Skip to Content

5 Grunde Til, At Uafhængige Kvinder Tiltrækker Følelsesmæssigt Utilgængelige Mænd

5 Grunde Til, At Uafhængige Kvinder Tiltrækker Følelsesmæssigt Utilgængelige Mænd

Det er den samme historie hver gang. En smuk, stærk kvinde falder for en mand, der giver hende alt undtagen det vigtigste – kærlighed.

Hun har ikke brug for blomster, hun har ikke brug for smarte ting. Alt hun har brug for er din opmærksomhed og en person, der elsker hende.

Historien ender enten med et øjeblikkeligt brud eller med et forsøg på at forlænge noget, der er dømt til at gå i vasken.

Uanset hvad, så er hjertesorger en selvfølge. Kvinden vil ende med at græde og forsøge at samle sig selv igen.

Hun vil være vred på sig selv for at falde for en følelsesmæssigt utilgængelig mands tricks.

Til alle dem, der er stærke og er i et lykkeligt forhold til deres dages ende, er dette bare BS. De kan ikke acceptere, at det er muligt for en sådan mand at vælge sådan en kvinde.

Men sandheden er, at følelsesmæssigt utilgængelige mænd ikke vælger stærke kvinder – stærke kvinder vælger dem.

Hvorfor?

1. De ser dem som bekvemme

Når de vælger følelsesmæssigt utilgængelige mænd, så vælger de dem af en grund.

Og det er, at så længe de er sammen med dem, kan de være sikre på, at disse mænd ikke vil sætte spørgsmålstegn ved deres autoritet.

De vil ikke gøre noget, der kan kompromittere deres magt. Disse mænd tør ikke gøre det.

De vil ikke stå op imod dem, og de vil ikke sætte spørgsmålstegn ved deres beslutninger. De vil gå med strømmen hver gang.

Selv om dette virker som en fordel, er det ikke en fordel. Med tiden, selv om deres autoritet er ubestridelig, ønsker disse kvinder, at deres følelsesmæssigt utilgængelige mænd skal ændre sig.

De ønsker, at de viser mere hengivenhed, at de viser, at de holder af dem.

Dette sker som regel aldrig, ergo har du den samme gamle historie med to mulige udfald hver gang.

2. De tror, at disse mænd ikke er risikable

Det vil sige, at de er trygge ved dem. De vil ikke blive såret, det er de for stærke til.

Men hvad de ikke ser er, at kærligheden sniger sig ind på dem, gør dem blinde, og de ender med at blive såret uanset hvad.

Uafhængige kvinder lover sig selv, at de ikke vil blive den pige, der venter ved telefonen og venter på, at han ringer tilbage.

De lover sig selv, at de ikke vil vente eller lide for nogen.

Så de har en tendens til ikke at komme for tæt på nogen. De har alle sammen gjort det tidligere, og det endte ikke godt. Det endte med, at de blev frygteligt såret.

3. Selv om de inderst inde ønsker følelsesmæssig tryghed

Ingen af dem vil indrømme det, fordi det virker som om, at de er svage. Der er intet svagt ved at ønske at blive elsket.

Men som regel får det dem til at føle sig sårbare og derfor udsat for måske at blive såret.

Dybt inde ønsker og har stærke kvinder virkelig brug for medfølelse og ubetinget kærlighed, men de vælger følelsesmæssigt utilgængelige mænd, mænd, der er distancerede og ude af stand til at vise, hvad de føler, fordi det virker mere sikkert for dem.

Det virker som om, at de ikke bliver såret.

4. De ved, at følelsesmæssigt utilgængelige mænd vil holde sig på afstand

Stærke kvinder er så gode til at lade som om, at alt er i orden. De vil tage deres “jeg er skide ligeglad”-ansigt på og bevare roen, når de er på nippet til at bryde sammen.

De bygger følelsesmæssige mure omkring sig for at beskytte sig selv.

De behandler denne mand på samme måde. De har altid et alvorligt ansigt på, fordi manden på den måde ikke vil komme tæt på hende. Han vil holde sig på afstand.

Og for at holde forholdet i live vil de smide et smil ind imellem eller en date night. Bare for at holde tingene i gang.

5. De vælger dem, fordi det er nemmere

De sætter pris på deres evne til at holde alt under kontrol. Og hvis ensomhed er den pris, de skal betale, vil de besegle aftalen.

De vælger disse mænd, fordi de ved, at de ikke vil blive følelsesmæssigt involveret, og de vil ikke sætte spørgsmålstegn ved deres evner eller deres autoritet.

Der er intet værre for en stærk kvinde end at gå på kompromis, lade deres partner se deres sårbare side og gensidige beslutninger.

De eneste mennesker, de stoler på, er dem selv. Så det ideelle valg til et forhold er en mand, som ikke vil involvere sig for meget. Fordi han er ligeglad.

Nogle gange træffer hjertet sine egne beslutninger, og deres sind bliver overvældet af spørgsmål som f.eks: “Hvad nu hvis han sårer mig?”, “Hvad nu hvis jeg lader ham elske mig, og han ikke ved hvordan?”, “Hvad nu hvis han forsøger at manipulere mig?”

De vil sætte spørgsmålstegn ved sig selv, men i sidste ende vil de aldrig give op. De vil aldrig lade nogen kompromittere deres frihed eller uafhængighed.

Under det hele er de så bange for at miste det, som det har taget dem så lang tid at opbygge. Det er derfor, kvinder vælger følelsesmæssigt utilgængelige mænd. Fordi de vælger det.