Skip to Content

Til Den Mand Der Kom Efter Hendes Knuste Hjerte

Til Den Mand Der Kom Efter Hendes Knuste Hjerte

Hun fangede dit øje – helt sikkert på grund af den brændende glød hun udstråler når hun smiler, nu efter hun har lært at være glad igen. Der er noget mystik over hende som du ikke rigtig kan sætte fingeren på.

Det er ikke det at hun ikke ønsker at åbne sig for di, det er bare det at hun har arbjedet så hårdt for at komme dertil hvor hun er nu, at hun er meget selektiv med hvem hun lader komme ind i hendes liv. Skulle du træffe at blive den person som hun giver adgang til at skrabe sig gennem lagene kan du læse videre.

Hun er blevet brudt ned til ingenting af en der lovede hende hele verden. Hun blev fortalt at hun var elsket, men blev behandlet som var hun alt andet end elsket. Hun har aldrig har en til at fortælle hende, og faktisk mene at de elsker hende. Det der derfor du kan opleve at hun er på vagt.

Kærlighed har ikke været andet end forvirrende for hende, en hjerteskærende oplevelse, så det skræmmer hende fra vid og sans nu. Hun har grædende trukket sig op fra gulvet alt for mange gange tidligere, så nu har hun en tendens til at skubbe alle dem væk der kommer for tæt på og som får hende til at føle noget.

Det er ikke fordi at hun er ude af stand til at elske nogen, faktisk er det det modsatte. Hun har alt for meget kærlighed at give til den rette person til trods for alle de forfærdelige mænd som tidligere har tappet hende for så meget energi at hun glemte at elske sig selv midt i det hele. Hun elsker dig virkelig højt, og du vil indse at det er det bedste og værste ved hende.

Hvis du ser på hende, og du ikke ser hendes brændende sjæl og flammerne som danser i øjnene når hun griner… Så bliv ikke. Flirt ikke med hende, ikke engang i et sekund. Hun har gjort sit bedste for at komme dertil hvor hun er nu, så gør endelig ikke noget som kan skade hendes hjerte.

Hun kan smile og le og se ud som om hun er den stærkeste kvinde du kender, men hun er stadig utrolig skrøbelig, uanset om du kan se det eller ej. Hun har fortsat blåmærker indeni.

Et elske hende kan til tider være udfordrende, men jeg lover at det vil være det mest fantastiske og givende du kommer til at gøre, bortset fra den kærlighed hun har at give dig. Du må være tålmodig så hun lærer at stole på en igen. Hun kommer til at sige undskyld for mange ting som hun ikke behøver.

Hun vil nogle gange tro at du er vred uden grund. Hun kommer til at bære rundt på sin tvivl og frygt for at du vil forlade hende. Det er den eneste følelse hun kender. Hun vil ikke ringe til dig, eller sende dig beskeder som hun ellers har lyst til, fordi hun føler hun generer dig, hun venter og ser om hun betyder nok for dig og at du kontakter hende først.

Lad hende vide at du tænker på hende på samme måde som hun tænker på dig. Hun vil få en dårlig følelse i maven når din telefon ringer om aftenen, eller hvis du ikke svarer når den ringer, selvom hun intet vil sige til dig om det. Hun vil tænke det værste når du ikke svarer hendes opkald og beskeder med det samme.

Når du ikke er i nærheden af hende, vil hun opstille alle mulige scenarier i hendes fantasi, om hvad du laver og hvorfor hun ikke er god nok til dig. Når hun kysser dig før du går, og hun føler det er sidste gang hun nogensinde vil se dig, skal du vide at hun sikkert er sådan fordi at det var sådan hun havde det før.

Hun kan have et udtryk i øjnene når du siger farvel, som om hun ikke ønsker at sige det, og det er fordi hun tænker på om det er sidste gang. Hun vil altid elske dig som om der ingen dag i morgan var, fordi hvis der er noget hun har lært i hendes tidligere forhold så er det hvor hurtigt tingene kan ende.

Hun er ikke vred, men hun kan blive jalous til tider. Du må være villig til at forstå hvorfor. Hvis du ikke er klar til at prioritere hende, så fortjener du ikke at være i hendes liv overhovedet. Hun vil ikke længere være nogens bekvemmelighed. Hendes kærlighed til sig selv i disse dage er så meget værd at hun holder sig væk fra alle som ikke sætter pris på den. Begå ikke den fejl at lade hende trække sig væk fra dig.

Du skal måske minde hende om at hun er den eneste du vil have, men ikke kun med ord… Vis hende det. Hun har brug for mere end ord for at mærke sandheden på grund af alle de tomme løfter hun har fået tidligere. Hendes frygt er ikke irrationel, da hun baserer den på hvad hun har været vant til i så lang tid.

Vær den mand der ændrer det for hende. Jeg garanterer dig at alt det du fortæller hende, tror hun ikke på før hun ser det ske. Føl ikke at hun straffer dig for de fejl andre havde før dig. Hun vil bare ikke skuffes igen. Hun forsøger bare at beskytte hendes hjerte fordi der aldrig før er nogen der har.

Jeg forsøger ikke at skræmme dig eller give dig grunde til ikke at blive, jeg vil bare have at du ved at dette ikke er en leg for hende, hun er færdig med at lade andre spilde hendes tid. Så jeg forsøger bare at si de svage fra. Du skal være istand til at håndtere varme og skovbrand hvis du vil at verden skal være oplyst.

Hun vil være den mest trofaste, kærlige, loyale kvinde du nogenside ved have ved din side, men du skal være villig til at arbejde for det. Kæmp for hende hver dag, selv efter at du føler at du har hende, og hun vil gøre det samme for dig. Hun vil bare elskes som hun elsker dig. Hun vil vide at hun er noget værd for en, at hun ikke er let at forlade, og tanken om at forlade hende ikke er et alternativ for dig.

Hvis du er heldig nok til at blive elsket af hende, vil det være en kærlighed som er urokkelig, indiskutabel og så god at du overvejer om nogen anden nogensinde virkelig har elsket dig før. Så hvorfor skulle hun acceptere noget mindre end det samme for sig selv?

Er du klar over at til trods for hvad denne pige har gået igennem, al den smerte hun har følt, alle de mennesker som har fået hende til at stille spørgsmål ved hendes værdi, så vælger hun alligevel at sætte hele hendes hjerte på spil for endnu en chance til at føle at hun ikke er den eneste der elsker hende.

Hun ved at hun løber en risiko. Hun ved at det kan ende dårligt for hnede igen, men hun giver ikke op!

Hvis ikke det gør at du føler dig beæret over at kende en så skøn pige, så er du ikke den rigtige mand for hende. Hvis hendes tilstedeværelse alene ikke gør at du føler noget, så må du ikke lade hende blive tilknyttet til dig, fordi når hun falder, og det gør hun… går hun all in. Så hvis du ikke har tænkt dig at være der til at gribe hende så stå ikke bare der og se på at hun falder.

Hun vil elske dig længe før hun tør at sige ordene, men du ved at hun gør det på den måde hun opfører sig omkring dig. Er du villig til at tage hensyn til hende og hendes følelser?

Hun vil fortælle dig alt hvad du har brug for at høre uden at sige noget. Hun er bare så pokkers ked af at give sig selv til en der ikke sætter pris på det, så hun kæmper hårdt for at holde hendes følelser tilbage i frygt for at blive snydt.

Så hvis du får muligheden for at være den mand der kommer efter hendes knuste hjerte, efter hun har lappet sig selv sammen igen… så vær sød ikke at svigte hende. Vær den som jager fortidens dæmoner væk, og ikke et nyt ondt minde hun skal overvinde senere.

Vær hendes engel og vis hende at hun ikke behøver at forberede sig på en krig hun aldrig vinder. Bare vær sød, vær så sød… ikke som resten af dem.