Skip to Content

6 Måder At Få Ham Til At Føle Sig Ked Af, At Han Ikke Behandler Dig Rigtigt

6 Måder At Få Ham Til At Føle Sig Ked Af, At Han Ikke Behandler Dig Rigtigt

Hvis du har været igennem et brud eller er i et forhold, og du spekulerer på, hvordan du kan få din fyr til at have ondt af, at han ikke behandler dig ordentligt, er du kommet til det rette sted.

Sagen med fyre er, at de for det meste ikke engang er klar over, at de har gjort noget forkert over for dig.

De tror, at hvis du ikke flipper ud med det samme, må alt være i orden. Fyre forstår ikke, at kvinder reagerer forskelligt på mishandling.

Med The Devotion System kan du være sikker på, at han aldrig vil gøre noget, der kan såre dig igen.

Kvinder har udviklet en enorm evne til at modstå smerte, og det er derfor kvinder er i stand til at føde og gå igennem enorme mængder smerte uden at sige et ord.

Det er derfor, at når han gør dig ondt, ignorerer du simpelthen følelsen og lader som om, at du ikke er såret i et stykke tid, indtil det går i gang.

Han fortsætter med at leve sit liv og tror, at han ikke har gjort noget forkert mod dig, og i stedet for at føle sig ked af det, er han det stik modsatte.

Når sådan noget sker, har du al mulig ret til at få ham til at føle sig ked af, at han ikke behandler dig som du fortjener, og her er 6 måder, der vil hjælpe dig med at opnå det.

1. Lad være med at ringe til ham, og lad være med at sende ham en sms

Jeg ved godt, at du har lyst til at fortælle ham alt og få ham til at lide, men det er det værste, du kan gøre. Den gyldne regel er ikke at ringe til ham og ikke at sende ham en sms.

Hvis du sender ham en sms eller endnu værre ringer til ham, vil han tro, at alt er som før, og at du stadig er den dumme kvinde, der tigger om en undskyldning.

Det skal du ikke gøre. Du er nødt til at lade ham vide, at han har såret dig, men at du ikke er vred på ham – du er skuffet.

At råbe i telefonen vil kun have en modvirkning, og du ønsker ikke at forvirre ham eller få ham til at tro, at du er desperat. Det er du ikke.

Du er helt klar over, hvad der er sket, og du har al mulig ret til at være skuffet. At råbe vil kun betyde, at du er vred på ham, men hvis du ignorerer ham, vil han snart fortryde det, han har gjort mod dig.

2. Ignorer ham, når han er i nærheden af dig

Hvis I to bor sammen, skal du, uanset hvad han gør eller siger, ignorere ham, indtil han undskylder sin opførsel.

Fortsæt blot med at gøre det, du gjorde, og lad som om han ikke eksisterer. Mænd er virkelig case sensitive, når det kommer til dette.

Lær alle de bedste taktikker til at få et perfekt harmonisk forhold lige HER.

De kan ikke holde ud, at de ikke længere er ønsket. Og så begynder han at spole scener tilbage i sit hoved for at finde årsagen til din ignorering af ham og for at undskylde for det.

Det samme gælder, hvis I to lige har slået op.

3. Svar med JA eller NEJ

Hvis du spørger en mand om, hvad der er det værste, en kvinde kan gøre, vil de fortælle dig, at det simpelthen er at svare med “Ja” eller “Nej”.

Hvis du fortsætter med at tale med din normale sætningsopbygning, vil de tro, at du bare i øjeblikket er sur af en ukendt grund, og at du på en eller anden måde på magisk vis vil ændre din adfærd.

Men hvis du svarer med “ja” eller “nej”, vil han vide det. Han vil straks vide, at det er ham, der har kvajet sig, og han vil straks have ondt af det, han har gjort dig.

4. Vis ham, at du ikke har brug for ham

Selvfølgelig har du ikke brug for ham. Men det er fyre ikke klar over.

De lever for følelsen af at have brug for nogen, for på den måde tror de, at de står over dig.

Hvis du viser din sårbarhed og tigger ham om at undskylde eller komme tilbage til dig, vil han ikke gøre det, fordi det ikke er indbydende.

Men hvis du viser ham, at du ikke har brug for ham, og at du har det helt fint uden ham, vil han straks indse, at han har gjort noget forkert.

Det vil være mistænkeligt for ham, fordi du pludselig ikke længere har brug for ham eller ønsker ham.

Dette vil ramme hans ego, og han vil få dårlig samvittighed over sig selv, fordi han har fejlet som mand, hvilket vil tvinge ham til at have ondt af alle sine tidligere handlinger.

5. Hav det sjovt og se godt ud

Der er intet mere sexet end en kvinde, der ved, hvordan man har det sjovt og nyder livet.

Når han ser dig se dig se bedst ud og have det sjovt uden ham, vil det drive ham til vanvid.

Det vil drive ham til vanvid, fordi mænd er jaloux, når en kvinde ved, hvordan man har det sjovt uden dem. De tror, at de skal være centrum for dit univers.

Hvis du har det sjovt og samtidig ignorerer ham, vil han indse, at han må have gjort noget frygteligt forkert, for at du kan opføre dig på denne måde.

6. Skil dig af med nogle af de ting, han har givet dig

Efter et brud er det smarteste at gøre at skille sig af med alle de ting, han nogensinde har givet dig, fordi det vil hjælpe dig med at få det bedre, og samtidig vil det få ham til at få det dårligt med sig selv.

Du kan pakke alle hans ting sammen og lægge dem foran hans døre eller aflevere dem med posten.

Når han åbner pakken, vil han mindes alle de tidligere øjeblikke, hvor I to var sammen, og det vil slå ham lige i hovedet.

Han vil føle sig fuldstændig ked af, at han ikke har været der for dig, og at han som mand ikke har formået at behandle dig på den måde, du fortjener.