Skip to Content

Han Siger, Han Er Følsom, Men Disse 9 Adfærdsmønstre Beviser, At Han I Virkeligheden Er En Manipulator

Han Siger, Han Er Følsom, Men Disse 9 Adfærdsmønstre Beviser, At Han I Virkeligheden Er En Manipulator

Du er så glad for endelig at have fundet en fyr, der er følelsesladet og ikke er bange for at åbne op om sine følelser. Alligevel er der noget, der føles mærkeligt.

Du bebrejder dig selv, at du ikke kan håndtere hans følelser, og du tænker, at du bare ikke er vant til at have en følsom kæreste.

Hvis du kan fornemme, at der er noget galt, er der en chance for, at han er en manipulator, der lader som om han er følsom som en del af sin svindel.

Tjek disse tegn på en manipulator i forklædning.

1. Han lader som om, at han går på kompromis med dig

For det utrænede øje ser det ud til, at han faktisk har indgået et kompromis til fordel for at have et sundt forhold.

Men i virkeligheden bruger han alle mulige situationer for at få det til at se ud som om, han gør dig en tjeneste.

Hvis du f.eks. beder ham om at gå ud med dig, kan han sige noget i stil med: “Jeg havde allerede planer, men jeg kan aflyse dem for dig.”

I virkeligheden havde han ikke engang planer, men ville bruge chancen til at få sig selv til at se god og fleksibel ud.

2. Han synes altid at læsse sin bagage af på dig

Selvfølgelig er det okay for en fyr at dele sine problemer med dig, men en manipulator har en unik måde at gøre det på. Han finder en måde at kontrollere dig med sine traumer eller triste oplevelser fra sin fortid.

For eksempel kan han være blevet snydt, og nu bruger han det til at få dig til at være ekstra forsigtig med, hvordan du interagerer med andre mænd, fordi han siger, at det at du taler med andre fyre udløser alle de negative følelser, han har fra fortiden.

3. Han er altid offeret

Du hører ham ofte sige, at han er sådan en sød fyr, og at det nok er derfor, at alle altid sårer ham. Han kan få enhver situation til at se ud som om, at det er ham, der er blevet såret, uanset hvad den virkelige historie er.

Alle er ude efter ham, og det er altid ham, der ender med at være offer i næsten alle mulige scenarier.

4. Hans ‘omsorg’ føles underlig

Han er snigende med at give dig råd, der kun tjener ham selv. Han formulerer sine sætninger, så det ser ud som om han virkelig bekymrer sig, men han forsøger faktisk at få dig til at gøre, hvad han vil have.

Så hvis han ikke ønsker, at du skal gøre noget, siger han måske noget i retning af: “Jeg vil bare virkelig ikke have, at du bliver såret/skuffet.”

I første omgang tænker du, at han virkelig må holde af dig, men det føles virkelig underligt, og det er som om, at hver gang du lytter til hans råd, står du tilbage med en følelse af tomhed og forvirring.

5. Han trækker dig ind i sine stemninger

Du har bemærket, at uanset hvordan han føler, begynder du at føle det samme. Selvfølgelig er du måske en ægte empati, men du vil bemærke, at han bevidst forsøger at trække dig ned og ikke er tilfreds, før det lykkes ham.

Han kan ikke tåle, at du er glad, hvis han er ked af det, og han vil have dig til at føle dig ansvarlig for hans følelser, da det giver ham en måde at give dig skylden på, når noget går galt.

6. Han virker ikke oprigtig

Han gør normalt det, du vil have ham til at gøre, og siger alle de rigtige ting. Han er en naturlig people pleaser, men du kan fornemme, at der er noget falsk over det.

Du kan se ved at være opmærksom på hans ansigtsudtryk, at han ikke er ærlig.

De ting, han gør for dig, virker overdrevne og planlagt alt for nøje, og han begår sjældent fejl, især i begyndelsen af forholdet.

Når noget virker for godt til at være sandt, er det som regel også tilfældet.

7. Han søger konstant opmærksomhed

Du er lige ved at tage til en fest, som han kendte til, og han ringer til dig for at fortælle dig, at han ikke har det godt, og at du er nødt til at tage hen til ham.

I starten vil du være glad for det, men med tiden vil du opdage, at det er et mønster. Han gør det med vilje for at trække dig væk fra at have det sjovt med andre mennesker og fokusere al din energi og tid på ham.

8. Han fortæller dig triste historier på “belejlige” tidspunkter

Han har mange triste historier, og han formår på en eller anden måde at dele dem med dig på de mest belejlige tidspunkter.

Normalt, når han er færdig med at tale og græde, vil han bede om noget som f.eks. en tjeneste eller penge, eller han vil bede dig om at gøre noget, som du allerede har sagt nej til.

Dette er et klart tegn på, at han manipulerer dig, og du bør droppe ham, uden at stille spørgsmål.

9. Han græder hele tiden

En fyr, der er modig nok til at vise sine følelser, er fantastisk, men denne fyr græder hele tiden, især når tingene ikke går som han vil.

Der er en god chance for, at hver gang du skal fortælle ham noget virkelig vigtigt, som han antager vil være ubehageligt, bliver han pludselig super følelsesladet og græder.

Det er som om han kan græde på kommando, når det passer ham.

Hvis du ved at læse dette har indset, at din følelsesladede kæreste faktisk er en manipulator, og du nu føler dig skuffet eller vred, forstår vi dig godt.

Det vil være svært at forlade den slags fyr, da det er der, hvor hans manipulationstaktik vil nå sit højeste niveau.

Vær stærk, og lad ham ikke narre dig til at blive hos ham. Du ved nu bedre.