Skip to Content

5 Forfærdelige Måder Hvorpå Dating Med En Giftig Mand Ændrer Dig

5 Forfærdelige Måder Hvorpå Dating Med En Giftig Mand Ændrer Dig

Du hører altid advarslerne om hvordan det at gå på date med en giftig fyr kan skade din selvtillid, men det er ikke alt det kan gøre.

Helt ubevidst ændrer du dig til en anden person.

Når du går på date med en fyr som ham, kan hans adfærdsmønster på en eller anden måde smitte af på dig, og uanset om du kan lide det eller ej, så efterligner du faktisk hans opførsel uden at du opfatter det.

Det ved jeg med sikkerhed, for det skete for mig. Jeg var en helt anden person før jeg gik ud med ham den giftige fyr.

Jeg var rar, påskønnende, og var der altid for mine venner. Men med tiden begyndte jeg at indse hvor meget hans adfærd påvirkede min og hvor meget jeg havde ændret mig til det værre.

Jeg kunne virkelig ikke lide den person jeg var blevet, og så snart jeg blev opmærksom på det, foretog jeg ændringer i mit liv, efter at have forladt ham.

Det her er alle måder hvordan en giftig mand ændrede mig til det værre, og jeg håber at du ikke lader det ske for dig.

1. Det gjorde mig usikker

Som om et lavt selvværd ikke var slemt nok, gjorde han mig usikker på mig selv. Det er den værste følelse når du ikke føler du kan stole på dig selv.

Og den eneste grund til det er den konstante strøm af løgne som han blev ved med at komme med dagligt.

Han fik mig til at stille spørgsmålstegn ved min sunde fornuft, og jeg troede faktisk at jeg var ved at blive skør.

2. Jeg blev ekstrem nervøs

Det var sindsygt. Jeg var aldrig sikker på noget, og jeg forventede altid det værste. Det skyldtes hans utrolige humørsyge, og det faktum at han efterlod mig strandet som en hval, SÅ mange gange.

Selv når vi var på date, sad jeg og tænkte om han virkelig kom eller ville blive væk – hvilket han tit gjorde, siden han ikke ejede normal høflighed nok til at sige til mig at han ikke kunne komme. Jeg var vildt nervøs og havde aldrig ro i sindet, aldrig.

3. Jeg blev egoistisk

Det var det jeg hadede mest! Det var ham der var egoistisk, men på en eller anden måde faldt jeg ind i hans mønster og var der ikke når mine venner havde brug for mig.

Jeg sikrede mig altid at jeg var der for ham, med det resultat at jeg fuldstændig forsømte mine egne venner og dem jeg holdt så meget af.

Jeg brokkede mig altid over hvor træt, frustreret og overset jeg følte mig, så meget at jeg glemte at give dem en chance for at sige noget til mig.

Giftige mænd kan være SÅ krævende, og jeg tænker at det også smittede af på mig. Jeg glemte at være en god ven, men heldigvis kom jeg til fornuft igen.

4. Jeg mistede fokus på de ting der betød noget for mig

Når du er i et forhold med en giftig mand, er al din opmærksomhed rettet mod ham og at pleje alle hans behov, og sikre at han på ingen måde mangler noget. Jeg kom altid i anden række.

De ting jeg elskede at gøre før jeg mødte ham blive tilsidesat. Mit LIV blev nedprioriteret.

Jeg mistede overblikket over hvad der var vigtigt for mig, på grund af hans egoisme og selvcentreret væremåde. Lad det aldrig ske for dig. Lær af mine fejl.

5. Det gjorde mig fysisk syg

Jeg var så stresset hele tiden at det begyndte at påvirke mit fysiske helbred. Jeg havde aldrig før været syg.

Jeg havde dårligt nok nogle bekymringer om mit helbred, så da jeg begyndte at få en uforklarlig hovedpine, ondt i maven og følte mig svimmel uden grund – mens jeg datede min giftige kæreste – begyndte det hele at give mening.

Min mentale sundhed led så meget af at blive udsat for hans daglige BS, at det begyndte at reflektere sig på mit fysiske helbred. Jeg ville ikke mere, og han skulle ud af mit liv så snart jeg indså disse ting.

Han var seriøst ikke værd at bekymre sig om, og hvis jeg kunne skrue tiden tilbage, ville jeg vælge aldrig at have mødt ham. Der er intet godt kommet ud af at gå med date med den klovn, og Gud ske tak og liv for at jeg kom til fornuft.

Jeg er langt bedre rustet nu til at gå på date med en normal fyr, og mentalt har jeg aldrig haft det bedre.

Jeg trives og har ingen tolerance overfor giftige fyre som jeg støder på. Det er jeg endelig færdig med.

Ingenting og ingen er værd at miste dig selv for.