Skip to Content

Vil Han Komme Tilbage Hvis Jeg Lade Ham Være? 20 Måder At Opnå Succes På

Når du afslutter et kærlighedsforhold, kan du ikke bare sådan stoppe med at tænke på din eks. Det er endnu sværere, hvis du har været involveret i et langsigtet forhold til ham og alt hvad du nu ser minder dig om ham.

Han er den sidste du tænker på når du går i seng og den første du tænker på når du vågner op. Du forsøger at finde ud af hvad der gik galt, og dit liv føles ikke rigtig.

Uanset hvor meget du prøver, kan du ikke spise og du har kramper i maven, som ikke giver dig mulighed for at slappe af.

Du er ked af det, fordi du overgav dig til hele den mand, der har besluttet at afslutte jeres forhold og forlade dig som om det ikke var noget vigtigt.

Du ender med at tvivle på dit selvværd, Din sunde fornuft og alle de ting, du troede du var god til. Du var besat af en mand, der var hele din verden, men nu besluttede han at forlade dig og for at komme videre.

Der er så mange følelser inde i dig, og du ved ikke, hvad du skal gøre med dem. Du kæmper hver dag for at stoppe med at tænke på ham, men du kan bare ikke. Selvom i skændtes, vil du stadig have ham til at være en del af dit liv, fordi du ikke vil give op på noget så seriøst.

Da du ved, at du stadig elsker ham, forsøger du at finde ud af løsninger for at få ham tilbage. Så du spørger dig selv, om han vil komme tilbage til dig, hvis du lader ham være. Du tror, at der er en chance for at han vil savne dig, når han ikke ser eller hører fra dig i lang tid.

Og ved du hvad? Du har sikkert ret. Hvis han virkelig elskede dig, vil han indse, hvilken slags kvinde du er, og han vil snart begynde at savne dig. Han vil se, at han ikke kan leve uden dig, og at din lille kamp faktisk ikke er noget dårligt.

Det er bare en god måde at fortælle hinanden, hvad jeres problemer og usikkerheder er, og at fortsætte som før. Så det er bare et spørgsmål om tid, før han vil krybe tilbage til dig og bede dig om tilgivelse, men du skal også spille dette spil på en smart måde.

For at hjælpe dig bedre med dette problem, her er nogle dokumenterede måder, du kan bruge til at få ham til at komme tilbage til dig, når du lader ham være. Så lad os begynde!

1. Ingen kontakt periode

Dette er en af de vigtigste ting, når du vil have din eks til at savne dig og komme tilbage til dig. Du bør vide, at ingen kontakt regel ikke handler om din eks, men om dig, så du er den, der skal stoppe med at besætte ham.

Der er så mange ting, du kan fokusere på, og på den måde stoppe med at tænke på ham. Jeg ved, at du vil savne ham, og at mange mænd vil minde dig om ham, men du er stærk nok til at overvinde den følelse.

Bare ved at vide, at dit nuværende offer er nogle større ting, der vil ske i fremtiden. Hvis du er i stand til ikke at kontakte ham i de første 30 dage, vil du heller ikke kontakte ham I de næste 30 dage, tro mig.

Og efter alt den tid du har brugt uden ham, vil du ikke brug for ham, som du har brug for luft i lungerne. Du vil bare vente på at han kontakter dig i tilfælde han ønsker at I skal starte forfra.

2. I kan ikke være ‘venner’

Når I afslutter et kærlighedsforhold, er det værste du kan gøre, at bede din eks om at være venner. Det er som om din hund dør, og du vil stadig beholde den.

Derfor bør det ikke ske. Du kan ikke forvente at I kan være gode venner efter alt det I har været igennem.

Tidligere elskere er aldrig gode venner på grund af alle de følelser, de stadig føler, og de er ikke undtagelsen fra reglen.

Den bedste løsning ville være at lade ham være og på den måde, vil du få ham til at savne dig. Hvis han ser at du nyder dit liv uden ham, kan han blive lidt jaloux, og han kan indse, at han stadig elsker dig.

3. Vær forsigtig med de sociale medier

Jeg ved, at nogle piger gøre grin deres ekser på de sociale medier, men det er ikke en god måde at komme over nogen på.

Du kan se, hvad de poster, og hvem de går ud med, og du kan føle dig ret ked af det, på grund af det.

Måske har han en kun en kæreste for sjov bare for at komme over dig, men du tager det seriøst og det får dig til at græde.

Så bare glem at du har din eks på Facebook og ikke poste hade fyldte indlæg om dårlige forhold, fordi han ved, du gør det på grund af ham.

4. Mød nogen nye

Når du møder nogen nye, vil du ikke tænke så meget på din eks. På den anden side vil han at se, at du har det sjovt uden ham, og han vil begynde at savne dig.

Så uanset hvad der sker, er det en vind-vind situation. På den måde vil du få din eks til at tænke på dig, og han kan endda kontakte dig for at spørge hvordan du har det.

Dette er noget helt normalt i alle forhold, fordi ingen vil komme over det faktum, at hans ex har det sjovt med nogen ny bare et par dage efter et brud.

Han vil tro at han ikke var speciel for dig, og han vil gøre sit bedste for at vinde dig tilbage.

5. Ignorer ham

Den bedste måde at få hans opmærksomhed på, er ved at ignorere ham. Han vil spørge sig selv om der er en anden mand i dit liv og om du allerede over kommet over ham.

Giv ham den tavse behandling hver gang du ser ham, så han kan indse, at du ikke længere er interesseret i, hvad han har at sige.

Hvis han ved du møder andre fyre, vil han konstant tænke på det – han vil ikke være i stand til at hjælpe sig selv – og han vil begynde at savne dig rigtig meget.

Inden for kort tid, vil han nok ringe til dig for at invitere dig ud, så I kan tale om, hvad der skete. Og det er det første og mest oplagte tegn på, at han vil have dig tilbage.

6. Afskær ham helt

En ting er at ignorere ham, men en anden er at afskære ham helt som om du aldrig har mødt ham. Det vil forvirre ham, og han vil undre sig over, hvorfor du opfører dig sådan.

Det vil få ham til at tænke mere på dig, og det vil få ham til at savne dig mere end nogensinde før. På den måde vil du give ham plads, og han vil være i stand til at gøre, hvad han vil.

Men du ved hvad? Han tænker kun på dig og hvorfor du lod ham være alene, vil du kunne klare at bringe ham tilbage?

Han vil indse, at du er alt, hvad han har brug for, og han vil aldrig forlade dig igen.

Sandheden er, at han først forstod hvor meget du betød for ham, da han mistede dig.

7. Vær uimodståelig

Gør alt for at være den bedste udgave af dig selv. Skift tøj stil og ændre din tankegang. Fortæl dig selv hver dag, at du er en fantastisk kvinde, og at han vil fortryde dumpede dig.

Lad ham se dig alle klædt dig på, og har det sjovt med en ny person. Hvis han stadig elsker dig, vil han nok være jaloux, og han vil have dig tilbage.

Hvis han ser, at du gør det ganske godt alene, vil han have dig tilbage.

Han vil se, hvad han har tabt, og han vil gøre alt for at få dig tilbage. Så det er op til dig, hvis du vil lade ham komme tilbage og under hvilke betingelser.

8. Lad som om du er kommet videre – I dette tilfælde skal du spille en vigtig rolle

En rolle som en kvinde, der er helt ligeglad. Det betyder at du skal lade som om du altid er glad, selvom du ikke er det.

Post billeder med nye mennesker, som du har det sjovt med, vis ham at du er god alene og at han lavede en fejl, da han lod dig gå. Jeg ved, det lyder lidt grusomt, men tænk bare på, at du gør det for at få ham tilbage.

Du gør det hele fordi du elsker ham, og du bekymre dig om ham. Og du skal fortsætte med dette spil, indtil du ser lidt forandring fra hans side af.

Der kan kun ske to ting: Han kommer enten tilbage til dig eller han kan trække sig væk for at lide i hans smerte efter at have tabt dig.

9. Bed ham ikke om at komme tilbage

Ligegyldigt hvor meget du elsker ham og kræver hans tilstedeværelse, må du aldrig tigge ham om noget.

Du må ikke falde så lavt for en person, der ikke ønsker at gøre en indsats for at vinde dig tilbage.

Der er ikke noget galt i at savne ham, men bed ham aldrig om at tage dig tilbage. Husk at du har din egen stolthed, og at du aldrig vil krydse linjen.

Hvis han virkelig elsker dig og savner dig, ville han forsøge at kontakte dig for at diskutere tingene. Men gør bare ikke noget, som du vil fortryde senere.

10. Du må ikke kritisere hans nye liv

are fordi du er vred eller trist betyder det ikke, at du bør kritisere hans nye liv.

Han kan måske finde en erstatning kæreste bare for at gøre dig jaloux, men tror ikke på alt, hvad du ser.

Mænd bruger forskellige tricks til at gøre deres eks jaloux men da du ved det, skal du ikke engang være opmærksom.

Hold dig væk fra sit liv ved at give ham plads til at prøve forskellige ting.

Til sidst indser han, at du er den bedste, og han vil gerne komme tilbage til dig.

11. Hold dig optaget

Hvis du har travlt, er chancerne højere, for at du ikke tænker så meget på ham. På den måde vil han have tid nok til at tænke to gange på jeres forhold, og på den anden side vil du føle at du gør noget godt for dig selv, ved at nyde dit liv.

Jeg ved, at du ikke vil kunne slappe 100% af, og at han nogle gange vil komme i dine tanker, men hvis du holder dig optaget, vil disse øjeblikke være sjældne. For at holde ham væk fra dine tanker, kan du begynde at lære noget nyt.

Du kan tilmelde dig et kursus eller finde dig en ny hobby. Uanset hvad det kan være, vil det helt sikkert hjælpe dig med at holde dig væk fra ham og på den måde få ham til at komme tilbage til dig.

12. Hvis han kontakter, skal du ikke straks svare

Lad mig spørge dig om noget? Var du meget såret, da han forlod dig? Græd du meget fordi du troede, at han har en anden?

Var det svært for dig at stoppe med at tænke på ham? Hvis svaret er positivt på alle spørgsmål, betyder det, at han fortjener at smage sin egen medicin.

Du skal vise ham, at han ikke er den eneste vigtige i dit liv, og at du gør det godt alene. Så hvis han tekster dig eller ringer til dig, skal du ikke svare med det samme.

Efter et stykke tid kan du tekste eller ringe til ham.

Fortæl ham, at du havde travlt lige nu og spørge ham, hvad han behøver fra dig. Vær streng men høflig på samme tid og lad ham ikke tro, at du lider bare fordi I ikke længere er sammen.

Det vil helt sikkert få ham til at komme tilbage til dig, fordi du lod ham alene i et stykke tid.

13. Hav det sjovt

Du ved hvad de siger: Græd ikke, fordi det er forbi, smil fordi det skete! Bare fordi du afsluttede et kærlighedsforhold betyder det ikke, at du skal lukke dig selv inde og græde over din triste skæbne.

I stedet skal du gå ud og have det sjovt. Livet er kort, og du bør nyde det. På den anden side, når din eks ser dig glad, vil han tænke på hvad grunde er til din lykke.

Han kunne endda tro at du har fundet en ny, og han vil begynde at se alle dine fordele. Og der vil komme et tidspunkt, hvor han helt vil miste sig selv på grund af dig.

Bare fordi du havde det sjovt og ikke lavede noget drama om jeres brud, ville han have dig i sit liv igen.

Så blot at vise ham at du kan klare dig selv og ved at lade ham være, fik du ham til at komme tilbage til dig.

14. Gør jeres fælles venner til dine allierede

Det er normalt, at du og din eks vil have nogle fælles venner, hvis I var i et langsigtet forhold. Og hvad du kan gøre for at vinde ham tilbage, er at lade dem se dig med en anden, så de kan fortælle ham det.

Selvom du ikke har nogen (fordi du stadig elsker ham) får dem til at tro, at du har. Nyd en aften med en ny mand, men sørg for, at jeres fælles venner ser det.

Jeg er sikker på, at de vil fortælle ham hvad de så, og han vil ikke tro, hvad de siger. Det vil få ham til at blive vanvittig over for dig, fordi han dybt inde ved, at han ikke er over dig endnu, men han gør bare som om han er.

Og ja det vil få ham til at kravle tilbage til dig for at bede dig om at være sammen med ham igen.

15. Lad ham gå, for at få ham til at komme tilbage

Den bedste måde at få en mand til at komme tilbage til dig er, hvis du lader ham gå. På den måde giver du ham tid nok til at tænke over dig og jeres forhold, og at se alle fordele og ulemper.

Hvis han virkelig elsker dig, vil han bare have tid til at finde ud af det, og så kommer han tilbage til dig.

Nogle gange sætter folk sig fast i en rutine i langsigtede forhold, og de har brug for at holde sig væk fra hinanden bare for at indse, at de ikke kan leve uden hinanden.

Så hvis du prøver dette, er jeg sikker på, at I begge vil føle jer bedre, og efter han er kommet tilbage til dig, vil jeres forhold være mere stabilt og sundt.

16. Nyd din frihed

Efter du har slået op med din mand, skal du ikke ødelægge alle dine broer. I stedet skal du have det sjovt og nyde din fritid.

Nu er du alene, og du skal gøre alle de ting, du altid har ønsket, men aldrig har haft tid til.

Gå på vandreture, rejse, gå ud med dine venner, læs en god bog eller cykle. Gør alt, der gør dig glad, og du vil føle at du får det bedre, fordi du vil vide, at du gør noget godt for dig selv.

På denne måde vil du have tid nok til at tænke på din eks og jeres forhold, og alle de ting du skal arbejde på. Og efter at han bruger så meget tid uden dig, vil han begynde at savne dig.

Hvis han har stærke følelser for dig, vil han komme tilbage til dig, bare fordi du lod ham være alene.

17. Du skal ikke blive sur, når han ser det

Jeg ved, at det sårer dig, fordi du mistede en mand, du elsker så meget. Og jeg ved også, at du er så ked af det, og at du vil have ham tilbage.

Men det er ikke godt, hvis han ser dig sur, fordi det ikke vil bringe ham tilbage. Du har ret til at være sur, men kun når han ikke er i nærheden.

Når du er alene hjemme, kan du opføre dig som du vil, men når du er et eller andet sted i offentligheden, så prøv at være så normalt som muligt.

Selvom din verden falder sammen, så lad som om du går gennem den lykkeligste periode i dit liv. På den måde vil din eks se, at du ikke er desperat, og at du kan klare alle konsekvenserne af bruddet.

Det vil få ham til at tænke mere på dig og i nogle tilfælde (hvis han elsker dig nok), vil han komme tilbage til dig.

18. Kom videre

Jeg ved at du ikke ønsker at komme videre, men i det mindste få det til at se sådan ud. Din eks vil tro at du er glad for dit nye liv med en anden, og det vil nage ham i lang tid.

Til sidst, når han ikke kan klare det mere, vil han forsøge at kontakte dig for at få dig tilbage.

Dette er altid en god måde at få ham til at komme tilbage til dig, fordi du lod ham være alene og lod ham tænke over, hvad han tabte, da han lod dig gå.

Begge vil få hvad I vil, og du vil kunne starte et nyt kapitel i dit liv.

19. Fokus ikke på det, du har tabt

I stedet for at fokusere på det tabte, tænk på de gode ting, der kan ske for dig, når du ikke længere er i et forhold.

Du vil have tid nok til at tænke på fordelene og ulemperne i jeres forhold, og du vil kunne afgøre, om du stadig vil have din eks til at være en del af dit liv.

Når to mennesker, har været sammen i lang tid, og tilbringer noget tid adskilt, kan de se nogle ting tydeligere.

Så fortryd ikke noget af det der skete, og hvis du stadig elsker din eks og vil have ham, kan du bringe ham tilbage i dit liv igen.

20. Vær ærlig med hensyn til bruddet

Dette er den sidste ting, som din eks ikke forventer, men du bør prøve det, fordi det virkelig virker. Hvis du ønsker ham alt det bedste, vil han undre sig over, hvorfor du ikke er ked af det, og om du har nogen en ny i dit liv.

På grund af denne handling vil han respektere dig mere, og han vil have andre tanker om jeres brud. Når du gør dette, respekterer du ingen kontakt reglen og handler som om du ikke engang eksisterer.

Du må under ingen omstændigheder kontakte ham, og han vil komme tilbage til dig, hvis du lader ham være alene. Han ved ikke engang hvorfor han savner dig så meget, og han vil længes meget efter dig

Det er præcis, hvad der får ham til at gå det ekstra skridt for dig, så du kan forvente, at han arbejder ekstra meget på at vinde dig tilbage.

Så nu vi har diskuteret nogle af de mest almindelige adfærd, du bør følge, hvis du vil have, at han kommer tilbage til dig ved at lade ham være alene.

Det vigtigste er, at du respekterer alle reglerne, og at du ikke bryder dem på grund af en midlertidig krise.

Hvis din eks stadig elsker dig, og hvis du bare har haft et skænderi, er jeg sikker på at du ikke behøver at gøre en indsats for at vinde ham tilbage.

På den anden side, hvis han holdt op med at elske dig, og hvis han allerede er i gang med sit nye liv, kan det være sværere for dig at få det, du vil have.

Det vigtigste er at have værdighed, samtidig med at han kommer tilbage til dig, fordi hvis han ser, at du er desperat, vil han ikke være så interesseret i at tage dig tilbage.

Jeg ved, at det sidste du vil, er at følge nogle regler fra nettet for at få din mand tilbage, men ting som dette har virkelig hjulpet mange mennesker, og de kan også hjælpe dig, hvis du følger dem uden at tilføje dine egne regler.

For eksempel kan du ikke følge den nej kontakt regel så meget som du vil – såsom at du skriver tilbage til din eks hver gang han tekster dig – og forventer, at denne regel skal fungere.

Det er helt forkert.

Du skal forstå, at alt andet du gør, som ikke indeholder disse regler, måske ikke bringer dig til den situation, du vil være i.

Jeg håber at du ikke behøver disse tips, men da jeg ved, at hvert par har haft et stort skænderi, mindst en gang i deres forhold, ved jeg, at mange af jer vil forsøge at finde løsninger på jeres problemer online.

Og håber de ting, jeg skrev, hjælper dig med at bringe din eks tilbage, og at du vil tænke to gange over tingene, næste gang du ønsker at slå op med din elskede.

Anke

Saturday 8th of October 2022

Jeg mistede min mand til en anden kvinde efter 4 års ægteskab. vi havde et dejligt ægteskab, men han startede et forhold med en kollega, som jagtede efter ham. han flytter ind hos kvinden og han nægter at tale med mig eller komme hjem igen. Jeg var så knust og havde svært ved at klare det. Jeg blev meget bekymret og havde brug for hjælp. da jeg surfede på internettet en dag, stødte jeg på en kommentar af amber, der foreslog, at åndelig far kaldet baba hjalp hende med at løse hendes ægteskabelige problemer og genoprette hendes ødelagte forhold og så videre. så jeg følte, at jeg skulle give ham en chance. Jeg kontaktede ham via den e-mail, jeg så på vidnesbyrdet, og han lavede en kærlighedsform til mig og ødelagde den voodoo-cham, som den anden kvinde bruger på min mand. 3 dage senere kom min mand til mig og undskyldte for de fejl, han gjorde, og lovede aldrig at gøre det igen. lige siden da er alt vendt tilbage til det normale. min familie og jeg bor lykkeligt sammen igen. alt takket være denne baba for det, han har gjort for mig. hvis du har brug for en trylleformular, der kan kaste en kærlighedsbesværgelse, der virkelig virker, foreslår jeg, at du kontakter ham. han vil ikke skuffe dig. Jeg giver dig 100% garanti for, at han vil hjælpe dig, fordi jeg er en levende svaghed, han giver mig tilladelse til at fortælle hele verden om ham. hans e-mailadresse er [email protected] og hans WhatsApp-nummer er +2348112714824 jeg hedder Anke

Marina Carlos

Wednesday 28th of September 2022

Hej, nu kender jeg en tryllehealer, du kan have en håndgribelig privat samtale og genoprette dit kærlighedsliv. Den mand er den altid pålidelige Dr. Ige Ajayi, trylleformularen, der har ændret mit liv og mange andre liv, vi kender i dag med hans besværgelser. Du kalder det bare en kærlighedsform, karriereudøvelse, sundhedsproblemer, hvad end det er, uanset hvilken skade du befinder dig i, så er det tid til at tage sig af dig uden tøven. Min sag var ret grim, før jeg mødte ham, og resten er historie. Du kan kontakte ham via en af følgende måder WhatsApp: +2348130035939 E-mail: [email protected]

Lav et privat møde med ham og vær glad igen.

Camila Alan

Thursday 8th of September 2022

Mit liv blev ødelagt, da min mand sendte mig pakning efter 17 år, hvor vi har været sammen. Jeg var fortabt og hjælpeløs efter at have prøvet så mange måder at få min mand til at tage mig tilbage. En dag på arbejdet var jeg fraværende uden at vide, at min chef ringede til mig, så han sad og spurgte mig, hvad det handlede om. Jeg fortalte ham, og han smilede og sagde, at det ikke var et problem. Jeg har aldrig forstået, hvad han mente med, at det ikke var et problem at få min mand tilbage, han sagde, at han brugte en besværgelse til at få sin kone tilbage, da hun forlod ham for en anden mand, og nu er de sammen indtil dato, og i begyndelsen var jeg chokeret over at høre sådan noget fra min chef. Han gav mig en e-mail-adresse på den store trylleformular, som hjalp ham med at få sin kone tilbage, jeg troede aldrig på, at dette ville virke, men jeg havde intet andet valg end at komme i kontakt med trylleformularen, hvilket jeg gjorde, og han bad om mine oplysninger og det af min mand for at gøre det muligt for ham at kaste trylleformularen, og jeg sendte ham detaljerne, men efter to dage ringede min mor til mig, at min mand kom og bad om, at han ville have mig tilbage, jeg troede aldrig på det, fordi det var ligesom en drøm, og jeg måtte skynde mig ned til min mors sted, og til min største overraskelse knælede min mand foran mig og bad om tilgivelse for, at han vil have mig og børnene hjem, så ringede jeg til DR IREDIA angående pludselig ændring af min mand, og han klarede det klart for mig, at min mand vil elske mig indtil verdens ende, at han aldrig vil forlade mit syn. Nu er jeg og min mand sammen igen og er begyndt at lave hyggelige ting han ikke har gjort før, han gør mig glad og gør det han skal som mand uden at gnave. Alt sammen takket være DR IREDIA. Hvis du har brug for hjælp til ægteskab, så kontakt venligst DR IREDIA for at få hjælp. Du kan nå ham via e-mail:[email protected] Han er en pålidelig mand.

Diviner Odi

Monday 5th of September 2022

Diviner Odi byder dig velkommen

Mit navn er Diviner Odi, og jeg er en professionel, traditionelle besværgelser, der har specialiseret mig i alle områder af kærlighed, penge, magt, succes, sygdom, jeg vil hjælpe dig med ethvert problem eller ønske, du måtte have. Jeg har mere end 20 års erfaring inden for spirituel healing. Gennem årene har jeg arbejdet for tusindvis af kunder i mere end 22 lande over hele verden. Mine tjenester er enormt efterspurgte, hvilket er et bevis på den succes, jeg opnår på daglig basis. kontakt mig NU, og jeg vil gøre dine drømme til virkelighed. Jeg kan hjælpe dig med ethvert problem, du måtte stå over for. skriv til mig nu for øjeblikkelige resultater.

1: Love Spell 2: held at vinde i lotteriet 3: Få dit drømmejob 4: Vind en retssag 5: Få en jobfremme 6: Kur mod lammelser, herpes, kræft, bækkenbetændelse og andre typer sygdomme. 7: Hjælp til stofmisbrug

Og meget mere: Kontakt mig via min e-mailadresse: [email protected]

Rina Pulov

Wednesday 3rd of August 2022

Hej!

Kærlighed er magi. Kærlighed er velsignelse. Vi får alle chancen for at møde vores bedre halvdel, men de fleste af os mister dem.

Jeg ved, du har mistet dem, og du mangler dem nu. Alligevel undrer du dig også over at fortsætte med at komme videre. Du ved, at nogen ikke har fejl, men dit hjerte fortæller dig altid, at du får dem til at vende tilbage til dig, du indser, hvor gode de nogle gange er.

Du vil bare være sammen med din elskede igen, på godt og ondt. Du ved hvad? Du kan få dem tilbage med denne e-mail; [email protected] eller WhatsApp +2349056504566 nu. Chubygreat er der altid for at returnere din kærlighed en, der forlod dig tilbage ..