Skip to Content

10 Tegn På At Du Har Et Tvillingflamme-Agtigt Forhold

10 Tegn På At Du Har Et Tvillingflamme-Agtigt  Forhold

Hvis du troede at du viste alt om forhold og kærlighed, så beklager jeg for at være den der siger det til dig, men du tager fejl. Vores sjæl blev forsømt i alt for lang tid, fordi vi blev blændet af at lede efter en som vil matche vores fysiske forventninger.

Fordi vi skulle vælge hvad der passer øjet, og ikke hvad der faktisk passer til os, har vi været vidner og ofre for alt for mange giftige relationer i vores liv. Håber at du ved at de dybe sår du har i din sjæl er på grund af du tidligere har valgt den forkerte mand. Men før du giver dating op, eller opgiver at dele resten af dit liv med en anden, bør du vide dette:

Der findes en som er et perfekt match til dig og din sjæl. Der findes et perfekt spejlbillede af der derude, og en med den samme sjæl som dig, bare i en anden krop. Det ville være trist at vide at du har opgivet kærligheden før du fik chancen til at have en tvillingeflamme forhold. Ved du hvordan jeg ved at du aldrig har mødt en før? Hvis du havde, ville du aldrig have opgivet kærligheden.

Du tænker sikkert, “Hvad i al verden er et tvillingeflamme forhold?”

En tvillingflamme er din person. En tvillingflamme er en ægte refleksion af hvem du virkelig er. Din tvillingeflamme afspejler din frygt og dine svagheder, men ikke på en måde så du bliver dobbelt så forvirret. Denne afspejlning er gensidig, og du vil opleve at du kan reflektere og din frygt, dine fejl og svaghede, og gå igennem dem sammen. De er alle afspejlet sådan at du kan overvinde dem en gang for alle.

Du og din tvillingflamme er to halvdele af en sjæl, i forskellige kroppe. Det er en person der fuldfører dig, og gør dig hel.

Hvor kommer alt dette fra og hvad er definitionen på en ‘tvillingflamme’?

Begrebet ‘tvillingflamme’ kommer oprindeligt fra den græske mytologi. Historien fortæller hvordan vi alle engang var tilknyttet vores tvillingeflamme, men fordi vi havde så meget magt, delte Zeus vores sjæl i to dele og satte hver halvdel i to forskellige mennesker, sådan at vi kunne tilbringe hele livet med at lede efter vores anden halvdel.

I dag repræsenterer tvillingflamme noget metafysisk. Det repræsenterer to mennesker på jorden som er af den samme bevisthed, og de samme vibrationer – som tvillinger der er delt i to: en med en større mængde af feminin energi og den anden med en større mængde af maskulin energi.

Et tvillingflamme forhold er det ultimative forhold hvor parterne elsker, respekterer, stoler, og ser på hinanden som ligeværdige, sidend et er sådan at de er skabt. Det er også et intenst forhold som nogle gange kan være kaotisk og stressende, men for det meste i harmoni og balance, hvilket opvejer det negative aspekt.

Hvis du tænker over det, vil du hurtigt indse at de fleste mennesker har et ønske og behov om at møde deres anden halvdel, ofte fejlfortolket som “sjæleven”. Hvem som helst kan være din sjæleven – din mor, din bror eller din bedste ven, men du kan kun have en tvillingeflamme som tilhører din sjæl. Og en ting du bør stræbe efter i dit liv, blandt en masse andre ting, er at møde din tvillingeflamme.

Tit er de to sjæle som er fra hinanden også langt fra hinanden rent fysisk. Selv om i mødes vil en eller begge, i de fleste tilfælde, være i et forhold, eller endnu værre – gift. Der er kun nogle få her på jorden der er heldige nok til at tilbringe resten af deres liv som en komplet person – sammen med sin tvillingeflamme.

De heldige, har mest sandsynlig, været i tidligere forhold som måske har forberedt dem på et tvillingeflamme-agtigt forhold. Du skulle gå over stok og sten for at blive klar og belønnet med denne slags forhold. Sådan et forhold er en gave for livet.

For ikke at forveksle et tvillingflamme forhold, giver vi dig tegnene herunder:

1. Du er konstant overvældet med følelsen af at der er en højere mening med at være sammen

Når du møder din tvillingeflamme, så mærker du tiltrækningen med det samme. Og det vidunderlige ved det faktum at det aldrig forsvinder. Uafhængig af andre mennesker eller de kilometer som der er mellem jer, kan du mærke at i er en sjæl i to kroppe.

2. Du har åbnet op for en ny måde at tænke på

Denne nye måde at tænke på kaldes normalt “opvågning”. Du begynder at observere universet fra et helt nyt perspektiv, og din tvillingeflamme hjælper med det. Sammen taler og udforsker i alle betydningerne i dit liv, lykke og sorg, og alt hvad der følger med.

3. I har en magisk tiltrækning til hinanden

Selv om i måske har været fra hinanden i måneder eller år, så er følelsen af at der mangler noget i dit liv stærk. Den ene side af tvillingeflammen kan opleve levende drømme om den anden, eller mærke deres nærvær, selv om de måske aldrig har mødtes.

4. I er et levende eksempel på Yin og Yang

I gør hinanden komplette, på gode og dårlige måder. Den mørke side er balanceret af den lyse side af hinanden, og vice-versa.

5. Dine følelser overtager din dømmekraft

Nogle gange så slår din hjerne fra, eller også overser du den i de fleste tilfælde, på grund af de intense følelser du oplever når du støder på din tvillingeflamme. Faktum er at din “sjette sans” slår til, og du kun “føler” hvad der må og skal gøres. På den anden side, og i de fleste tilfælde, er det at lytte til din sjette sand, det bedste du kan gøre.

6. Du kæmper stadig mellem lidenskab og bekymring

Som sagt tidligere, så er det du føler virkelig intenst, men du bekymrer dig, og du tænker på alt det der kan ske mellem jer. Det sker hovedsageligt fordi jeres bevisthed bliver mere lydhør, og du kan ikke undgå at analysere enhver situation du kommer i, og du tænker på hvorfor du er der hvor du er nu.

7. Når i mødes, vil jeres veje krydse hinanden flere gange

8. I kan læse hinanden

Når det kommer til din tvillingflamme, er et andet samhørighedstegn at i kan forudse hinandens næste træk. Du kan læse hvad den anden vil uden at det behøver at blive sagt højt, og i kan gætte hinandens reaktioner før der overhovedet er behov for at reagere.

9. Du ændrer dig ikke, du udvikler dig

Tvillingflamme partnere presser ikke hinanden til at ændre sig, eller at være en som de ikke er. Det er mere et tegn på en giftig partner. Når det kommer til to tvillingeflammer, så udvikler de sig sammen. De hjælper hinanden med at gøre fremskridt i livet, og tænke ud af boksen, og i sidste ende hjælper de hinanden med, hver dag, at være en bedre version af sig selv.

10. Du lærer dig selv at kende

Når du ser den anden del af dig sig, når du tillader dig selv at være glad, vil du tillade dig selv at være ærlig, og erkende overfor dig sig hvad der gør dig mest glad, og hvilke ting du ønsker dig allermest i dit liv.

Når du er finder din tvillingeflamme, er det en forbindelse der ikke kan brydes. Du kan ikke bryde ned, du kan ikke begrave den, og du kan bestemt heller ikke ignorere den. Det eneste du kan gøre er at lægge al din tillid i forholdet og takke universet for at du var blandt de heldige som ikke skulle gå igennem livet uden din anden halvdel.