Skip to Content

Tillykke, Du Har Mistet En Pige, Der Faktisk Gerne Ville Være Din

Tillykke, Du Har Mistet En Pige, Der Faktisk Gerne Ville Være Din

Hvordan i alverden har du formået at miste en pige, der faktisk ville være din?

Hvordan kunne du skubbe væk en person, der ville gøre alt for at være sammen med dig? Hun havde kun brug for én grund til at blive.

Hun havde kun brug for et lille bevis på, at der er en lykkelig fremtid for hende, og at du vil skabe plads til hende i dit liv, men det var åbenbart for meget at bede om.

Alt, hvad hun ønskede, var dig.

Hun bekymrede sig ikke om dine fejl eller din fortid. Hun bekymrede sig ikke om, hvad andre sagde til hende.

Hun ønskede, at du skulle være god, så hun troede, at du havde gode sider, der bare ventede på at komme til overfladen. Hun bekymrede sig ikke om noget i denne verden undtagen dig.

Hun ønskede at elske dig. Hun ønskede at være ved din side. Hun ønskede at se din besked, når hun vågnede op, og hun ønskede at gå i seng med dig i tankerne. Hun ønskede, at du skulle være lykkelig.

Hun ønskede en fremtid sammen med dig, at holde din hånd foran alle og stolt sige: “Dette er fyren, jeg elsker, og fyren, der elsker mig.” Hun ønskede ikke meget. Hun ønskede bare at elske dig frit og blive elsket af dig.

Alt, hvad du skulle gøre, var at behandle hende ordentligt.

Der var ingen grund til at give hende stjerner, selvom hun fortjente dem. Der var ingen grund til dyre gaver eller noget, der var for meget at bede om.

Du skulle blot behandle hende godt. Du skulle blot vise hende, at hun betyder noget for dig, vise hende, at du bekymrer dig om hende, fortælle hende, hvor meget hun betyder for dig, og hvordan du ønsker de samme ting som hende for jer to.

Alt, hvad du behøvede, var en lille indsats for at få hende til at blive i dit liv.

Men det var åbenbart for meget at bede om, ikke sandt?

Selv ‘grundlæggende’ ting, selv den mindste indsats, selv de ting, hun fortjente, var for meget for dig at give hende?

Du var ikke klar til at gøre noget for hende, uanset hvad hun gjorde for dig.

Du var bare ikke på samme bølgelængde som hun var. Du bekymrede dig ikke lige så meget som hun gjorde. Men det skulle du have gjort.

Du nægtede at vælge hende.

Når hun ikke så nogen anden, hun kunne være sammen med, valgte du at holde dine muligheder åbne og holde hende på armlængdes afstand – for bange for at miste hende, men også for bange for at forpligte dig.

Du var i hendes liv fra tid til anden, og hun havde dig i hendes liv kun nogle gange.

Du var ikke villig til at give slip på alle de andre muligheder. Du ønskede at holde dine muligheder åbne. Du troede måske, at du fortjente meget mere end det, hun havde at tilbyde, og du var for egoistisk og grådig.

På den anden side var hun så uselvisk, når det kom til at give sin kærlighed til dig.

Du gjorde hende ikke til din prioritet, og du værdsatte ikke hendes anstrengelser.

Alt, hvad hun gjorde, gjorde hun for jer to. Hun prøvede og prøvede. Hun fandt stadig håb, hvor ingen andre troede på at lede.

Hun holdt fast ved din side, selv når enhver anden normal person ville være gået væk for længe siden.

Men du så aldrig noget af det. Eller i det mindste gider du ikke at se det. Du anerkendte aldrig nogen af hendes anstrengelser, eller du gider ikke takke hende for at kæmpe så hårdt for dig. I stedet tog du det hele for givet.

Du troede, at hun ville blive ved din side, selv hvis du ikke gav hende noget. At hun ville kæmpe for dig bare fordi. Tja, du tænkte forkert.

Hun blev træt af at kæmpe for nogen, der ikke bekymrede sig om, om han mistede hende eller ej.

Indrøm det, du var ligeglad. Eller i det mindste troede du, at du var det. Du fortalte dig selv, hvordan du ikke havde nogen følelser for den pige, og hvordan der var bedre end hende. Hun var der for at styrke dit ego og være din nødplan.

Du troede, det var alt, hun nogensinde ville være for nogen. Men du tænkte forkert igen.

Du mistede hende, da du lod hende tigge om din tid. Du mistede hende, da du viste hende, at du ikke kunne være mindre ligeglad med hendes følelser. Du mistede hende, da du nægtede at gøre en indsats for at kæmpe for hende.

Det tog hende lidt tid at indse, at hun kæmpede for nogen, der var ligeglad med, om han mistede hende eller ej.

Hun planlagde faktisk at blive, men du skubbede hende væk.

Du skubbede hende væk med din dårlige opførsel, ved ikke at værdsætte hende, ved at tage hende for givet, ved at lade hende føle sig alene, selv når hun var sammen med dig.

Tillykke, du mistede en pige, der kun ville være din én gang i livet.

Du mistede en god pige – en pige, der bare havde brug for din kærlighed og værdsættelse, og intet andet. Du mistede en pige, der kunne have gjort dig lykkelig, hvis du bare havde ladet hende.

Du mistede en pige, som enhver anden mand ville dø for at have. Du mistede en pige, som du fremover vil lede efter i enhver anden pige, der dukker op.

Ingen af de andre piger vil være gode ved dig som hun var. Ingen af de andre piger vil elske dig som hun gjorde.

De vil ikke behandle dig med respekt, de vil ikke se på dig med beundring, som hun gjorde.

De vil ikke ofre sig så meget som hun gjorde, og de vil ikke blive, når du viser dem dine dårlige sider. Ingen vil være så tåbelig som hun var.

Men ved du hvad? Du gjorde én god ting for hende. Du lod hende gå og skabte plads til nogen, der vil værdsætte hende og elske hende, som hun fortjener at blive elsket. Hvem havde troet det – til sidst gjorde du noget rigtigt.