnu mere, og endte op med at være ødelagt. Jeg ved at det nogle gange er bedre at gå væk fra en som ikke sætter pris på dig istedet for at blive ødelagt.