Skip to Content

Hun Elsker Så Meget, Fordi Hun Ved Hvordan Det Er At Blive Elsket Så Lidt

Hun Elsker Så Meget, Fordi Hun Ved Hvordan Det Er At Blive Elsket Så Lidt

Det er sandt. Hun tror stadig på kærligheden til trods for alt hvad der er sket til hende.

Hun var så ødelagt at kun knap klarede at samle sig selv op igen bagefter. Hun blev frarøvet kærlighed i så lang tid at det efterlod hende følelsesløs i lang tid.

Og ja, den nemmeste vej for hende, ville være at opgive kærligheden fuldstændig. Men hun ved ikke hvordan man gør det. Det kan hun ikke. Hun elsker så meget fordi hun er modig nok til at give kærlighed uanset hvad risikoen er.

Hun tror på at kærligheden er risikoen værd. Hun tror på at den stadig findes. Hun skal bare finde en som elsker lige så meget som hende.

Hun elsker uden at holde tilbage fordi det eneste hun fik var små glimt af kærlighed.

Hun elsker højlydt og vildt. Hun ved ikke hvordan hun skal skjule hendes følelser, og det er der alligevel ingen grund til. Hun vil vise det åbenlyst overfor dem hun holder af.

Hun skriver tilbage så snart hun ser beskeden, fordi hun ikke gider at lege, eller ignorere den anden. Hun ved hvor forfærdeligt det føles når du venter på et svar, der altid kommer for sent.

Hun finder tiden, selv i løbet af hendes mest travle uge, for dem der er vigtige. Hun kender alt for godt hvordan det føles kun at få små krummer af en andens opmærksomhed. Hun ved hvor forfærdeligt det er at tro at de kun er der når det er bekvemt.

Den smerte vil hun ikke påføre en anden person. Hendes fortid har ikke efterladt hende bitter og hævngerrig. Den har lært hende værdifulde lektier..

Hun ved at få andre til at betale for en andens synder, ikke ændrer noget. Istedet, har hun gjort det til hendes mission i livet at sikre sig at hun aldrig påfører andre den smerte hun har gennemgået.

Hun yder en større indsats end hun burde, fordi der ikke blevet ydet nogen for hende.

En lille indsats, et skridt i hendes retning, en der kan give mindst halvdelen af han hun giver var det eneste hun havde brug for, og aldrig fik.

Hun giver alt, eller intet. Hun giver altid mere, nogle vil sige for meget, men hun ved ikke hvordan hun skal give halvdelen af sig selv til en hun virkelig holder af.

Hun er så betænksom, og hun kan lide at give andre følelsen af at være noget særligt, specielt hvis det er en hun er forelsket i. Hun vil altid finde en ny måde at fortælle ham at hun tænker på ham, og at han er savnet hver gang han ikke er der.

Hun lytter, fordi der var ikke nogen der lyttede til hende da hun havde allermest brug for det.

Hun lytter og er der, uanset hvad, men endnu mere nu, hvor hun ved hvor svært det er at være sammen med en og føle sig alene. Hun har aldrig haft den støtte hun havde brug for.

Hun havde aldrig nogen til at hjælpe hende med hendes byrder. Hun skulle altid klare det selv. Hun tog også altid andres byrder på sig. Hele verdens vægt var på hendes skuldre.

Hun ved at hun ikke altid kan hjælpe. Hun ved at hun ikke kan løse alle andres problemer, men hun ved også hvor vigtigt det er at lytte. Hun ved at det at være der er nok.

Hun havde ingenting, det er derfor hun er klar til at give alt til den rette person.

Hun elsker så meget fordi hun ved hvordan det føles at blive elsket så lidt. Det ønsker hun ikke for nogen. Heller ikke for sig selv.

Det forfærdelige følelse jagter hende stadig. Man bør ikke tigge om kærlighed. Kærlighed bør ikke fastlåse eller bure nogen inde. Det ved hun nu.

Hun har lært hendes lektier, og hun vil nu gøre hendes bedste for ikke at gentage de samme fejl. Hun kan genkende alle de røde flag på flere kilometers afstand.

Så hun vil gøre hendes bedste for at vælge bedre næste gang kærligheden banker på hendes dør. Hun vil sikre sig at kærligheden er ægte, ellers åbner hun sig slet ikke.