Skip to Content

Sådan Elsker Du En Person, Der Overdriver For Meget

Sådan Elsker Du En Person, Der Overdriver For Meget

Hvis du elsker en der overdriver, ved du sikkert, at det er en stor udfordring, men at de er det værd.

Du ved, at deres hjerne arbejder maksimalt hele tiden.

For hvert svar du giver dem, har de så mange spørgsmål, fordi det er den måde de fungerer på, og de kan ikke kontrollere det. De kan ikke bare lukke deres hjerne ned.

De overdriver hele tiden om alt, hvad der sker omkring dem.

De vil ikke tro på dig, når du siger, at du elsker dem, så du bliver nødt til at bevise det. De vil ikke tro på dig, når du siger, at alt bliver okay, så de vil vente på at se om det rent faktisk sker.

De tror ikke på, at du gjorde noget godt for dem, før de hører om det fra en anden. De er fulde af negative tanker og konstant undrende. Så du skal være deres egen indre stemme og fortælle dem, at mange mennesker faktisk kan lide dig, og at du ikke lyver for dem.

Du er nød til at fortælle dem, at alle dine venner tror at du er sjov og god person, og at de gerne vil bruge tid sammen med dig.

Du er nød til at fortælle dem og senere vise dem, at du elsker dem, og at selvom de ikke tænker sådan, er de stadig meget specielle og unikke.

Du skal altid være der, for at forsvare dig selv mod de ting, de har hørt om dig som de nu beskylder dig for.

Du skal vide, at de føler sig såret, når de finder ud af noget om dig, som du ikke delte med dem. De tror straks, at du har løjet for dem, og at du bare tager dem for givet.

Det er sådan en overdriver tænker, og jeg må indrømme, at det slet ikke er let.

Uanset hvor meget de ønsker at ændre sig, kan de ikke. Uanset hvor meget de vil slappe af kan de ikke, fordi de har en konstant fornemmelse af at noget dårligt vil ske.

Derfor er du nødt til at forstå, at de vil stille de samme spørgsmål igen og igen.

De vil spørge dig, om du elsker dem, og om de er nok for dig. De vil spørge dig om du ønsker at være sammen med en anden, eller livet med dem er alt hvad du har ledt efter. De vil spørge, om du er tilfreds med dem, hver gang de ser dig stirre ud i rummet.

De vil bekymre sig hele tiden. Og det er noget, de simpelthen ikke kan ændre.

Så vær tålmodig. Vær kærlig. Være omsorgsfuld. Overdriver gør ikke alt det mod dig med vilje. De er gode mennesker, men de har bare en tendens til at bekymre sig og tænke mere end andre.

Det er derfor, folk har fordomme imod dem. De tror, at alle overdrivere er svære at håndtere, at du aldrig vil være tilfreds medsådan nogen, og at de aldrig kan slappe nok af til gøre dig glad og tilfreds.

Men det er ikke sandt. Hvis du bare giver dem tid, kan du være meget tilfreds med en person, der overdriver.

Du vil få den kærlighed, du længes efter så meget med dem, hvis du gengælde på samme måde.

Du vil få lykke, støtte, forståelse og ærlighed fra dem. Du skal bare føle en vis empati over for dem, fordi de har brug for nogen til at forstå, hvordan de faktisk føler.

De har brug for nogen til at fortælle dem, at de er så fantastiske, som de er, og at du føler dig så heldig at have sådan en følelsesladet person i dit liv.

De skal føle sig værdige. De skal føle, at de er nok for dig. De skal føle, at de er vigtige. Og den bedste måde du kan vise dem det på, er ved at du elsker dem betingelsesløst.

Tro mig, du vil ikke fortryde det. Faktisk får du mere ud af livet sammen med dem!