Skip to Content

7 Ting, Der Får Mænd Til At Føle Sig Usikre, Og Som Kvinder Ikke Engang Er Klar Over

7 Ting, Der Får Mænd Til At Føle Sig Usikre, Og Som Kvinder Ikke Engang Er Klar Over

Ja, vi har magt til at få en mand til at føle sig usikker (hvor mærkeligt det end lyder).

Ikke alle mænd er alfaer, der tror på sig selv, uanset hvad en kvinde siger eller gør, og derfor skal vi være forsigtige. Mænd har også følelser.

De vil selvfølgelig aldrig fortælle os, hvordan de har det, eller at det, vi har sagt, har såret dem, men det ændrer ikke på, at de begynder at tvivle på sig selv eller endda på forholdet.

Der er mange ting, der får en mand til at føle sig usikker, men for det meste er vi ikke engang klar over, hvad vi har gjort.

Din eks

Uanset hvad en fyr siger om din eks, uanset hvor mange gange han siger, at han ikke har noget imod, at du er venner med ham, vil han have det meget bedre, hvis du aldrig ser ham igen i dit liv.

Når du nævner din eks, tænker han sikkert på den måde, han kyssede dig på de læber, som han kysser lige nu.

Han tænker på, hvordan I to elskede, og han sammenligner ubevidst sig selv med din eks.

Alle dine eks’er. Det er ikke så let for ham at glemme, at du elskede en anden, før du fandt ham.

Dine fyrvenner

Hvis du bliver lidt for kærlig over for dine mandlige venner, vil det få din kæreste til at føle sig meget usikker.

Hvis du krammer dine fyrvenner og taler om dem ofte, er det som at sætte orme ind i hans hoved, som aldrig vil forsvinde.

Han vil huske disse mænd resten af sit liv, og han vil forsøge at følge med, hver gang du går ud med disse venner, bare for at han kan holde øje med dem.

Sammenligner ham med andre fyre

Hvis du sammenligner ham med en anden mand nogensinde, vil han ikke slippe det i lang tid, for det betyder, at du har været opmærksom på noget, som en anden mand laver, eller hvordan en anden mand ser ud.

Det ville gøre dig usikker, hvis han sammenlignede dig med en anden kvinde, så hvorfor gør du det overhovedet?

Du klager altid

Jeg forstår godt, at mænd begår fejl, ligesom kvinder gør det. Men det betyder ikke, at vi har lov til at brokke os over alt, hvad vores partner gør, vel?

Så næste gang du ser ham, hvad med at fortælle ham, at du sætter pris på ham og den indsats, han lægger i forholdet, for dine ord kan ellers bringe den største usikkerhed med sig.

Du har været utro

Ikke ligefrem i dit forhold, men hvis du har været en af dine eks’er utro, og han kender til det, vil det få ham til konstant at frygte, at det kan ske igen.

Han vil analysere hver eneste samtale, du har med en anden mand, og han vil ikke have lyst til at lade dig gå ud uden ham.

Det vil få ham til at virke klæbende og trængende, men han er i virkeligheden bare usikker på, at du vil forlade ham for en anden mand.

Du respekterer ikke hans følelser

At sige til ham, at han skal “være en mand”, når han græder eller viser dig sin følelsesmæssige side, er ikke rigtig at gøre ham en tjeneste.

Mænd har følelser, der er lige så stærke som vores, så vi er nødt til at værdsætte dem.

Ved ikke at respektere hans følelser og sige til ham: “Vær en mand” eller “Mænd græder ikke”, fortæller du ham faktisk, at han ikke er maskulin nok til at være sammen med dig, og han vil begynde at tænke, at han ikke er god nok til dig.

Du giver ham ikke komplimenter

Hvad sker der, når du ikke får et kompliment fra ham, der forsikrer dig om, at han anerkender dit hårde arbejde eller din indsats?

Du bliver usikker, måske endda sur, ikke? Tja, det samme sker, når du gør det mod din mand.

Næste gang han kommer til din dør, inden han overhovedet siger noget, så stop ham og fortæl ham, hvor fantastisk han ser ud.

Han vil sætte pris på det, og han vil ikke blive usikker over det.