Skip to Content

Sådan Ved Du, At Det Er På Tide At Opgive Ham

Sådan Ved Du, At Det Er På Tide At Opgive Ham

Jeg har aldrig været en der nemt gav op. Jeg er stædig, vedholdende, og jeg kæmper indtil det sidste af min styrke er væk. Men jeg vidste, at jeg var nødt til at opgive ham.

Det tog mig så lang tid at indse, at det nogle gange er bedre at give op. Og det er en historie om folk, der endelig har givet op.

Dette er en historie om mig, dig og alle de andre piger, der har brug for at få deres lort pakket sammen og opgive nogen, der ikke er villige til at kæmpe for dem.

Jeg ved, det er så svært at acceptere, at det er en del af din historie lige nu. Et kig tilbage på alle de smukke minder føles som om nogen river dit hjerte fra hinanden.

Jeg ved, at alt hvad vi havde opbygget faldt sammen. Det gør ondt.

Jeg er dronningen i dette tomhedens rige. Jeg er hersker, omgivet af ruiner af vores ødelagte forhold, der er efterladt.

Der er en ting, jeg har brug for at du skal vide om mig. Jeg er ikke svag fordi jeg besluttede mig for at opgive en person, der tydeligt ikke ser mig ved siden af ham længere.

Jeg er ikke svag, fordi jeg besluttede, at jeg havde fået nok af ham. Jeg er ikke svag fordi jeg endelig sætter mig først.

At kunne opgive en person, der opgav dig, er den vigtigste del af den grimme proces af helbredelse efter jeres brud.

At lade gå, føles så forbandet godt. Jeg kan ikke sige, at jeg er glad. Men ærligt, jeg er tilfreds.

Jeg gjorde mig selv stolt efter så mange skuffelser i livet. Jeg ved, det tager tid, men jeg ved også, at jeg vil vise sig at være den stærkeste version af mig selv.

Lad os stoppe med at kæmpe for fyre, der ikke kan se, hvor specielle og smukke vi er. Lad os stoppe med at spilde vores ungdom og vores liv på dem, der ikke er det værd.

Det er ikke dumt at bede om en fyr, der vil tro, du er den største, der nogensinde er sket for ham. Jeg er ikke dum, og du er heller ikke. Vi fortjener nogen, der bekymrer sig om os.

Jeg er ikke en der giver let op, men fra nu af nægter jeg at lyve for mig selv og sige, at jeg kan ændre ham. Jeg er stadig en fuldtidskæmper.

Jeg har netop besluttet at kæmpe for andre ting i livet. Jeg er ikke glad endnu. Men jeg vil kæmpe for min lykke.

Jeg føler din smerte. Jeg ved, han efterlod dig som et glas der blev knust på gulvet. Jeg har været der. Jeg er her for at fortælle dig, at du aldrig skal skamme dig eller føle dig skyldig, fordi du opgav en person, som ikke troede på dig.

Det er okay at være frustreret, trist, vred eller ængstelig. Det betyder ikke, at du er svag. Ingen har nogensinde sag at det ville være let.

En dag vil vi finde den person, der vil være alt, hvad vi nogensinde har drømt om. Jeg er ikke en der let giver op, men jeg vil hellere vente på en person, der virkelig er værd at kæmpe for.

Og når jeg møder ham, vil jeg kunne afspejle den allerbedste version af mig selv.

Jeg ønsker ikke at være en ensom dronning i tomhedens rige, men min konge bliver nødt til at kæmpe en meget vanskelige kampe, hvis han vil sidde ved siden af mig.

Jeg lover, det vil være det værd.

nelson

Friday 9th of July 2021

Det er på tide at dele mit vidnesbyrd, jeg er Nelson og glad, da jeg vidner her, jeg blev introduceret til Baba Ogbogo af min mor, da hun opdagede, at jeg ikke kunne få min kone gravid efter 3 års ægteskab. Så disse bragte så mange problemer i mit ægteskab og førte til en skilsmisse. sagde hun, han er meget åndelig og kan få min kone til at vende tilbage til mig i glæde, og vi kan få børn sammen. Først tvivlede jeg ikke på, før jeg kontaktede ham og derefter kastede mægtige magi på mig og fik min kone til at vende tilbage til mig efter at have gjort det nødvendige. Nu er vi glade for dejlige børn. Fra den dag, at Great BaBa Ogbogo arbejdede for mig og løste mine problemer. Jeg aflagde et stærkt løfte om, at så længe jeg lever, vil jeg fortsætte med at vidne om godheden ved hans store værker, og at de derude, der står over for forhold og ægteskabelige vanskeligheder, hurtigt skal kontakte ham og blive en glad vidnesbyrd som mig. Jeg faldt hans kontakt her, E-mail: [email protected] eller nåede ham gennem hans WhatsApp-nummer. +2349020168697 Han fik min ekskone til at vende tilbage til mig i glæde Han helbredte mig fra en impotent mand til en rigtig mand......