Skip to Content

Dette Er Din Kinky Seksuelle Side Ifølge Dit Stjernetegn

Dette Er Din Kinky Seksuelle Side Ifølge Dit Stjernetegn

1. Vædderen

Dette stjernetegn kan lide at være i fokus hele tiden så deres seksulle kink er at filme dem selv mens de har sex. De vil vise hvor fantastiske de er i sengen til deres partnere, og give dem det minde forevigt. Mens de gør deres, vil de have at det er intenst så de kan vise deres sande sex drive på video. Så når de beslutter sig for at se sex videoen igen kan de være stolte under dynen.

2. Tyren

Dette tegn er utrolig følsomt så de vil nyde sex mere med en de elsker end med en de lige har mødt. Deres seksuelle kink er dirty talk og du vil blive overrasket over hvordan de kan sætte sig fri i soveværelset. Det ser ud til at de har opført sig som høflige og kærlige personer offentligt, men så snart de kommer ind i soveværelset ændrer de sig til sexmaskiner som ikke kan få nok.

3. Tvillingerne

Rollespil tænder alle tvillinger. De kan lide at kommunikere mens de har sex, så det er en fantastisk måde at gøre det på og blive tændt på et sekund. De kan lide at eksperimentere med rollerne som sygeplejerske og en slem skolepige, men de kan bedst lide rollen som en sexet husholderske. Når en mand tager hende over skødet og klapper hende et par gange bagi, bliver hun opstemt med det samme og får lyst til ham med det samme.

4. Krebsen

Dette stjernetegn er utrolig fokuseret på romantik i forholdet så de vil have sex på en blid måde, med en masse forspil og kys. De kan lide at se deres partner tilfreds, og har ikke noget i mod at give lidt ekstra for at opnå det. De kan lide alle former for sex, fra den blide facon til hård sex, og det afhænger altid af hvilket humør de er i.

5. Løven

En løve er ret krævende når de er hjemme, men når det kommer til soveværelset er de det modsatte. De vil bare være den underdanige og lade deres partner tage kontrollen. Deres seksuelle kind er bind for øjnene og på den måde får de den anden part til at gøre en ekstra indsats for dem. Det er kun når de føler at de er centrum at de vil føle sig fuldt tilfredsstillet.

6. Jomfruen

Selv hvis en jomfru ser utrolig konservativ ud offentligt, er de det totalt modsatte i soveværelset. Du vil tro at de er for generte til at tage deres tøj af, men sandheden er at de kan lide at eksperimentere. Deres seksuelle kink er anal sex og de nyder det virkeligt. Hvem skulle tro det, ha!

7. Vægten

Dette tegn kan lide når alt er fair, så de nyder 69’eren mest. På den måde får begge parter hvad de vil, og bliver begge tilfredsstillet. Det er deres mest seksuelle kind, men hvis de kunne vælge så ville de gøre alt for at tilfredsstille deres partner og blot lytte til deres seksuelle begær.

8. Skorpionen

Først og fremmest har dette tegn prøvet alle sexlegene allerede, så der er faktisk ikke meget mere de mangler at prøve. Men en ting der altid fuldender deres dag er offentlig sexx. Den følelse hvor du ved at der måske er nogen der ser dig, får deres blod igang.

9. Skytten

Dette tegn handler kun om fis og ballade så de laver også nogle sjove sexlege så de kan nyde dem. Men deres yndlings seksuelle kink er helt sikkert en trekant. De vil simpelthen blot vide hvordan det føles at være involveret med flere personer mens de har sex, og om de kan tilfredsstille deres behov. Deres sex motto er: “Jo flere, jo bedre!”

10. Stenbukken

Dette tegn er meget mere kinky i soveværelset en de fleste tror. Deres seksuelle kink er at mastubere på samme tid, og selv hvis de aldrig ville indrømme det, kan det få dem helt ud på kanten. De er også virkelig omsorgsfulde så det er vigtigt for dem at tilfredsstille deres partnere.

11. Vandmanden

Med dette stjerneteg er det aldrig kedelig fordi de kan gøre enhver situtation bedre. Hvad angår deres kinky tanker, kan vi sige at de kan lide at se deres partner have sex med andre. De går ofte i byen blot for at se andre danse sexet sammen eller kysse, og bliver omgående tændt.

12. Fiskene

Dette tegn bliver nemt træt af almindelig sex, så de kan lide variationer. De kan lide at prøve nye ting og en af dem er fjer og håndjern. De kan lide når alle deres sanser bliver tændt mens deres partner rører ved dem og det tænder dem helt vildt. Kun med et rigtigt forspil kan de mærke hvad sex virkelig handler om.