Skip to Content

Dette Er Din Drømmemand, Baseret På Dit Stjernetegn

Dette Er Din Drømmemand, Baseret På Dit Stjernetegn

I vores liv, møder vi mange mænd, men der er kun en som er vores drømmemand.

Og for alle af os, er de egenskaber vi kan lide og ønsker i en mand anderledes.

Så det at lede efter en som er kompatibelt med vores stjernetegn kan virke lidt underligt… Men det er det værd!

Vandmanden (20 januar til 18 februar)

Vandmanden

Vent på den mand som går direkte ind i en hjerte til hjerte samtale, og spriger sniksnakken over, og som du lever for.

Intellektuelle samtaler er et af dine største ønsker, for ikke at tale om din største turn-on, når det kommer til et forhold. Som vandmand skal du finde dig en mand som forstår dine tanker.

Du skal finde en mand som elsker at stille spørgsmål til alt i dit liv, og som er intelligent. Du har også brug for en som er ærlig og der ikke forsøger at kontrollere dig, en som støtter dig i dine ambitioner, fordi du er kendt som en af de mest uafhængige stjernetegn der findes.

Og du forventer at blive behandlet på samme måde som du behandler andre, og det er derfor du har brug for en der elsker kærlighed, frihed og spontanitet.

Fiskene (19 februar til 20 marts)

fiskene

Vent på den mand som er en håbløs romantiker, med et gammeldags syn på kærlighed.

Du er en af de mest romantiske stjernetegn, og du elsker at blive bejlet til af en mand med blomster, kys og alt derimellem. Du skal finde dig en mand som er villig til at gå til alle hjørner af verden for at kunne være en romantisk og langvarig mand for dig, en mand som virkelig ønsker en tilknytning til dig.

Fordi du er ikke den type af pige som ønsker eller har brug for en flirt. Du er ægteskabsmateriale, den type af kvinde der måske ønsker at bosætte sig som ung, men ikke vil godtage enhver form for kærlighed.

Du værner om de små ting i livet, og du ved at kærligheden er den ene ting du kan vælge i livet, så du vil sørge for at du finder en partner der opfylder alle dine behov, men som også ønsker en kvinde som dig.

Vent på den mand som er en håbløs romantiker med et gammeldags syn på kærlighed.

Vædderen (21 mars til 19 april)

Vædderen

Vent på den mand som elsker lige så hårdt og utilgiveligt som du gør.

Vædderen er fuld af ild, og når du forelsker dig, elsker du med alt hvad du har. Du er ikke bange for at fortælle dem hvordan du føler eller overøse dem med opmærksomhed. Du har brug for at finde en mand som elsker hvor oplevelsesrig og tryg du er.

Du har brug for en mand som kan håndtere den stærke og kærlige kvinde som du er, og elsker at være sammen med dig. Find en som er lige så betaget af dig som du er af dem, fordi det den mand vil være i stand til at tage imod alt det du har at tilbyde, og han vil være den brik du manglede i dit puslespil som du har ledt efter.

Tyren (20 april til 20 maj)

Tyren

Vent på den mand som vil kende til alle dine synder, så vel som dine færdigheder. En som vil vide alt om hver lille ting der gør dig til dig, før du bliver hans.

Som en tyr er du ikke den type af pige som bare springer ind i et nyt forhold. Du leder efter en som kan lide de samme ting som dig, som sætter pris på sine venner og familie, lige så meget som du gør.

En som generelt har de samme mål i livet. Du har brug for en mand der er tålmodig og kærlig, en som ikke vil presse dig ind i et forhold når du stadig er ved at lære dem at kende.

En som ønsker de samme ting i livet som dig, en som kan få dig til at føle en form for kærlighed og komfort som du aldrig har følt før. En mand som vil få dig til at glemme alle de grunde til at du var bange for at elske i første omgang.

Tvillingene (21 mai til juni 20)

Tvillingene

Vent på den mand med den spontane personlighed og et hjerte af guld.

En tvilling er en kvinde som bliver alt for nemt ked af det. Det har altid virket som om at mænd ikke syntes at de var på den samme bølgelængde, energiniveau eller intellekt som dig…

Men du elsker dem stadig. Du har brug for en mand som forstår hvor sjov du er. Du har brug for en som er lidenskabelig og spændende, og som ved præcis hvordan de skal give dig sommerfugle i maven. En mand som elsker at flirte, præcis som dig, og så kan bestå din kommunikations og intellekttest.

Lad os være ærlige, udseende er ikke alt. Du har brug for en mand som får dit hjerte til at springe et slag over når han smiler til dig, og gør at du vil tage tøjet af når han taler om hvordan han vil forandre verden til noget bedre.

Krebsen (21 juni til 22 juli)

Krebsen

Vent på den mand som forstår dine humørsvingninger, og er den du altid går til når livet bliver svært.

Krebsen er den pige hvor alt handler om dine følelser og for det meste sårer det dig, specielt i tidligere forhold hvor din empatiske side blev udnyttet. Men det er en god egenskab at have når du finder en mand som er rar og beroligende. Præcis som du altid har ønsket. Du har brug for en mand som forstår dine følelser, og ved hvordan han får dig til at føle dig godt tilpas, uanset situationen.

Han skal være stærk, men i harmoni med hans feminine side, fordi så vil i begge føle jer tilknyttet til hinanden på et niveau som du aldrig har prøvet med nogen før. Han bør være en mand som kan tale uden ord, og en som kan berolige din smerte ved bare at holde om dig.

Løven (23 juli til 22 august)

Løven

Vent på den mand som ved hvem hans sande jeg er, og som er så selvsikker at det får alle omkring sig til at føle sig godt tilpas.

Siden du er løve, er du en af de stærkeste kvinder der findes, med en stor lidenskabelig side. Du kan lide at lede i alle situationer, selv i forhold. Men selv om det ikke har fungeret med tidligere partnere vil du finde en mand som elsker den egenskab ved dig.

Du har brug for en mand som er selvbevidst, retfærdig og på det samme intellektuelle niveau som dig. Men du har også brug for en mand der står ved det han står for og selv tror på. Selvom du er en alfa kvinde, vil du have en mand som kan sætte dig på plads, fordi det er sexet for dig.

Jomfruen (23 august til 22 september)

Jomfruen

Vent på den mand som ikke giver op når det bliver svært, en som bliver ved din side gennem tykt og tyndt.

Som jomfru har du et sårbart hjerte og du er ikke som nemt lukker folk ind. Til tider er du også hård mod dig selv, og det er fordi at dine tidligere elskere ikke har elsket dig, og værdsat dit bløde hjerte som det fortjente.

Du har brug for en mand som er blid og rolig, en som kan nedbryde dine mure, men på en langsom og meningsfuld måde. En mand som ikke spiller spil, og som kan være din bedste ven, såvel som din kæreste.

Vægten (23 september til 22 oktober)

Vægten

Vent på den mand som elsker at elske lige så meget som dig, en som ikke bare går fra date til date.

Vægten er en pige som længes efter at finde en mand så hurtigt som muligt. Du elsker forhold, er er sandsynligvis den bedste kæreste man kunne ønske sig. Du har brug for en mand som forstår din omsorg og dit kærlige hjerte, men også ser en fremtid i et forhold med dig.

Du tror virkelig på engagement, noget som betyder at han skal føle sig lige så stærk som dig. At finde en mand som er dyb og meningsfuld i alle hans handlinger vil være det bedste for dig, specielt hvis han leder efter en kone, fordi vi kan lige så godt være ærlige, du bliver den perfekte kone!

Skorpionen (23 oktober til 21 november)

Skorpionen

Vent på den mand som er den ægte mand, men som ved hvordan han passer på dig (på alle måder).

Siden du er skorpion, så elsker du generelt mennesker, men når det kommer til en mand, så er du all in. De vigtigste egenskaber du har brug for hos en mand er intelligens og ærlighed, men du har også brug for en mand som er sjov, og ikke kun offentligt… (blink blink).

Du har brug for en der kan give dig gåsehud, latter og smil. Du har brug for en mand der ikke falder lige så hårdt som dig, men du har også brug for en som kan vente lidt på at du går all in, når det kommer til at gøre forholdet officielt.

Skytten (22 november til 21 december)

Skytten

Vent på den mand som er et barn i hjertet og kan have det sjovt med alting.

Som en skytte er du kendt som den pige som elsker at få folk til at smile, fordi livet er for kort til ikke at smile og le. Du har brug for en mand som ler, og som ler lige så meget som dig. En som er morsom, men loyal, trofast og som du falder pladask for.

Du har brug for en mand som kan omgåes det at du altid gerne vil ud og have det sjovt, uanset hvad. Han må ikke være jalous eller kontrollerende fordi du vil ikke ændre den del af dit liv, men han vil være en som kan hjælpe dig til at indse at du en dag kan falde til ro med ham.

Steinbukken (22 december til 19 januar)

Steinbukken

Vent på den mand som respekterer din uafhængighed, men som også står der med åbne arme når du har brug for ham.

Som stenbuk er du den pige der ikke behøver en mand, men ville ønske at hun havde en. Du leder efter en som virkelig er din tid værd, fordi du kan ikke lade hvem som helst nedbryde din mur.

Du har brug for en mand som ser dig som præmien over alle præmier, en som vil klatre over bjerge for at komme frem til dig, og en som forstår at du vogter dit hjerte fordi du tidligere er blevet såret, og ønsker at give det til en som fortjener det.

Han vil at du skal føle dig ønsket og elsket, og du bliver så glad for at du holdt paraderne oppe når du finder en mand som ham.