Skip to Content

5 Stjernetegn, Der Ikke Er Kæreste-Materiale

5 Stjernetegn, Der Ikke Er Kæreste-Materiale

Selvfølgelig er der altid undtagelser fra reglen, men der er nogle få stjernetegn, som ikke er disponeret til at være gode kærester. Det står ikke skrevet i deres stjerner.

Tjek ud, hvilke de er:

1. Jomfruen

Jomfru-mænd er virkelig ikke skabt af kæreste-materiale. De tror, at de altid har ret, og de elsker at diskutere for at gøre deres pointe gældende. De er også kendt for at være en smule nidkære, hvilket virkelig kan drive deres kæreste til vanvid.

Ved første øjekast ville man sige, at de er indbegrebet af selvtillid, fordi de er meget højrøstede og kan lide at prale af deres præstationer, men de gør det bare for at dække over deres usikkerhed.

De har også nogle fantastiske karaktertræk. De er meget intelligente, organiserede og besidder en god humoristisk sans.

Dog har deres tunge en tendens til at være hurtigere end deres forstand, og de har for vane at trykke på alle de forkerte knapper. De vil indse, hvad de har gjort, og undskylde senere, men til den tid vil det være for sent.

2. Taurus

En Taurus-mand er kendetegnet ved stædighed, og det alene gør ham ude af stand til at finde et fælles grundlag med sin partner.

Han opfører sig som regel som om han gør sin kæreste en stor tjeneste ved bare at være i hendes liv. Han har en tendens til at være en smule bossy og gør kun ting, der passer ham.

Han vil ikke tænke sig om to gange før han deler de problemer, han måtte have med sin kæreste foran sine venner og familie, hvilket er forkert på så mange niveauer.

Han vil dog ikke være sin partner utro. Ifølge stjernetegn er en Tyr et af de mest trofaste tegn. Han er også ærlig, hårdtarbejdende og pålidelig, så der er noget materiale at arbejde på, selvom det kommer til at tage meget tid og kræfter.

3. Fiskene

De har en vane med at overtænke, planlægge fremtiden, før den overhovedet begynder, og have alle mulige forventninger til deres forhold.

Men mens det er fint i fantasiland er virkeligheden noget helt andet. Du kan ikke kontrollere, hvordan folk opfører sig i visse situationer. Du kan ikke forudsige alle deres træk. Du kan ikke belaste dem med dine regler.

Det er derfor, at Fiskene har svært ved at opretholde forholdet. Deres betydelige anden er bundet til at blive udmattet af at jage deres visioner og føle, at de ikke er gode nok.

4. Vædderen

For at indse, hvorfor en Vædder er et elendigt kæreste-materiale er det nok at sige, at han er dominerende og kortfattet, og et forhold med ham kan blive så rodet og svært at håndtere.

Der er også nogle gode sider ved en Vædder-mand. Han er modig, den evige optimist og meget loyal. Men det bliver let overskygget af hans tendens til at kommandere folk rundt og behandle dem som sine håndlangere.

Han forventer, at en kvinde skal bøje sig bagover for at passe til hans behov og travle tidsplan. Det paradoksale i det hele er, at når først en kvinde bliver så føjelig og imødekommende, bliver han træt af at være sammen med hende på ingen tid. Indtil han får styr på nogle ting i sit hoved, vil ingen kvinde være lykkelig ved hans side.

5. Skorpionen

Skorpionen er et af de mest passionerede stjernetegn, og kvinder bliver let hooked på hans mystiske natur og sexappeal.

Men i det øjeblik tingene begynder at blive mere seriøse, vil en Skorpion løbe væk fra ham. Hans frygt for at binde sig er så stærk, at han vil bruge en større del af sit liv på at løbe væk fra kærligheden.

Desuden er kommunikationsevner ikke noget, som en Skorpion-mand kan prale af. Han kan ikke lide at tale om sine følelser eller sige sin mening.

Det er derfor, at hans betydelige anden altid er i en slags limbo, hvor hun ikke ved, hvad der foregår i hans sind.

Selvfølgelig er han måske klar til et meningsfuldt forhold en dag, men ingen ved, hvornår den dag kommer, ikke engang han selv.