Skip to Content

Den Type Du Er Tiltrukket Af, Men Ikke Er Meningen At Du Skal Være Sammen Med, Baseret På Dit Stjernetegn

Den Type Du Er Tiltrukket Af, Men Ikke Er Meningen At Du Skal Være Sammen Med, Baseret På Dit Stjernetegn

Det kræver som regel mange års erfaring og utallige mislykkedes forhold for at indse at du har for vane at falde for dem som ikke passer til dig, og til at indse hvorfor du konstant bliver tiltrukket af dem som det ikke er meningen du skal være sammen med.

Det er derfor vi er her til at hjælpe dig med at fortælle dig at du bliver ved med at lede efter den kærlighed du tror du vil have, istedet for den du har brug for.

Vædderen

vædderen stjernetegn

Det er ikke noget du bevidst leder efter, men du bliver altid tiltrukket af en du kan dominere. Inderst inde har du en trang til at være bedre end den anden, men det bringer dig mere skidt end godt i sidste ende.

Og selv om du ikke bemærker din partners underdaniske rolle til at begynde med, så vil du senere hen i forholdet se dig selv som en forælder og lærer. I sidste ende bliver du frustreret over altid at skulle være den voksne og mere modne partner.

Og alt det fortæller dig at du skal fokusere din energi mod en som vil være dig ligeværdig.

Ja, du føler dig måske truet af den person i begyndelsen, men du vil snart indse at det er en lettelse at have en rigtig livspartner.

Tyren

Tyren

Når du tænker på den perfekte partner, kommer du med en række egenskaber og karakteristika som de skal have.

Men du vejer alle deres gode og dårlige sider og det forhindrer dig i at dykke endnu dybere og fra at lære dem bedre at kende.

Under denne proces, ser du altid bort fra kemien. Du ser bort fra dit hjerte og din mavefornemmelse, og i sidste ende vil du indse at du ikke er lykkelig med den person som du troede det var meningen du skulle være med.

Tvillingen

tvillingen stjernetegn

Hvis du er en tvilling, tiltrækkes du altid af en som minder om dig. Du tiltrækkes af spontane og eventyrlystne mennesker, en som vil være spændende og romantisk, og som vil give dig en rutchebane af forskellige følelser.

Men desværre er det normalt ikke en person der passer til dig, og det er ikke den perosn som vil give dig den sikkerhed som du har brug for.

Jeg siger ikke at du skal stoppe med at lede efter sommerfugle, jeg råder dig bare til at tage andre ting i betragtning når du vælger den du skal tilbringe resten af livet med.

Find en som er din sikre havn, en som gør dig rolig og en hvis kærlighed gør at du føler dig hjemme.

Krebsen

kræft stjernetegn

Dit problem er at du normalt er mere forelsket i ideen om kærlighed end med personen selv. Og denne idealistiske og romantiske tilgang giver dig ofte en masse problemer fordi det gør at du stopper med at tænke dig om, hvis der er romantik i luften.

Selv om det at følge sit hjerte er en god ting, så er der andre ting du skal tage i betragtning før du involverer dig med en ny, fordi desværre er kærlighed ikke altid nok.

Vær sikker på at du finder en partner der passer til dig, og en hvor der er en større chance for at tingene ender med at fungere.

Løven

Løvens tegn

Løver tiltrækkes normalt at personer der minder om dem selv. Selv om de kan lide at være den dominerende partner i forholdet, vil de have en der kan udfordre deres autoritet og en som vil overveje en værdig modstander.

Og selvom sådan et forhold er interessant og spændende i begyndelsen, så bliver det udmattende og kedeligt i længden.

Du har brug for en som er nede på jorden, fordi det er den eneste type der kan bringe lidt ro ind i dit liv.

Jomfruen

jomfru stjernetegn

Hvis du er født under dette stjernetegn, kan du lide at have kontrol. Du vil være perfekt og du har behov for at alle omkring dig er så perfekte som muligt.

Så, når du møder en der er din modsætning og hvis liv er et stort rod, bliver det din mission at få styr på tingene. Selvfølgelig ender den form for forhold aldrig godt.

Vægten

Vægten stjernetegn

Du har en desperat trang til at have kærlighed i dit liv, så du ender som regel med at forelske dig i en, bare fordi personen gav dig sit hjerte.

Du vil gerne gengælde det, og dermed ser du fuldstændig bort fra dine virkelige følelser for denne person.

Jeg ved at du higer efter et forhold med karma og at finde din bedre halvdel, men du kan ikke fremtvinge sådanne ting.

De sker når det er meningen at de sker, og det eneste du kan gøre er at vente tålmodigt på at de sker for dig.

Skorpionen

skorpion stjernetegn

Hvis du hører under dette stjernetegn, bliver du altid tiltrukket af en som tydeligvis er uopnåelig, og ude af rækkevidde for dig.

Så du ender naturligvis med at lide på grund af en person som du vidste fra dag et at du aldrig kunne få.

Skorpioner kan lege, men det betyder ikke at du skal bruge hele livet på at jagte en.

I stedet, hvis du virkelig vil være lykkelig, så har du brug for at stræbe efter noget der er mere konsistent og permanent.

Skytten

skyttens stjernetegn

Hvor mange gange har du hørt at modsætninger tiltrækker hinanden? Og mens det er sandt, er det også sandt at dem som er for forskellige har svært ved at blive sammen i længere tid.

Det er præcist hvad der sker for dig. Du bliver altid tiltrukket af dem der har en anden personlighed end din.

Og mens det kan være spændende i begyndelsen, vil du ende med at indse at den person du ikke har noget til fælles med ikke kan være din forevige person.

Stenbukken

Stenbukkens stjernetegn

Hvis du hører under dette stjernetegn, har du en tendens til at falde for selvstændige typer. Selvom den type ikke vil kvæle dig, og vil give dig plads, er det også den type der gør at du føler dig følelsesmæssigt overset.

Jeg siger ikke at du skal gå efter en som er krævende og besidderisk jalous, men du bør lede efter en som giver dig deres ubetinget opmærksomhed og kærlighed.

Vandmanden

vandmanden stjernetegn

Den mest almindelige fejl du begår når det kommer til forhold, er at du forsøger at spejle dig selv i din partner.

Hvis du ser nøgternt på det, har du brugt hele dit datingliv på at finde den samme person som dig selv af andet køn.

Men bare fordi du tror at det er den person du stræber efter at blive, betyder det ikke at de er din soulmate, at i passer sammen, eller en ment til at være sammen.

Fisken

fiskenes stjernetegn

Fisken er følelsesmæssige givere, og det gør dem til det perfekte offer for følelselsmæssige vampyrer.

Når du holder af en, er din kærlighed ubetinget og du holder aldrig dine følelser tilbage. Du er helt naturligt tiltrukket af personer der vækker den følelsesmæssige side af dig.

Men desværre, finder du tit dig selv fanget i et forhold præget af empatisk narcissisme, og du ender altid med at trække det korteste strå.