Skip to Content

Dette Er Den Type Fyr, Du Bør Vente På, Baseret På Dit Stjernetegn

Dette Er Den Type Fyr, Du Bør Vente På, Baseret På Dit Stjernetegn

Vædderen

vædderen stjernetegn

Du bør vente på den fyr, der er forelsket i dig hele vejen rundt. Din galskab og din empati.

Han skal ikke holde dig tilbage fra alle de ting, der er vigtige for dig. I stedet bør han være din støtte i alt det, du ønsker at prøve. For livet er et, og vi får ikke chancen for at gøre nogle ting igen.

Han bør lade dig have dit eget liv, dine venner og aldrig brokke sig over dem. De var en del af dit liv før ham, og det bør han respektere. Først når du finder en person, der kan give dig alt dette, vil du blive virkelig lykkelig!

Tyren

Tyren

Vent på den fyr, der vil beundre dig, og som vil give dig kredit for de ting, du har gjort. Vent på en, der vil elske din stædighed, og som ikke vil ændre en smule ved dig.

Find en fyr, der gør kærligheden så let, og som altid gør en ekstra indsats for at gøre dig glad. Vær sammen med den, der vil elske dig det samme på dine værste dage som på de gode.

Tvillingerne

tvillingen stjernetegn

Vent på den fyr, som du vil være i stand til at fortælle alle dine problemer til. Vær sammen med en, der accepterer dig præcis som du er, og som ikke ønsker at ændre dig.

Find en, der forstår, at der er dage, hvor du ikke har lyst til at gå ud med ham, men han vil respektere det uden at blive fornærmet. Vær sammen med den, der elsker dig helt og holdent og forstår, at du er anderledes end ham, men at du elsker ham mere end noget andet.

Krebsen

Krebsen

Find en fyr, der helt forstår dine handlinger. Ham, der vil være der til at kramme dig og fortælle dig, at alt nok skal gå.

Til en, der ikke vil løbe væk, når han bliver konfronteret med det første bump på vejen i jeres forhold. Find en, der rent faktisk er ligeglad med dig og ikke er bange for at vise det over for andre.

Løven

Løvens tegn

Du bør finde en person, der respekterer dig for den du er, og som synes, at du er hans øjesten. Vent på den specielle, der er lige så motiveret som du er.

Vent på, at han fortæller dig, hvor speciel du er, og at der ikke er noget sted, han hellere vil være end i dine arme. Find en, der vil behandle dig som en dronning, for, skat, det er det, du er – en dronning!

Jomfruen

jomfru stjernetegn

Vent på den fyr, der er åbenhjertig. Efter en, der ikke har svært ved at udtrykke sine følelser. Efter en, du kan stole på, uanset hvad der sker i jeres liv.

Vent på en, som du kan være dig selv sammen med, uden at du spiller tankespil og siger det, han gerne vil høre. Vent på en, der får dig til at smile, når du er nede.
Og i sidste ende, vent på en, der vil vise dig sin enorme kærlighed hver eneste dag!

Vægten

Vægten stjernetegn

Vent på den fyr, der sætter pris på dine venner og familie og ikke er jaloux på dem. Vent på en, der er i stand til at se venlig og et godt menneske, du er.

Vent på en person, hvis mål ikke vil være at imponere dig, men have sit hjerte på ærmet, når han er sammen med dig.

Skorpion

skorpion stjernetegn

Vent på den fyr, der gør hver dag perfekt bare for at få dig til at smile. Vent på en, der forstår, at vi alle er mennesker, der har gode og dårlige dage, og som er helt okay med det.

Vent på en, der ikke er påtrængende omkring ting, du ikke kan lide, og som vil give dig alverdens tid til at prøve noget nyt.

Skytten

Skytten

Vent på den fyr, der gør alt i dit liv lettere. Efter en, der får dig til at grine, når du er nede, og som fortæller dig, at tingene nok skal blive bedre.

Vent på en, der vil værdsætte hvert øjeblik med dig, fordi det er der, han har det bedst. Vær sammen med en, som ikke kun vil være din elsker, men også din bedste ven.

Stenbukken

Stenbukkens stjernetegn

Vent på den fyr, der er på samme side som dig. Ham med de samme interesser og det samme syn på livet. Vent på en, der vil være stolt af din vellykkede dag på arbejdet og ikke vil være jaloux på din karriere.

Vent på en, der vil elske dig af hele sit hjerte, for skat, han er værd at vente på.

Vandmanden

vandmanden stjernetegn

Vent på den fyr, der rent faktisk vil være ved siden af dig og lytte til dig, når du deler noget delikat og ikke bare nikker med hovedet som en handling for at give sin godkendelse.

Vent på en, der ved, at du har venner, som var en del af dit liv, før han kom, og det er okay, hvis du også dedikerer din tid til dem. Vent på en, der vil respektere din private tid, men som også vil nyde den tid, du tilbringer sammen med dig.

Fiskene

fiskenes stjernetegn

Vent på den fyr, der vil være din bedste ven og din elsker. For en, der vil vide vigtigheden af at vise sine følelser, selv om han er genert til at gøre det.

Vent på en, der vil have lyst til at opleve nye eventyr sammen med dig. Og i sidste ende, vent på en, der vil bringe jeres forhold til et helt nyt niveau og gøre selv det umulige!