Skip to Content

Den Type Forkerte Fyr, Du Altid Falder For, Baseret På Dit Stjernetegn

Den Type Forkerte Fyr, Du Altid Falder For, Baseret På Dit Stjernetegn

Du er måske ikke klar over det, men du falder normalt for fyre, der har flere ligheder, end du måske forestiller dig.

Hvis du kommer til at tænke på alle dine hjertesorger og opbrud i fortiden, har de sandsynligvis meget til fælles.

Selvfølgelig har det ikke så meget at gøre med hvordan de fyre du vælger ser ud, som det hænger sammen med deres personlighedstræk.

Vædderen

Forpligtelsesfobien

Den type giftige mænd, som du har en ting for, er dem, der er rædselsslagne for at binde sig.

De vil føre dig bag lyset i årevis uden nogensinde at sætte jeres forhold på det næste niveau, mens de samtidig lover dig, at tingene er ved at blive mere seriøse når som helst nu.

Taurus

Ham, der spøger dig

Du ved ikke hvorfor, men på en eller anden måde ender du altid med en fyr, som aldrig giver dig nogen form for afslutning, og som forsvinder fra dit liv uden nogen forklaring.

Selvom du er begyndt at give dig selv skylden for dette, er sandheden, at du bliver ved med at vælge mænd, der ikke ved, hvordan man kommunikerer, og som er for stor en kujon til at stå over for ethvert problem, som I to støder på.

Gemini

Ham, der kræver opmærksomhed, som han aldrig giver tilbage

Folk tænker på dig som ufølsom, men sandheden er, at bag dit legesyge ydre gemmer der sig en pige, der giver hele sit selv til sine kære.

Du er altid den, der elsker mere, fordi du konstant er tiltrukket af fyre, der ikke kan give dig den kærlighed og den investering, du har brug for.

Det er de mænd, der behandler dig som deres andet valg, mens de forventer at have en plads øverst på din prioriteringsliste til enhver tid.

Krebs

Den alt for gode til at være sandfærdig fyr

Du ønsker dig et eventyr og en prins charming. Ikke desto mindre fører dine drømme om at finde en perfekt romance dig ofte til problemer.

Disse drømme får dig til at falde for mænd, som i første omgang ser ud til at være søde fyre, men som ender med at være værre end alle andre.

I stedet for at lede efter en fejlfri partner skal du være mere realistisk og forstå, at din potentielle kæreste ikke kan have alle de kvaliteter, som du forestillede dig, at han skulle have.

Leo

Ham, der komplimenterer sig vej ind i dine bukser

Dit ego er på størrelse med et bjerg.

Derfor er den type fyr, som du højst sandsynligt falder for, den, der snakker sødt til dig og roser dig, hver gang han får chancen.

Desværre er det ofte bare denne mands vej mod dit soveværelse.

Jomfruen

Ham, der nægter at sætte etiketter på tingene

Så længe du kan huske, har du siddet fast i næsten forhold uden en titel.

Selvfølgelig får du dig selv hurtigt nok ud af disse situationer, fordi det driver dig til vanvid at du ikke ved, hvor du står.

Men før du ved af det, falder du for en fyr, der nægter at sætte en etiket på tingene igen og igen.

Vægten

Fyren, der sætter dig til sidst

Den type forkerte fyr, som du altid finder dig selv forelsket i, er ham, der aldrig har tid eller energi til rent faktisk at være sammen med dig, selvom I to officielt er et par.

Hver gang du taler med ham om det, lover han, at tingene vil ændre sig snart nok, og at han ikke værdsætter dig og tager dig for givet vil være en del af fortiden, men alt forbliver det samme.

Skorpion

Den serielle snyder

Selvom du anses for at være det mest jaloux tegn i stjernetegnet, er sandheden, at din jalousi som regel er alt andet end meningsløs.

Din intuition er stærk, og for det meste fanger du din partner i at være utro, hvilket får dig til at tro, at du har en ting for seriefuskere.

Skytten

Den kontrol-freak

Den type giftige mand, du normalt falder for, er den, der ønsker at kontrollere alle dine træk.

Disse fyre er fødte manipulatorer, og de er klar til at gøre alt, hvad der skal til, bare for at nå deres mål og forvandle dig til den kvinde, som de mener, du skal blive.

Stenbukken

Løgneren

Du ved ikke, hvordan du tiltrækker dem, men på en eller anden måde bliver du ved med at løbe ind i tvangsløgnere.

Det er de fyre, der ikke kunne fortælle sandheden, selv om deres liv afhang af det, og fyre, der bogstaveligt talt lyver om alt, ikke kun om de ting, der har med jeres forhold at gøre.

Vandmanden

Den tvangsmæssigt jaloux

Du værdsætter dit personlige rum og din frihed lige så meget som den næste person.

Du har dog en vane med at falde for mænd, der forsøger at begrænse din frihed, og hvis jalousi ender med at ødelægge jeres forhold.

Det er sødt, hvis en fyr ikke har et problem med at vise dig, at han er bange for at miste dig, men det er alt andet end sundt at have en besiddende kæreste.

Fiskene

Den umodne mors dreng

Dit ønske om at redde mænd og hjælpe dem, når du får chancen, gør dig til den perfekte lokkemad for umodne fyre, der ikke har et mål i livet, og som leder efter nogen til at guide dem igennem det.

Husk, at du har brug for en ligeværdig partner – ikke et barn, der aldrig vil blive voksen.