Skip to Content

Den Giftige Måde, Du Håndterer Din Hjertesorg På, Ifølge Dit Stjernetegn

Den Giftige Måde, Du Håndterer Din Hjertesorg På, Ifølge Dit Stjernetegn

Hvad er det, du gør mod dig selv, når du går igennem en hjertesorg, som forhindrer dig i at helbrede sundt?

Den giftige måde, hvorpå du håndterer din hjertesorg, baseret på det stjernetegn, du tilhører?

Vædderen

Din største fejl, når det kommer til brud, er, at du forsøger at maskere din smerte med vrede.

Det er nemmere for dig at indrømme, at du er rasende på den anden person og endda vred på dig selv for at lade sådan en person være en del af dit liv og for at vælge forkert end at acceptere det faktum, at dit hjerte er knust i stykker.

Du er måske ikke klar over det, men sandheden er, at du betragter al følelsesmæssig smerte som dit eget personlige nederlag, så du tror, at den bedste måde at undgå den på er at kanalisere den på denne måde.

Taurus

Hvis du tilhører dette stjernetegn, er dit problem, at du ikke ved, hvordan du skal acceptere, at et forhold er kommet til en ende eller det faktum, at den anden person ikke elsker dig på den måde, som du forventer det af ham.

I stedet har du en vane med at presse tingene for hårdt og tror, at de vil fungere, hvis du giver dem bare et forsøg mere.

Al denne adfærd får dig til at miste din værdighed, og du fremstår som en person, der tigger om kærlighed, uden at du overhovedet er klar over det.

Gemini

Hvad du ikke synes at kunne forstå er, at dit hjerte har brug for tid til at hele efter et brutalt brud.

Alle, også du, har brug for noget tid til at få styr på deres lort efter at være blevet såret.

Dette er dog noget, som du nægter at acceptere. I stedet antager du, at et rebound-forhold er præcis det, du har brug for for at rette op på dig selv.

Når du endelig forstår, at tingene ikke fungerer på den måde, ender du selvfølgelig med at såre flere mennesker end nødvendigt, og du ender med at knuse dit eget hjerte endnu mere.

Kræft

Når det kommer til opbrud, har du en tendens til at idealisere den anden person, selv efter at de har gjort dig ondt.

Du kan tilsyneladende ikke acceptere, at de er dårlige for dig, og at de ikke holdt lige så meget af dig, som du gjorde af dem, så du fortsætter med at lede efter undskyldninger for alt, hvad de gjorde.

Det mest giftige, du gør, mens du håndterer din hjertesorg, er at tage det overordnede ansvar for, at tingene endte, som de gjorde.

Du bliver ved med at spekulere på, hvad du kunne have gjort anderledes for at undgå dette brud, og hvordan det kan være, at du ikke var nok til, at din partner kunne elske dig.

Leo

Når du afslutter et romantisk forhold, lader du som om den person, du gik ud med, aldrig har været en del af dit liv.

Ja, det er altid en god idé at efterlade din eks i fortiden, hvor de hører hjemme, især når tingene ikke ender godt, men smerten vil ikke forsvinde fra den ene dag til den anden, hvis du sletter alle optegnelser om, at de nogensinde har eksisteret, og den vil heller ikke forsvinde på magisk vis, hvis du lader som om hele dit forhold aldrig har betydet noget.

Jomfruen

Den giftige ting du gør, mens du håndterer din hjertesorg, er at overtænke og overanalysere.

Du kan tilsyneladende ikke fatte, at tingene blev som de blev, og du leder altid efter en dybere mening og en grund bag alt, hvad der skete.

Du kan tilsyneladende ikke komme videre uden at få en afslutning, og du fokuserer al din energi på at tænke grundigt over hver eneste lille detalje, der førte til dette resultat.

Vægten

Det værste du ubevidst gør efter at have fået knust dit hjerte er at give op på kærligheden helt og holdent.

Du mister håbet om, at du nogensinde vil finde din lykke, og du begynder at antage, at alle er lige som din eks.

Du begynder at se på hele dit liv gennem dette hjertesorgs prisme, og du får følelsen af, at hele din verden er ved at falde fra hinanden.

Skorpion

Ud af alle stjernetegn er du den, der håndterer din hjertesorg på den mest typiske af alle giftige måder.

Du kan tilsyneladende ikke se den smerte, du føler, i øjnene, så du gør alt, hvad der står i din magt for at jage den væk.

Det værste ved den måde, du håndterer tabet af en du elsker, er, at du går i seng med alle, der kommer på din vej, i den overbevisning, at al denne meningsløse sex vil udfylde tomrummet inden i dig.

Skytten

Hvis du tilhører dette stjernetegn, har du en ukontrollabel trang til at genopfinde dig selv i det øjeblik dit hjerte knuses.

Du tror, at den nemmeste måde at få nogen ud af dit system på er at ændre noget ved dit udseende.

Hvad du ikke ved er, at smerten kommer indefra, så du er nødt til at arbejde på at forbedre dit indre i stedet for dit ydre, hvis du virkelig ønsker at helbrede.

Stenbukken

Et hjerteslag er alt andet end let for dig.

Men for dig er din stolthed vigtigere end alt andet, og du ville aldrig tillade andre at se den sande intensitet af din smerte.

Så du lider i stilhed og lader som om alt er i perfekt orden, mens du faktisk er ved at dø indeni, og det er noget af det værste, du kan gøre mod dig selv.

Vandmanden

Når du går igennem en hjertesorg, har du nogle masochistiske vaner.

Du fortsætter med at knuse dit eget hjerte ved at stalke din eks’ sociale medier, ved at gå dine gamle billeder igennem og ved at lytte til de sange, der minder dig om dem.

Selv om det aldrig er en god idé at lade som om smerten ikke eksisterer, bør du heller ikke grave dine sår dybere.

Fiskene

Hvis du tilhører dette stjernetegn, skærer du ikke kun af med den, der har gjort dig ondt, når du bliver såret.

I stedet lukker du alle ude, og du lader ikke folk hjælpe dig, idet du tror, at du kan klare dig igennem det hele selv.

Selv om det er fantastisk at være sin egen helt, er der ikke noget skamfuldt i at tage imod en hånd fra dem, der står dig nær.